+1 yılBir keresinde İstanbul'da metrobüste az daha düşüyordum enişte tuttu. Yeğenleri de oradaydı biri bana belli etmeden gülmeye çalıştı ama ben fark ettim. Sonra böyle otobüslerde falan ayakta dururken yan dur dedi bana enişte. Bende öyle duruyorum artık daha iyi oluyor.
Bir keresinde de kadının biri pazardan çıkmış otobüse bindi pazar arabası da vardı. Bu yüzden orta kapıdan bindi. Ben ayakta duruyorum benim yanıma geldi otobüs gitmeye başladı kent kartı gönderdi bastırdı falan. O sırada ayakta duran yaşlı çok vardı ve gençler oturuyordu. Kadın bütün otobüse yönelik "ön koltuklar yaşlı hamile ve engellilere ait ama şu anda gençler oturuyor yaşlılar ayakta ben bu duruma çok üzülüyorum herhalde bu gençler hamile dedi" erkeklerde vardı tabii. Kimse de dikkate alıp kalkıp buyur amca, teyze vs demedi. Sonra o kadın indi zaten birkaç durak sonra.
Başka bir zaman da otobüse bir kadınla küçük bir oğlu bindi kadın kendisi için kart bastı ama oğlu için kart basmak istemedi geçti oturdu. Biraz ilerleyince şoför kart basın falan dedi. Kadın istemeye istemeye kalktı bastı "başka emrin var mı" dedi geçti yerine. O arada oğluyla şakalaşmaya başladılar falan inecekleri yere geldiler. Oğlu hemen kapıya gitti indi. Kadın da kapıya doğru giderken "şoför bey inecek vaaar" falan dedi gülerek indi gitti.
Benimkiler bu kadar öyle aman aman komik şeyler pek yok
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBana pek komik gelmedi. Benim de komik değil ama bir anım var. Üniversite bitmiş eve yeni dönmüşüm, kardeşimle gezmeye çıktık. Otobüs kalabalıktı, sen bu insanlardan nefret edersin sadece kendini düşünürsün falan saçmaladı. Orada neyimi gördüyse... Ben de beni tanımıyorsun dedim. Hem de bu konu otobüste mi konuşulur. Kendim için kararlar alabilen biri olduğum için ailem beni hep kendini düşünen biri olarak görüyordu. Şimdi de öyle düşünüyorlar belki. Çünkü onların istediği gibi şekillendirebilecekleri biri değilim. Işlerine gelirse.. Kimseye kul köle olamam. Bir kere de metrobüste çantam çok ağır olduğu için yere koymuştum, içinde pahalı bir şey olmadığı için biraz uzak duruyordum. Bir kadın bomba sanmıştı, ben de benim çantam dedim. Bu da komik değil maalesef.
01 Yorumla- +1 yıl
Ahah komik bir anım aklıma geldi yazayım. Otobüse bindim çok kalabalıktı hava da çok sıcaktı. Daha akbil basmadan şoföre klima ve havalandırma açar mısınız dedim. Şoför de hele sen önce bir piş dedi herkes güldü 😂😂😅🤣
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılToplu taşımada komik olaylar yaşadım ama en komiği kendi yaşadığım değil şahit olduğumdu.
Yaşım 12 falan, metrodayım yanımda da 3 tane liseli olduğunu tahmin ettiğim kız var. Biri yanımda oturuyor diğer ikisi ayakta başında duruyor. Kızlar felaket gürültü yapıyor ve insanları rahatsız edecek şekilde gülüp şakalaşıyorlardı. Karşımda da yaşlı bir çift oturuyor ama böyle sanki ikisinde devlet dairesinde gibi ciddi duruyorlar.
Bu kızlardan yanımda oturan su içerken, arkadaşının güldürmesi üzerine suyu adamın üzerine püskürttü. Yaşadıkları rezaletten sonra seslerini kestiler ama ben tam yanlarında olduğum için gülememiştim. Bir de bu olayın üzerine inmediler de.
03 Yorumla
Soran+1 yılAyy ne fena. 😬
- +1 yıl
Valla ajdjwjd ben olsam ilk istasyonda inerdim
Soran+1 yılCidden. 😄
- Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yıltramvay durmadan acele edip tutunduğum direği bırakmıştım kapıya doğru yürüyordum tam o sıra tramvay durdu çok kötü yalpalandım az daha düşüyordum üni sınıf arkadaşlarımda ordaydı bana bakıyorlardı kapının önünde de iki çocuk var hiç umurlarında değil neyse kollarımı açıp dengemi sağladım indim çok utanç vericiydi öyle işte
bir keresinde de yine tramvayda kapıya yaslanmıştım zaten karşıdaki açılıyor diye birkaç durak sonra benim yaslandığım açıldı az daha arkaya doğru sırtüstü düşüyordum arkadaşım tuttu kolumdan gülme krizine girmişti herkes sana gülüyordu diyor ölüyordum lan ne gülüyonuz
ben hep düşüyorum kısaca
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,1b cevap paylaştı.
u +1 yılTuhaf ya da komik bir olay yaşamadım sanırım. sadece bir keresinde bir kadın demiri tutuyordu bende yanlışlıkla elini tutmuştum ya da o elimi tutmuştu hatırlamıyorum. o an sadece heyecanlandım biraz o kadar. zaten hayatta yaşadığım en büyük heyecan ve gerginlik bu olmuştu :D bunun dışında yaşadığım bir olay hatırlamıyorum genelde metro kullanıyorum zaten. ama çok normal geçiyor ayni öyle olay falan olmadı şimdiye kadar sanırım.
21 Yorumla
Soran+1 yılOlur öyle kazalar kfodkdpdk
+1 yılKomik mi bilmem ama utandığım bir olay oldu.
3 hafta önceydi.
Sırt çantamı tıka basa doldurdum, toplu taşıma ile Esenyurt'dan- Kartal'a gidiyorum.
Yolculuğumun 2.5 saati geride kalmıştı ve işten çıkmış olmanın da yorgunluğuyla ayakta zor duruyordum. Ünalan'da Metroya bindim, kapının sağında bulunan demirlere yaslandım. Maltepe durağına yaklaştığımız sırada Metro biraz ani frenleme yapınca, ağır olan çantanın da etkisiyle dengemi kaybettim. Düşmemek için yaslandığım demire tutundum ama nafile. Direk dansı yapıyormuş gibi tutunduğum demirin etrafında yarım daire çizdim ve hemen sağımdaki koltukta oturan kızın kucağına düştüm. O anın getirdiği utanç ve panik ile "pardon size düştüm" dedim. Sözümün yanlış anlaşılacağını fark edip daha da utandım. Kartal'a kadar artık orada seyahat edemezdim, Tekrar özür diledim ve hiç bir şey olmamış havasıyla Maltepe durağında kendimi dışarı attım.
10 Yorumla
+1 yılYaşadığım üç beş şey oldu. En son yaşadığımı anlatayım. Bir bebek gördüm annesinin kucağında. Birden ağlamaya başladı. Herkes ilgilenince, annesi sarılınca falan hemen sustu. Ağlamayı kesince bir gülüş attı ama var ya ben şok. Hani bir suç işlersin ama kimse anlamaz ya sen de "heeheh nasıl da kandırdım herkesi" gülüşü atarsın.
Tam olarak öyle bir gülüş attı. Bunu fark ettim, "ciddi misin" der gibi baktım. Sonra yeniden ağlamaya başladı, bunu kanıtlamak istercesine. Ulan bebeklere bile güvenemeyecek miyiz? ¢
00 Yorumla
+1 yılYeğenimi gezdirmeye çıkarmıştım geri dönüşte geç olmuştu akşam uyumuştu otobüste kucağımda. Durağa az kala kalkmıştım ayaktayken otobüs birden durdu ikimiz de arka koltuğa yapıştık. Çok rezil olmuştum allahtan kimse oturmuyordu orada. İndıkten sonra bile otobüsün camından bakıp güldüler😂
11 Yorumla
Soran+1 yılYaa. 😂
Otobüs tıklım tıklım doluyken saçım bi şeye takılmısti baktım arkamdaki erkeğin kol düğmesine takilmisti çekmeye düzeltmeye çalıştım o da farkefince özür diledi mahcup oldu kolunu çekti tutanaklarda o anda Saçımı da yolcusu kopmuştu sinirlendim biraz seslenmedim
33 Yorumla
Soran+1 yılSaçın bir yere takılması kadar kötü bir şey yok... 🙄
Soran+1 yılAyyşhh çok fena. 😩
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Körüklü otobüse binmiştim. Otobüsün arkasındaydım öyle bir frene asıldı ki otobüsün önüne kadar uçtum hdhdh Allah'tan tutamaçlara zamanında tutulmuşum
23 Yorumla
Soran+1 yılAyyy çok kötü jdıdjfod
Soran+1 yılAz hasarla Allah'tan... Jdodkdodkd
Bi gün dershaneden dönüyodum bi amca oturduğu yerden bana seslendi kalktı amca hayır lütfen dedim ya kızım falan diyo hayır amca valla olmaz hayır sen otur diyorum falan en son dedim ki oturmam ki ben hayır amca bana bi bağırdı yav kızım çekil inecem Allah Allah diye meğer adam çekil diyomuş ben de bana yer veriyo sanıyorum djdsjjd
01 Yorumla
Soran+1 yılYa amaaa hsısjodks. 😄
+1 yılŞu an pek aklıma gelen bir şey yok komik mi bilmiyorum otobüse kart bastiktan sonra otobus hareket etti hemen önümdeki yaşlı amca ileri doğru gitti bi düşecek gibi ama böyle baya gitti 😂 hızlı bir şekilde.
Sırtından tuttum elimle adamı gittiği gibi geri çektim.
Bana komikti o an da onun dışında hafızam ölmüş 😁😂015 Yorumla
Soran+1 yılNe güç varmış sende be focus jdoskdodkd
- +1 yıl
Ya adam düşmesin diye güç değil focus ya yaşlı emüce 😂
Soran+1 yılİleri gitti dedin ya, hemen nasıl çektin geri jdodkd
- +1 yıl
Refleks oldu focus adam düşüp zarar görecek bir anda gitti elim sjdj kalabalığin içinde
- +1 yıl
Sana laf yapan kim ya
Soran+1 yılAhjaos anladım, iyilik yapmışsın afferin afferin. 🤓
Ergen birisi işte, yazısından belli ergen olduğu, engelledim ne uğraşacağım. 😎- +1 yıl
Fur de furim 😂😂😂 bir keresinde kapıya sıkışmıştı kolum o geldi aklıma bak bir keresinde ön kapı kapanırken aradan geçmıştim kapıya da biraz carpmıstim millet napıuon olum falan diyodu nsnd
Soran+1 yılKırmadın şükür kapıyı ndodjdod
- +1 yıl
O da olur kapilar yavaş acılınca delleniyom elle açıyom ben sjdn
Soran+1 yılSakin olmanızı tavsiye ederim efenim... 🤓
- +1 yıl
Tamam efenim siz isteyin 😌😄
Soran+1 yılİstedik hmhm. 🤓
- +1 yıl
Yaparız o zaman focuscuk😄
Soran+1 yılİşte buu. 🤓
- +1 yıl
👼❄
- Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılYok hayır hic yaşamadım ya da şu an aklıma gelmiyor😃
Olur öyle şeyler kuzu bazıları anlamaz etmez dikkate almamak gerekiyor😚11 Yorumla
Soran+1 yılBebeğim benim, evet haklısın. 😚😍
Resmen kdramalarda olan bir sahneyi yaşadım. Otobüs hızından dolayı dengemi kaybettim tam totomun üzerine düşecekken bi kahraman kız eliyle belimi kavradı ve beni düşmekten kurtardı. Yakışıklı bi erkek olmasını isterdim ama bu da güzeldi yani. Yalnjz kız cidden güçlüydü yani tek eliyle beni tuttu filan, güzel bi ânım oldu sayesinde.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir kerrsinde minibüsle ablama gidiyirdum en arka koltukta oturuyorum adamın birisi bindi minibüse yan tarafim boştu oraya geçmek için yürüyor Minibüs şoförü de aniden ve hızlı bir kalkış yaptı adam benim kucağıma düştü 🤣 neyse adama yardımcı oldum yan koltuğa oturdu adamciğazda utandı özür diledi filan böyle bir anım olmustu
00 Yorumla
+1 yılBen otururken ayakakta yolculuk yapmasını yadırgadığım bir hanımefendiye yer vermek istemiştim, niyetim sadece biraz kibarlıktı, ama yaşlı oldunu hissetti ve kibarca reddeti, kibarlık yapmak isterken yaşlı olduğunu hissettirmiştim, şimdi sadece yerimden kalkıyorum hiç bir şey hissettirmeden
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbir gün İstanbul 'da dolmuşa binmem gerekiyordu ve meslek hastalığı gereği kardeşim işitme özürlüydü yüksek sesle konuşuyordu, arkadan birisi uyarınca dönüp"üzgünüm ama işitme özürlü" dediğimde bana "taksi tut o zaman"yaka paça aşşağıya indirdim, hemen toparlanıp "yanlış anladınız "zırvalamalarına başlayınca arkamı dönüp gittim
04 Yorumla- +1 yıl
Duymuyorsa toplu taşımada konuşmayacak o zaman. Kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok. Hepimiz birer engelli birey adayı olabiliriz belki ama bu engelli bireylerin umursamaz ve bencil davranışlarına saygı duyacağımız anlamına gelmiyor.
- +1 yıl
@scorpiongirl429 dilerim ki o iki kulağın birden sağır olsun ve tedavisi imkansızlaşsın terbiyesiz
madem öyle neden aşşağıya indirdiğimde yanlış anladınız diye kıvırdı sen olsaydın ne yapacaktın? diklenecekmisin? alırdın ağzının payını - +1 yıl
benim yorumuma yorum yapma hakkını sana yoda olman mı veriyor? git kendi kendin yorumunu yap şapşal
- +1 yıl
@scorpiongirl429 ve soruyu soran başına geleni anlatsın diye yazıyor güncellemede ama nerede sende o yetenek
+1 yılTabii olmaz mı psişik olaylar beni bulur 😀 Bir ara böğürtlenli parfüm kullanıyordum, o gün otobuse bindim ve yanıma biri oturdu aradan saniye geçmedi ki öksür aksır kıpkırmızı kesildi, frambuaz veya çilek kokusu o tarz bir meyvenin kokusunu mu kullaniyorsunuz dedi meğer alerjisi varmis bir de ne kibardi yanimdan izin isteyerek kalktı. Böyle bir trajikomedi bir olay iste hjsj
00 YorumlaBen kilolu biriyim otobüs durağındaydım bir kişi sabit durduğum yerde önüme koşa koşa geldi çarptı otobüse sekti ondan sonra bende sabit durdum yerimde pardon dedi gitti otobüse bindi yola devam ettim futbol topu gibi çarptı sekti tekrar yerinde durdu.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet okula gidiyorduk kız kardeşimle :D işte ayakta kaldık sjjs deli kız bi koluyla direkten tutuyordu diğeriyle çantasını sonra sadece şey duydum “abla ben düşüyorum tut” otobüs dönerken 😅 düşüşünü izledim sonra “sen de kimsin tanışıyor muyuz” falan dedim shsj
00 Yorumla
+1 yılEvet otururken bir kadın bir sürü boş yer olmasına rağmen gelip yanıma oturdu, acaba beni mi beğendi diye düşünürken, bacaklarını şöyle kapat dedi bana (ki kapalıydı zaten 2 cm boşluk vardı en fazla kapattım neyse iyice) sonra yan tarafımda da çantam vardı o çantayı da kucağına al dedi! 🙄 Baktım haddini aşıyor almıyorum dedim alacaksın dedi kalkt git başka yere otur dedim o zaman şoföre bağırdı taciz filan diye , kendimi savundum orada kızlar da vardı haklı olduğumu görüp kadını videoya çekiyorlardı, kadın bir anda has öyle mi çantayı çekmiyor musun diyip kucağıma oturdu. 😂 Bak bakalım nasıl rahat mı böyle dedi herkes video çekiyordu kadın çekmeyin diye kavga etti bide onlarla yarım saat kadın kucağımda yolculuk ettik bacakları da havaya dikmişti 😀
01 Yorumla- +1 yıl
Aaaaaaa gerçekten mi 😂😂😂 kadın seni taciz etmiş 😅😅
+1 yılOtobusteyim ön taraftayim şoför orta kapıdan yolcu aldı arkadan binen yolcular da kartlarını toplayıp on tarafa doğru yolladılar bir teyze vardı yaşlı oda aldı bütün kartlari çantasına koydu bana verdiler diye :D
04 Yorumla
Soran+1 yılNeee ahajdoekd
- +1 yıl
Çok gülmüştüm Allah affetsin kadının birisi geldi teyze kartları naptın diye çantamda kızım bana verdiniz ya dedi :D
Soran+1 yılYaa amaa şimdi böyle tatlı geldi teyze. 😄
- +1 yıl
Evet çok tatlı ve komikti :D
aynısını yaşadım nerdeyse.. metroda ayakta giderken yeni kalkıyordu normalde asla sarsılmam alıştım ama o gğn nasıl olduysa önümde benim yaşımda çocuk vardı üstüne düştüm sayılır hani 5 10 saniye kötüydü :D
01 Yorumla
Soran+1 yılRezillik ya jdoskdod
+1 yılOtobüs kartını yanlış yere basmıştım, ötmüyordu ala ala dedim fksk şoför buraya basacaksın dedi, bastım oldu. Sonra ben de hiç binmemiş izlenimi verdim 😂
115 Yorumla
Soran+1 yılOnu bende yaşadım, asla bozuntuya vermeden devam ettim mdodjdd
- +1 yıl
Yengeç kafası işte fksk "Asla bozuntuya verme"
Soran+1 yılHı hı yengeçler olarak büleyizzz...
- +1 yıl
Sen minik yengeçsin xd
Soran+1 yılYioo değilimm. 🙄
- +1 yıl
@_eოeralԃ_ var diyorsun, anlatmıyorsun. Ne yaşadın komik? Anlatta gülelim 🧐 gelmeyelim mii
- +1 yıl
@eoea_eoea Boy/kilo birde ayakkabı numarası alalım. Şaka şaka ayak numarası verme fjsk
Soran+1 yıl@Abdurrahman00t 1.67 boy, 46 kilo. Minik değilim. 😃
- +1 yıl
@_eოeralԃ_ Gece gece yutturmaya çalışırken ben resmen. Unutmuş muş
- +1 yıl
@eoea_eoea Doğru değilsin. Harika oranlar 🌟
Soran+1 yıl@Abdurrahman00t teşekkürler. 🌸
- +1 yıl
Ricakürler 🌟
+1 yılYıllar önce bir kadının ayağına basmıştım. Ve kadının ayağı çok acımış olacak ki çığlık atıp beni itip ne yapıyorsun hayvan demişti. Çok utanmıştım o an ya o an yer yarılıp otobüs yerin altına girsin istemiştim
00 Yorumla
+1 yılFilmlerin etkisinden olmalı ki 16 yaşlarımda okula giderken minibus tam durmamisken atlasam ayakta durabilir miyim deyip denemiştim ve yere cakilmistim😁 sonra da erkekliğe b@@ sürdürmeyip birsey olmamış gibi uzaklaşmıştım
00 Yorumla
+1 yılÇookkkk mesela bir gün bi Beyfendi Otobùs şõfõrünun ani frene basmasiyla ûstüme düşműştű ve bende o an dengemi kaybedip baska bi beyfendinin üzerine yıkılmıştim ne gündü ama resmen zincirleme gibiydi 😅😅
00 Yorumla
+1 yılBen ankarali yim dolmuşa binicektim yanımda annem vardı ortaokul 7 8. Sınıfa gidiom daha bir kadında poposunu dolmuşa biniş yerindeki demire yaslamis o demiri tutarken bildiğin sol poposunu komple avuclayip sıktim çok utandım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bir gün metrodayım iş çıkış kalabalık vs kız koltuk altıma elledi panik yaptım kız kıp kırımızı oldu kızı daha göremedim o günden sonra ama varya rabbim vermiş güzellik keşke kalbime dokunsaydı o derece sonra yalan oldu daha görmedim.
02 Yorumla- +1 yıl
Koltuk altına dokunduğu için kırmızı olmuştur belki de 😂
+1 yılBir kış günü tıklım tıklım otobüs kızlar yurdu durağında, bir otobüs dolusu kızı alınca daha fazlasını yaşamıştım. Ben gülmedim, yüzüm seğirdi, bedenim uyuştu, beynim cacık oldu fakat önümdeki kız okula kadar ha bire güldü 😑
00 YorumlaKomik mi bilmem ama bir ara parmağım pencerenin arasında kalmıştı fakat ben çok büyük bir tepki vermeden yalnızca "camı açar mısınız, parmağım arada kaldı da.." diyebilmiştim.😁
03 Yorumla
Soran+1 yılYaaa amaa buna çok güldüm ama minnoşta geldi. 😄
Soran+1 yıl😇💗
+1 yılKomik mi değil mi bilmiyorum ama dolmusta bi anne 3 4 yaşında bebeği ile çok kötü konuşup çok kötü davranıyordu. Bir süre dinledim kimse ses çıkarmayınca ben müdahale etmek istedim. Kadın bana benim çocuğum sanane gibi laflar kullanamaya başlayınca sesler yükseldi. Devreye başkalarının girmesi ile sustuk. Tam ineceği sırada bana saldırdı ve dolmuştan indi. O günden sonra hep o çocukta aklım kaldı. "Eve gidince göstericrm ben sana gününü" diyen bir anne acaba eve gidince o çocuğa neler yapmıştır.
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç hoş bir durum değilmiş gerçekten...
- +1 yıl
Komik tarafı şu olabilir, ben dayak yedim 😂
Soran+1 yılO da komik değil ya. 🙄😄
+1 yılBir kere adamın biri üstüme düşmüştü ama aşırı komikti bir ben gülüyorum bir o gülüyor sonra kalk artık istersen falan dedim kalktı başka yere geçti mdmdmdmdmmdmdmdmdmmdmfmfmfm
00 Yorumla
+1 yılTutunmaya calisiyorum tam önümdede asiri zayif bir anne oğul oturuyor yani ikisi de max 45 kilodur erkek de dahil bak... neyse sonra ben tutunmaya çalışıyorum önümde de onlar oturuyor, tabi habire bacağım ablaya değip duruyor resmen kemiklerini hissediyorum sonra bir hızlandı otobüs ablaya doğru ben 57 kilo biri olarak yalpaladim abla da gel gel kucağıma otur dedi çok utanmistim kadin bir kucağına düşsem bacağı falan kırılır 🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılOtobüs kartımı yere düşürmüştür otobüste almak istemiştim otobüs te boştu. Adam birden fren yaptı kendimi en arkadan şoförün yanında bulmuştum kapı açık olaydı uçmuştum sanırım.
01 Yorumla- +1 yıl
Bide kan verdiğim bir gün otobüs kaçmasın diye bişey yemeden otobüse binmiştim kan şekerim düşüp bayılmışım galiba teyzenin biri ağzıma çikolata tıkıyınca kusmuşuum 😂😂
+1 yılKurban bayramıydı minibüse binmiştim arkadaşıma gidiyordum neyse minibüste oturuyorum tepemde de 2 tane çocuk ama hapcı oldukları çok belliydi durmadan çantama bakıyorlardı bende arkadaşımı aradım polismisim gibi konuştum işte nasılsınız amirim emanet çantamda aldım geliyorum şubeye falan demiştim çocuklar kendini bir düzelttiler 😂😂😂 sonra ben ineceğim yere geldim çocuğun yanağına vurdum akıllı olun dedim😂😂😂😂 komik ama korkunçtu😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
Inandılar yani 😅😅😅
Milletin üstüne düşmüşlüğüm var özellikle İstanbul'da yaşayıp metrobüs metro kullananların çoğu düşmüştür zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya, herkes bir kere olsun bile yaşamıştır.
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılBana da "Lütfen arkaya doğru ilerleyelim, otobüsün arkası da çarşıya gidiyo" diyen ponçik bir şoför abimiz denk gelmişti :D
04 Yorumla- +1 yıl
😂😂 Komikmiş
Soran+1 yılKibar. 😄
- +1 yıl
@lotus-patra teşekkür ederim 😇
- +1 yıl
Evet öyle 😇
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAdamın tekinin elinde sopa vardı vura vura yere gidiyordu bende kör sandım koluna girdim oturtayim diye , napiyorsun oğlum dedi adam , meğer elindeki süpürge sapiymis adam da kör değilmiş herkes bana güldü.
01 Yorumla
Soran+1 yılTrajikomik jdodkpfld
Tutunurken adamın kafasına elim değmişti ya da başkasının eli değdi hatta veletler çantama tutunuyorlardı hareket ederken😀
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılinerken kafamı vuruyorum bazen🥺 bi kere baya ses çıkmıştı...
13 Yorumla- +1 yıl
Boyun kaç ki
- +1 yıl
oyle cok uzun degilim, 172yim. dolmustan inerken vuruyorum hep hahdjdmd
Soran+1 yılAyy çok kötü...
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bir keresinde ayakta giderken yanımdaki kadın düşüyordu benden tuttu o da pantolonumun biraz aşa inmesine sebep oldu kadın da ben de çok utanmıştım defalarca özür diledi ama bir yerlerim gözükmemesine rağmen ben rezil olduğumu farkettim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bu neki ani otobüs frende kucağıma kızın biri atladı sanki havuza atlar gibi Allahtan refleks sağlam kızın belinden tuttum yoksa kafa kafa tokusurduk :)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 626 cevap paylaştı. Minibüs giderken kapı açtı bende durduda açtı sandım bide ters yöne doğru kendimi atarak indim minibüsten belki 6-7 takla atmışımdır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 393 cevap paylaştı. Evet çok 😅 Bir tanesi, kapıya yaslanmak zorunda kalmıştım yanlışlıkla kapı düğmesine basmış şoför arkaya doğru uçuyordum tutmasalar...🤭
00 YorumlaÇok yaşadım. En kötü ve komik anlar genellikle ani frenlerde oluyor. Şoför frene basınca, otobüsün başından ortasına uçarak geçiş yapmıştım. 🤦🏻♀️
00 YorumlaToplu taşımada inerken el hareketi çektiğim çocukla sonradan sevgili olmuştum. Başka da garip bi şey yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen ayagi kalktim otobus donus yapti. Bende o anda karsimda olan bayanin gogsune dustum iyle ytandim oyle ytandimki bazen dusundugumdr hala utanirim
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşımla dolmuşa biniyorduk ayağı bana takıldı ikimizde düşmüştük komik değildi acınasıydı ama sinirim bozulduğu için yol boyu gülmüştüm.
00 Yorumla
+1 yılMarmaray hariç toplu taşıma kullanmıyorum, taksiyle gidiyorum gideceğim yere..
10 Yorumla
+1 yılEvet giderken bir teyzenin ayakta araba durmadan ayağını dışarı çıkarıp dışarı düşmesi
00 Yorumla
+1 yılEvet düşerken birini tutmuştum. Son anda dengeledim.
00 YorumlaYaşadım kızın kafası butuna yetişmiyordu telefonda konusuyordu ekip kesip atıyordu kahkaha atmıştım
00 YorumlaBen bi adamın kaç defa ayağına basmıştım yaaa🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılToplu taşımada değilde okul servisinde neredeyse hergün yaşardık hangi birini yazayım
00 Yorumla
+1 yılYaşadığın salt bir komiklik değil, trajikomiklik.
Yaşamadım, aracım var çünkü.00 YorumlaAdamın biri taciz etmişti. Bende kafa atıp indirmiştim 😃
00 Yorumla
+1 yılBi defa bi kızın çantası , çantama takılmıştı çekiştirince fark etmiştik 😂
00 YorumlaDolmuş ani viraj aldı kendimi bir abla ın kucağında buldum 😅
00 Yorumla
+1 yılEski otobüsler var iken olmuşdu ortada direk olup herkesin tutmak için yarıştığı
00 Yorumla
+1 yılKomik bir olay değilde klima açmadı diye şoförle kavga etmiştim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Yaşadım arabaya binerken kafamı demire vurdum asdfhjasdf
01 Yorumla
Soran+1 yılAcısını hissettim...
Ay hiç deme okul çıkışında tıklım tıklım bide 30 40 kişilik kapasitesi olan araçta 80 kişiyiz bildiğin denetleme olunca eğilin diyordu ayaktaki herkesle egiliyordur viraja gelince bı döndü hızla Allah belasını versin üst üste bindik herkesle
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,5b cevap paylaştı. Ani fren yapınca oturan adamın ağzına vermiştim yanlışlıkla xD
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat