Senın direk tamamen kötülüğünü düşünen arkadaş iyiliğini istemeyen sevinmeni istemeyen arkadaştan ne düşünürsünüz ne yapcağımı bilmiyorum lütfen akıl verin bana 🥲
Not: diğer arkadaşı almış kol kola yapış yapış geziyorlar ama direk benı iyiliğimi istemeyen kötülüğümü isteyen siz olsa ne yaparsınız benım yerimde çok kalbim kırıldı depresyondayım aşırı derece ne yapcağımı da bilmiyorum lütfen dalga geçmeyiniz psikoloja ihtiyacım var
Not: diğer arkadaşı almış kol kola yapış yapış geziyorlar ama direk benı iyiliğimi istemeyen kötülüğümü isteyen siz olsa ne yaparsınız benım yerimde çok kalbim kırıldı depresyondayım aşırı derece ne yapcağımı da bilmiyorum lütfen dalga geçmeyiniz psikoloja ihtiyacım var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
lisede böyle bi arkadaşım vardı, arkadaş diyorum ama demeye bin şahit. bana zorbalık yapıyordu. ben mesela yeni bir şey alırdım onu bile kıskanırdı bana daha kötü davranırdı. psikolojik olarak o kadar çok şiddet uyguladı ki bana. neyse ben o arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım bence sen de hiç düşünmeden onlarla görüşmeyi kes. GERÇEK bir arkadaş senin iyiliğini düşünür hatta gerekirse fedakarlık yapar. böyle insanlardan uzak durmamız gerek
Bende öyle düşünmeye çalışacağım sağol zaten düşünürken bile benım arkadaşım değil
Umursamıyor takmıyor benım tek kalmamı isteyen
Doğru söylüyorsun kıskançlık çok var bir arkadaşım da hiç çekemiycem bide gelmiş bana sosyal medya da hıkayesını gizlemiş
Benım bır arkadaşım o kızla buluşmaya çağırdı gitsem mi gitmeyeceğim
o kızla iletişimini tamamen kes hatta aynı ortama dahi girmemeye çalış görmezden gel. sana zarar vermek isteyecek. kıskançlık desen değil aslında bu şeytanlık. bende kıskancım ama böyle bir şey düşünmüyorum arkadaşlarıma karşı
Emin misin ben onların ortamlarında durmuyorum zaten bile bana bişey diyince dalga geçerek alay ederek mal hareketler yapıyorlar
neyden emin miyim diye sordun... bak işte görüyorsun seninle resmen alay ediyorlar sen onlarla uğraşma onları dikkate alma yoksa senin daha çok üstüne gidecekler emin ol gerekirse arkadaşsız kal ama onlarla muhatap olma
Ben onlarla muhattap olmuyorum bile arkadaşsızım şu an nedense içimden namaz kılasım geliyor Allahtan yardım istiyorum yeni kişiler çıkarsın iyi birileri ☹️ çok incikmiş gibiyim
Bide bana soru sordu ters cevap verdım ama vererek bu sefer iyi yaptım
Yaptın mı dıye soru sordular yapmadım bu sorun mu var dedim çok istiyorsan sen yap dedim
anladım allaha sığınmak güzel bir düşünce ama psikologa da görünebilirsin. depresyondayım demiştin neden depresyondasın hayattan keyif alamıyorsun bu arada sanırım liseye gidiyorsun değil mi
Aynen evet liseye gidiyorum
Ben hatta ona güvenmiyorum arkamdan konuşan bişeyler yapmıştır iki yüzlü birisi yanı işte
Ben aslında onu takmıyorum görmezlikten geliyor diğer arkadaşlarım da diyor ki neden konuşmuyorsun diye diye kaç kere tekrarlıyorlar en sonunda kafayı yiyecekmişim gerçekten duymak görmek bile istemiyorum onu canım çok sıkkın
kimseyle konuşmak arkadaş olmak zorunda değilsin. tavrın net olsun kimseye kendini ezdirme. o kişi de sana bir şey yapamaz merak etme. herkes birbirinin arkasından konuşuyor bunu düşünüp canını sıkma gerek yok güzel bi insansın
Ben kendini ezdirmemen gerektiğini anladım ezdirmek istememek yani istemiyorum
Napayım sonra ters cevap verince kırılıyorlar çok kırıyorum kımseyı kırmak da istemiyorum
Tamam
yazdım ama
Arkadaşlığı keserim.