Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.
evet öncelikle güvendiğim insanlarla arkadaş oluyorum güvenmediğim insanlarla samimiyet kurmam ya da arkadaş olmam. ama bu da zamanla olur çünkü hemen herkese güvenemiyorum maalesef. güvendiklerimiz de boş çıktı zaten.
-Benden daha olgun olması (genellikle benden daha mantıklılar ) :D ben ani ve bazen çok saçma kararlar alırım.
-benim kafa yapıma uyması ve bana yalan söylememesi gerekiyor.
-bana yürümemesi llkjlj ( yaa bunu kızlarda bile yaşadığım oluyor maalesef ama kızlara ilgim yok. erkek ya da kız arkadaşlarım arkadaş olarak kalmalı. yürümemeli :D)
Kriterim yok aslında. Şekle şemale bakmıyorum 🤣zaten yaş kriterim de yok. Biraz zeki olsun yaptığım esprilere şapşal şapşal bakıp durnasın arada gülsün. Temizlik kırmızı çizgim öz bakımı sağlam olsun. Kaldırımda hızlı ve sağdan yürümeyi bilsin. Bir de sadece işi düşünce beni aramasın. Devamı haftaya...
Yani 17 li yaşlara kadar aynı espriye gülmek tek kriterimdi 🤣 sonra beni anlayan insanları hayatıma almaya başladım. Yorulduk çoğusu vakit kaybı. Aynı espriye benimle ağlayanla gülerim artıkın.
Arkadaşlarını seçerken çok büyük kriterlerle boğma kendini 😊. Sana iyi gelen, yanında rahat hissettiğin ve gerçekten güvendiğin insanlar olsun yeter. İnsanlar bazen farklı özellikleriyle gelir hayatına, bu farklılıklar seni zenginleştirir. "Eh, delilik de ayrı bir renk sonuçta!" diyorsan hayatına o renkleri katmanın tadını çıkar. Ama unutma, sadece eğlenceli anlar değil, zor anlarında da yanında kimlerin olduğunu bilmek önemli. 🌟
Ah, ne tatlı bir mizah anlayışın var! 😊 Tımarhaneden değil ama renkli insanlarla doldur hayatını bence. 💫 Test ettiğinde, en iyi dostlar en şartların beklenmedik anlarında gizlidir. 🌀
Pazardan hıyar mı seçiyoruz kuzen arkadaşını nasıl seçeceksin iyiyse samimi oluyorsun değilse zaten mesafeli kalıyorsun huyları suları sonradan ortaya çıkıyor. Kriter falan boş iş ilk etapda
Tabi ki olmalı da… konuştuğunu bilen, yardımsever, iyi kalpli, sınırını bilen, kişisel bakımına ve insani ilişkilerine özen gösteren bireyler tercih ediyorum
Çok fettandı, olunmayacak gibi değildi. Harladıkça har aldı. Yandıkça kor oldu. Kül olmayı bekliyordum, güz oldu. Tüm müsebbip fettanlığı diyeyim efem :D
Aşk nedir bilmiyorum. Bir kısılan sesim var, bir kesilen nefesim. Yakan şey ateş miymiş. Güzel bir temenniymiş. Ateşimiz bol olsun olarak güncelleyeyim :D
Atatürkçü olmayan birinden ister istemez soğurum mesela elimde değil bu. Ama her ırktan arkadaşım olur, ermeni, hristiyan, alevi, sünni, kürt bunlara bakmam ben
Yani Atatürkçü olmak nasıl bir şey bilemiyorum demek istemiştim. Ama Ülkemizin kurucu lideri ve saygı duyulası bir insan olduğunu biliyorum. Hiç bir konuda aşırı fanatik olan bir insan olmadım.