Bugün buna güldüm😅beni de james bond kılıklı bir teyze evime kadar takip etmisti🕵️korkmustum deli mnyk kadın

Bugün buna güldüm😅beni de james bond kılıklı bir teyze evime kadar takip etmisti🕵️korkmustum deli mnyk kadın

Başıma hiç gelmedi ama şahit oldum
Teyzenin birisi Bi kızı begendi bilerek kızdın oğlunu aramak istedi kızda tamam buyur ara diye telefonu veriyor kadın oğluna gülerek 🤭🤭 oğlum bak bu numaranın sahibi kiz çok güzel bu numara onun kayıt et Bi konuş olur mu demişti 🤣😂🤣😂🤣😂
Aslında komik değil biraz korkunçtu otobüsteyim saat öğlen 12 falan oturduğum yer genellikle yaşlı insanların oturduğu bir yer ve otobüste asla oturamam bu yüzden neyse bindim ayaktayım iki tane 25li yaşlarda kişi bana bakıyor ama dikkatle yani bende rahatsız oldum arkamı döndüm otobüsün içinde de teyzeler falan da var neyse ilerledim falan hala kafalarını çevirip bana baktılar bazı amcalar da farketti bir bana baktılar bir de oğlanlara sonra bazı amcalarda bakmaya başladı (üstümde mont var kış vakti açık da değil ;)) bende tiksindim hemen indim otobüsten yolun ortasında başka otobüse binip geldim iğrençti bu erkekler her yaşta iğrenç ve oeler
Cevap
15Cevap
metroda komik bir şey yaşamadım
Evet çok komik ve de ilginç bir olay yaşadım. Körüğün oraya bir kadın geldi ve bana bakarak şiir okudu. 😃
Böyle bir şey başıma gelse gülmekten kadını rencide ederdim djxnsjssnxnzjsj
Önce komik geldi ama sonra benimle aynı durakta inip şiirimi beğendin mi dedi
Buna daha fazla haykırırcım zjzjsjxjsjzjsjah
Çok haykırdın ama 😂😂
Metro yerken ölüyordum nerdeyse... Ölüm gibi bir şeydi sevgilim ♥️
Dedelerin favı🫵🏻🕺
He? Vay anam vay bilmiordum🙄🤪
Yaşlı insanlara kızamıyorum çünkü komik ve tatlı oluyorlar 😅
Bir komik bir komik 3 saattir aralıksız guliyorum
yere düşüp, burnunu kanatıp, bayılma numarası yapan terlikliye kanmıştım, numara çektiğini adam fenomen olunca öğrediydim
Tüm aksiyonlar senin bu kankanın başına gelior nedenseee
Bir tek o güzel içimizde çünkü zaaa xd
Yürü gitttttttt
Kırmızı mıııı
youtube.com/shorts/G1cIuZsBXRY?si=VOzgUhoPuBiKul_8
Şöyle bir şey yaşarsınız bu arada sjsjahahaha
youtube.com/shorts/QBeRnsoF_lA?si=NzepbkjxxDRioG3X
Yeppp sjsjssjaj
F30 güzel kardeşim mavisi araçla gel ltfen
Aaa düzeltmiş sjsjsjaja ne msvisi olduğunu snladın umsrım
@justfunmm yok yav
Eee ne yapak yani egea ile seni otobanda tokatlarım sskdksk geçen tesla lı bir oğlan farenin kediyle oynadığı gibi oynadı benimle çok ağrıma gitti g! y arabasına yenilmem😞
Ok ulan bittin sen (endişe, korku, mahcubiyet)
Ben de geçen metroda teyzeyle yerle yeksan oldum napalım
Yeniden şahlanırdınız belki
Şarkı sözü…
Merve Özbey’in yerle yeksan diye şarkısı var devamını yazdım ama tövbe estağfurullahlık olmuş sorry
Sesli güldüm 😄 meşhur teyzeler
Hayat neşesi onlar iyi ki varlar xjsjsjs
Kızın biri geldi bana sürtündü taciz etti beni 😭😭😭
Namusun elden gitmiş bb demiş sana
Aklıma geldikçe hala ağlıyorum 😭😭
Uyuya kaldığım için ineceğim durağı kacirmistim. 2 defa hemde.
Bizim burada metro yok ya ben anca dolmuşa beldiye otobüsüne biniyorum
Hayatımda hiç metro ya binmedim
Sen bir farklısın sanki herkesten
Teyze ekmeğimize göz koymuş uzak dur sen
Yalnız çok iyiymiş😂
Seni niye takip etsin delisin sen bence
Bu çıtır kim zengin mi
O çıtır zengin. Sen hiç teyze terörüne mağruz kalmamışsın kız feğilsin çünkü değişik
Zengin mi en sevdiğim
Hah şöyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?