Kızlar Bir Adım Öne konusunda 384 cevap paylaştı. İşyeri açmadan önce ilk yapılması gereken bene açacağın bölgede bir analiz raporu hazırlamak yani o bölgede olmayan ne var ve en çok ne tür şeye ihtiyaç var oda önemli ;) ona göre iş yeri aç daha fazla kazanırsın ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin.
En İyi Cevaplar
+1 yılBen antepliyim güzellik merkesleri sayısı fazla artık olanlar çoğu kapatıyo sağlık alanında yapacak birşey yok herşey varr sadece herhangi sektörde isim yapmış birinin adını kullana bilirsen düzgün bir iş yapabiliyosun onun haricinde küçük esnaf olarak kalıyosun ve birgün mutlaka kapatıyosun... Benim izlenimim bu...
08 Yorumla
Soran+1 yılİç giyim bebek giyim filan?
- +1 yıl
Çok varrr valla pek birşey çıkmaz o işten...
Soran+1 yılE sen ne tavsiye ediyorsun.
- +1 yıl
Sağkık alanında okumuşsan bir burdaki özel hastanelere başvur işe girersin büyük bir ihtimal gir bir bak şehre ne eksik sen bir o gözle bak baya bir araştır o aradada kendi işini yapıyo olursun kafana yatan birşey olduğunda işten çık işini kur...
Soran+1 yılBende oyle yapiyorum zaten şu an calisiyprm ve araştırma yapiyorum farklı bisey yapmiyorumki:) hemen yarin acick degilimki
- +1 yıl
Hımmm iyi bekleyin bir bakın da etrafa... Ama zor yani pek yapacak birşey yok... Eksik olan birşey yok...
Soran+1 yılKozmetik dukkani? Bitkisel kozmetik?
- +1 yıl
Bilmem olabilir belki ama merkezde aktar sayısı biraz fazla yanlız ama büyük bir yer açabilirseniz merkezde dikkat çekecek bir yer olabilir bu tutabilir...
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 626 cevap paylaştı. Gittin demekki sonunda @cesarethanım seni hattırladım :))
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet canim gittim valla gzmu karartp gttm işimide evimide buldum simdi kendi isimin kadini olucimm :D hic pişman değilim kendimle şimdiden gurur duyuyorum
Soran+1 yılBana liseli diyenlerrrr hodri meydan :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
1 yılGüzellik merkezi açmak çok masraflı olur onun lazer makinesinden tut Bir suru makine almak gerek ve serfitika lazım uzmanlıkti sanırım ve Gaziantepte kaç tane güzelik merkezi var ona bak sayı ne kadar az ise senin kazanç sağlama olasılığın okadar artar ve toplumu bir araştır güzelik merkezine gidecek bir topluluk var mı yoksa harcadığın parayla kalırsın bunları bir bak yani
00 YorumlaGaziantep liyim..
*Güzellik merkezi başta olmak üzere hizmet sektörünü tercih etmelisin.. Sermaye ne kadar onu bilsek daha sağlıklı cevaplar verebiliriz.08 Yorumla
Soran+1 yılGüzellik merkezi için ne kadar sermaye gerek sence
Soran+1 yılLazer epilasyon aletleri vs. Epey yüklü bir kurulum olacak diye korkuyorum acikcasi. Apart işine girmek nazil sence? Daha kolay sanki?
Soran+1 yılHer yerinde olabilir. Yeni geldiğim için bilgim yok. sehitkaml en işlek yer sanirim?
Soran+1 yılGüzellik merkezi sehitkamilde sahinbeyde filan tam ortada değilde biraz kenarda köşede ne kadara mal olur almakmi kiralamkmi karli kira ne kadar tutar
Soran+1 yılKaratastayim şu an evet burada yasamayi dusunuyorum
+1 yılLazer epilasyon oneririm. Zira heryerde deli gibi is yapiyor. Guzel bir reklam ve piyasanin cok az bir altina fiyat verirsen paraya baska bir isim bulursun.
00 YorumlaMübalağa bir yer halıcılar ve tatlıcılardan geçilmiyor değişik şeyler bul
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet orijinal birşey istiyorum ama aklima gelmiyor
Soran+1 yılOnuda düşündüm aynen. erotik giyim falan
+1 yılgüzellik merkezi uygun bende şu an gaziantepteyim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılMakinalar falan çok pahaliya mal olur mu diyorum:)
Bencede güzellik salonu hem sağlıkçısınız hem bayan yaparsınız
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha orijinal antepte az bulunan birşey olsun istiyorum talep çokluğu acisindan:)
saglık alanında reflü karşıtı ilaçlar satabilirsin malum mıdeler orada perişan
02 Yorumla
Soran+1 yılHahah çok zekice sizi tebrik ettim
kebap teknikerliği bürosu :)
11 Yorumla
Soran+1 yılHehe
+1 yılAntep Style
00 Yorumla
+1 yılps 4 cafe aç ;)
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri