Dünyayı kadınlar yönetse nasıl bir yer olurdu?

Herkes barış içinde tertemiz bir dünya olacağını söylüyor ama insan doğası savaşçı. Kadın da olsa erkek de olsa fark etmiyor gibime geliyor. Özellikle kadınlar kadınlara karşı çok düşmanca yaklaşıyorlar. Bugün otobüste oturuyorum bir kadın gelmiş başımda dikildi, çantasını bana dayıyordu. Uyardım, çantanızı çeker misiniz diye, bana küçümseyici baktı, ya napcaktim gibi bir şey dedi, yan tarafınızda tutabilirsiniz dedim, bir de hiç kalabalık değildi, nolcak ya kalabalık zaten falan dedi, o kadar kalabalık değil, bir adım geri atabilirsiniz dedim, rahatsız etme hakkınız yok dedim, sen beni rahatsız ediyorsun falan dedi, siz beni rahatsız ediyorsunuz dedim, hee dedi, amacı zaten benimle tartışmaya gitmekti, cingan ses modunu açmıştı ama karşılık bulamadı yani. 😂 yol boyunca da başımda dikildi, oturacak yer açılmasına rağmen gidip oturmadı, ben inene kadar bekledi. Ineceğim zaman da çekilmiyordu hatta, yani kadınların sanki birbirinden yaptığı anlamsız bir zorbalık var. Dünyayı da kadınlar yönetse yine aynı olurdu, stratejik savaşlar, stratejik silahlanmalar... Siz ne düşünüyorsunuz?

Bence o kadının da tamamen kendine güvensizliğinin yansimasiydi yaptığı. Bakımsızdı, saçlar gri dişler çarpık... Bazı insanlar dışarıda hiç tanımadığı insana tipe bak falan diyebiliyor, ben de diyebilirdim orada tartışmaya girip sen önce tipine bak falan diye ama demedim. Aa hatta şu an farkettim ki bir tartışmada vs keşke şöyle deseydim keşke böyle yapsaydım deriz ya, bu anlaşmazlıkta söylediğimden ve yaptığım/yapmadığım şeylerden çok memnun kaldım şu an 🤣 Övünmek gibi olmasın da ben o kadından güzel olduğum için çekemedi bence, bir de bugün saçımı falan yaptırdım. Kuaförüm kesim sonrası fön hediye etti 🌿

Dünyayı kadınlar yönetse nasıl bir yer olurdu?