Insanları değiştirmeyi sevmem bu huyları katlanabilir kabul edilebilir sabır gösterilebilir cinsten bir şeyse ve çok sevdiğim değer verdiğim bir insansa onu kolay kolay aslında pek de kaybetmek istemiyorsam o huyunu törpülemesini ya da vazgeçmesini o huyundan kendini değiştirmesini istemem böyle bir hak talebinde bulunmam onun için doğru olmaz açıkçası kendim için de böyle bir şey istenmesini kesinlikle istemem ve tasnif etmek İnsanları olduğu gibi kabul etmek gerekirse uymayan özellikleri çok fazlaysa zaten iletişimi kesersiniz.
Ben genelde bu bene çok var bu biraz Burcumdan kaynaklı her şeye bir el atma güzelleştirme isteği. Bir arkadaşımın bir huyunu sevmezsem ama bu huyu sevmemem için bu huyun ona zaraar vermesi lazım, mesela sigara içiyorsa ya da üzülüyorsa bu davranış sonucu, kesinlikle kan bir el atma isteği değiştirme isteği oluyor ama asla başarılı olamadım, Olmadı yani insan kendi farketmedikten sonra değişmiyor. Ve hatta onu değiştireyim derken sen değişiyorsun onun kalbini kıracak kadar hayatına dahil oluyorsun. En iyisi fazla dokunmamak.
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Kişilik olarak kimsenin benimle bire bir uyumlu olmasını beklemiyorum zaten.. Her birimiz birbirinden farklı özelliklere sahibiz.. Benim için önemli olan farklılıklarımız olsa bile dengeyi sağlayabilmek.. O dengeyi kuramıyorsak zaten hayatımda tutmam o insanı.. Kimseyi değiştirmek gibi bir derdim olamaz.. Aynı şekilde kimse de beni değiştiremez.. Keyifli günler..
İnsanları olduğu gibi kabul ederim. Eğer beni rahatsız eden halleri varsa arkadaşlık etmem en fazla onun dışında sırf benim için değiştirmek istemem. Bu ona karşı yapılan bir haksızlıkta olacaktır.
Değiştirmeye çalışmam ama olduğu gibi de kabul etmem. Araya mesafe koyarım ya da tümden iletişimimi kopartırım. Sevmediğim huylara sahip bir insana neden tahammül etmek zorunda hissedeyim ki. Ömür törpüsü öyleleri. Hiç katlanamam.
Olduğu gibi kabul ediyorum, kimseyi değiştirmek gibi bir çabam olmuyor. Benim istediğim gibi biri olmak zorunda değil hiç kimse. Kendisi gibi olsun yeterli benim için.
Her haliyle kabul edersin. Çok yanlış huyları varsa ben olsam bu nu böyle yapardım. Daha doğru olur gibisinden güzellikle bilgi aktarırsın. Düzeltmezse eğer öyle kabul etmeye devam edersin.