Sevmeyin arkadaşlar ne olursa olsun?

Yaklaşık 2 senedir cezaevindeyim, açık ceza infaz kurumunda yatıyorum şu an izindeyim. 3 sene önce birlikte olduğum kıza sarkıntılık ettiler ve Kız arkadaşımı savunarak 2 kişiyi yaraladım, ben bu kız için 2 senedir ceza yatıyorum ve daha 1.5 senem var, onu çok seviyordum, mahkeme istinaf derken cezam kesinleşti ve kapalıya girdim, kız benden cezam kesinleştiği gün çok sıkı sarılmıştı, her zaman irtibatta olacağız demişti ismi de Zehra, su gibi ismi var değil mi? Çocukluk aşkım işte. Hiçbir zaman unutmadım. Kapalıdayken bir mektup geldi, ailesi Kızı nişanlandırıyormuş. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü koğuş içinde volta atıyordum, ortak arkadaşlarımızdan birisi o gün nişana gitti ve ben o gün görüntülü cezaevinden arama ile saatlerce nişanı izledim. Oturup hıçkıra hıçkıra içten ağladım ama kimseye anlatamadım, ben bu kız için hala ceza yatıyorum ben bir yazılım uzmanıyım, tüm hayatımı tüm kariyerimi bitirdim. Sevmeyin arkadaşlar çok severseniz gidiyor bak 8 gün sonra teslim olacağım ve şu an duyduğuma göre kız evlenme aşamasında hamileymiş. Benim yüzüme bakarak sana çok aşığım diyen kadın, seni çok seviyorum adam diyen kadın şu an bir başkasının koynunda. Ben ise onun için cezaevindeyim tüm hayatımı bitirdim. Hepinize hayırlı geceler.
Sevmeyin arkadaşlar ne olursa olsun?