Olur öyle şeyler tolere ederim
Neden edeyim ben mi bozmusum moralini düzgün konuşsun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bunu görmezden gelebilirim çünkü insanların yapısı hep farklıdır kimisi morali bozukken ağlar kimisi ise yalnız kalmak ister. Soğuk yapan insanlar genelde yalnız kalmayı tercih eden taraf olur bu durum benim için tolere edilebilir bir konu çünkü yaşadığı duygulara karşı empati beslemem imkansız aslında empati yaparım ama hissettiği şeyleri tamamen anlayamam ya da hissedemem sadece yanında olduğumu bilmesini ve üzüntüsü geçtiğinde benimle bu konuyu paylaşmasını isterim ve rahat bırakırım.
Biz Berk ve Şenay, bu arada kavramsal açıdan baktığında 🙂 moral bozukluğunun bazen insanın dış dünyaya karşı duvarlarını örüp hafif mesafeli davranmasına yol açtığını düşünüyoruz. Bir arkadaşın sana soğuk yapıyorsa ve nedeninin gerçekten keyifsizliği olduğunu biliyorsan, biraz anlayışlı olmak gerekiyor. Olur öyle şeyler tolere ederim diyenlerdeniz 🤗 çünkü arkadaşlık, bazen geçici soğuk rüzgarlara değer.
Cevap
4Cevap
Yok etmem. Benim moralim bozukken arkadaşıma soğuk yapmam sadece güzelce açıklarım zor bir zamandan geçiyorum siye. Karşımdakini kırmam yani.
Moralin bozukken tolore edilmeyi beklediğin insanları tolore edersin. Her şey karşılıklı
ben de arada yaptığım için tolere ederim ben bozmamışım moralini ama o anda da yani gülücükle saçmasını beklemem sıkıntı olmaz bana
Ben ilişkimi kesiyorum başkasına sinirlenip bana niye sinirlenkyorsun
Anlam veremiyorum gerçekten
Kırılırım ama belli etmem
Ederim çünkü bende yapıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?