Tabii ki de ben başlıyorum; taciz de edildim, taciz etmekle de suçlandım.

Tabii ki de ben başlıyorum; taciz de edildim, taciz etmekle de suçlandım.

2020 yılında koronovirüs olduğu zamanlar bir tane bi aşufte maske takmamış ti bende ona dikkatlice baktım sonradan ben otobüsten inerken önde kapıda duran insanlara geçebilirmiyim diyince arkamdan kaşar demişti
Sünepe ya hem suçlu hem güçlü. Geçmiş olsunnn
Evet içimde öyle kaldıki artık otobüste biri bana yanlış bir şey yapsa haddini bildiriyorum kimseye bir şey demekten çekinmiyorum bir keresinde işe gidiyordum tost almıştım otobüste yanımda bir tane bir paçoz vardı neymiş tost yememden rahatsız olmuş kokusundan bana sert bi şekilde yememem gerektiğinden ve kokusundan rahatsız olduğunu söyledi bende burası toplu taşıma aracı böyle şeylere açık olacağını beğenmiyorsa taksiye bineceğini söyledim
Geçen gün sarhoş bir adam beni polis sandı. Yanıma gelip polisliği öben abuk subuk şeyler söyledi bende güldüm bozuntuya vermedim. Sen komisersin herhalde sivilsin falan dedi. 1 durak sonra bir polis bindi gitti polise bak komiserin var burada diyor 😂 adam da komserim nerede görevlisiniz diyor 😂😂😂
Puahahah gelde açıkla şimdi :D
Kim elledi seni ula 😂
Ellese iyidi :D
Dayayan oldu , ben geri çekildikçe o üstüme üstüme geliyordu ve bilerek yapıp gülüsüyordu. Elimi tutup bi yerlerine götüren oldu. Pehhh.
Valla la... Hayır kızlar güzel olsa belki ses etmezdim puahaha :D
Ne demek kardeşim. Günaydınlar...
ferace giydiğim zamanlardı, metrobüste bi tane teyze durup dururken beni zorbalamıştı. o kadar uzun giyersem düşermişim de, ne gerek varmış da... yol boyunca konuşup durdu ve kendine taraftar aradı. en gariplerden biri bu
Ahlaksızlık. Mini giyene karışılmadığı gibi ferace çarşafada karışamaz kimse...
Cevap
2Cevap
Taciz edildim. Ama çekinip susan kadınlardan değilim. Arkamdaydi bitin küçüğü. Dirsegim ile göğsüne indirdim nefesi kesildi. Adam ölüyor diye yaygara yapıyorlar birde. Dedim gebersin
Geçmiş olsun. Tebrik ederim, bu konuda sessiz kalmamak lazım. Sustukça çoğalıyor bit enikleri...
Teşekkür ederim. Azalmak yerine cogaliyorlar maalesef. Dilerim maruz kalan herkes sesini çıkarır da son bulur pervasizliklari
Yok oyle garip olay yasamadim basima gelmedi boyle bi olay
Şanslı seni :)
:)) tabi cok sansliyim ne demezsin
Kız epilepsi hastasıydı üstüme düştü ben oldu sandım bende bayıldım korkudan ödüm patladı gözleri açık kalmıştı
😂 hiç kötü bişey yaşamadım sadece bi kere şoför kaş göz yapmıştı bi korkmuştum🤦♀️
şaplak mi attilar yoksa sana 😅
Ahahahah.3 ayrı zamanda 3 kadın tarafından tacize uğradım benn.
isin ehlilermis demek ki 😀
Bak yaa. Vallahi birinde neredeyse imdat sapık var diye bağırıyordum :D Kadının canını acıtınca geri durdu :D
ne cektin be poncik 😀
Taciz edildim ama kadın tarafından.
Anacum kara çarşaf giyme vakti :D
Kesinlikle evladım. Sonra baban araba aldı ama bana rahat ettim😅
Babam da olmasa zaten :D
Sorma aç kaldık ikimiz de😅 iyi ki var
Bunu anlatsam linç yerim hxjdj
Binmem ben, korkarım.😨
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?