Geçmişten kurtulamadım bu yüzden babamı sevmiyorum sorun ben miyim?

Yıl 2005 abim çocuk ben çocuk. Abim çok sessiz ama bir yandan da çok yaramazdı, abimi böyle olduğu için herkesten çok severdim ama ilk babam sonra abimi severdim. Abimin bir hayali vardı oda bilgisayar almaktı.. kuzenlerinde bilgisayar vardı ondan çok isterdi.. bu yüzden parasını biriktirdi bilgisayar aldı klavye mouseyide babam ona aldı. Babam da biraz sorunluydu hep bağırır çağırır sebepsiz herkese sinirlenir sonra siniri geçer bizimle oyunlar oynardı.. bu yüzden babamdan çok korkardım bana bişey yapar diye ama abim her gün kafama vurmasına rağmen babam sinirlenince beni korurdu. neyse bir pazar sabahı babam çok sinirli kalktı akşama kadar sinirliydi. abim de akşam bilgisayarında oyun oynuyordu ve bağırarak oynuyordu. Daha sonra babam abime bağırdı ama abim duymadı bu yüzden babam çekiç getirdi önce abime tokat attı sonra bilgisayarı ve eşyalarını kırmaya başladı... O günü hiç bir zaman unutamadım içeri girmeye çalışıyorum deli gibi ağlıyorum annem ağlıyor girme odaya diye beni tutuyor abimin hayatımda ilk ve son defa orada deli gibi ağladığını gördüm... Hiç bir zaman bağırmayan abim orada deli gibi bağırıyordu, hiç bir zaman ağlamayan abim orada ilk defa ağlıyordu, acısı çoktu ama babam ona vurduğu için değil en sevdiği hayali suya düştüğü içindi.. abim o günden sonra dahada içine kapandı duygularını hiç bir zaman belli etmedi.. her gün kafama vuran abim artık bana vurmuyordu her gün Arkadaşlarıyla oyun oynayan abim artık oynamıyordu.. abim 1-2 yıl sonra sanayiye işe girdi orada çalışmaya başladı şimdide orada çalışıyor. 2-3 yıl önce trafik kazası geçirdik hepimiz ağır yaralanmıştık bilmem mucize midir ama abimin bana eskiden vurduğu yerden ağır yaralanmıştım ve doktorlar demişti ki eğer biraz daha ilerisi kanasaydı beyin kanaması geçirip ölürdün... şimdi o kazadan sonra babam biraz daha az sakinleşti artık az bağırıyor.. babam abimle anlaşıp sohbetler ediyor şu an ama ben hala o olayda takılı kaldım.. şu an aile evinde yaşıyorum ama kimseyle konuşamıyorum..
Geçmişten kurtulamadım bu yüzden babamı sevmiyorum sorun ben miyim?