Alışveriş & Hediyeler Arkadaşlarınızın beğenmemesi alacağınız şeyden sizi vazgeçirir mi? PrettyBlue Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlarınızın beğenmemesi alacağınız şeyden sizi vazgeçirir mi? Arkadaşlarınızın beğenmemesi alacağınız şeyden sizi vazgeçirir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Ben beğendiysem başkalarının ne düşündüğünü önemsemem. Kullanacak olan benim sonuçta. 0 0 Yorumla
Nobdymr Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl 5 dk sürmez bile alacağım şey, kimse bir yorum yapamadan alır çıkarım, bazen denemem bile 😂 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 362 cevap paylaştı. Geçiriyor kararsız biriyim 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır vazgeçilmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben beğendiysem başkalarının ne düşündüğünü önemsemem. Kullanacak olan benim sonuçta.
5 dk sürmez bile alacağım şey, kimse bir yorum yapamadan alır çıkarım, bazen denemem bile 😂
Biraz daha düşündürür ama vazgeçmem
Vazgeçirmez ama biraz daha düşündürür
Hayır Vazgeçirmez Tabikide
Geçiriyor kararsız biriyim
zerre umrumda olmaz..
Hayır ben beğendiysem bitmiştir
Vazgeçirmez
Hayır vazgeçilmez
Belki
Arkadaşlarıma sormuyorum
Evet ya ağza çok bakıyorum bu konularda
hayır