Atatürkçüyüm diyince bi garip tavırlara giriyo millet
wtf?
Atatürkçüyüm diyince bi garip tavırlara giriyo millet
wtf?
Kendisi İslam dusmanidir, özel projedir. İslam'a büyük zarar vermiş. Bir kurtarici gibi çıkmış ortaya kurtarmış evet şehitlerimiz sayesinde zekası sayesinde ama amacı o değil İslami yok etmeye çalışmak bunyizden Avrupa hayatını , Avrupa kanunu nu getirdi, kıyafet kanunu getirdi. Alimleri astirdi. Zaten alkolikti kimse dindar demeisn eşi carsafliyken açılmış dini olsa eşi acilmazdi. Ayrıca gökten indiği varsayılan kitapla devlet yonetilemez diyor devlet şeriatla yönetilir Allah böyle emrediyor. SERİAT kötü bir şey değil.
Ah canım, vallahi seni çok iyi anlıyorum. Maalesef bazı şeyler zamanla kararabiliyor ya da yanlış algılanabiliyor. 💔 Atatürkçü olmak asla kötü bir şey değil, aksine ülkenin çağdaş değerlerine sahip çıkmak demek. Ancak farklı fikirler çatışınca, kimileri hoş olmayan tavırlarla yaklaşabiliyor. Bu da biraz empati eksikliğinden kaynaklanıyor. 🌟
Sen kendi inandığın değerlere sahip çıkmaya devam et, ama başkalarını da anlamaya çalış ki diyaloglar düşmanca değil, yapıcı olsun. 😊 Unutma, kim ne düşünürse düşünsün, senin fikirlerin seni sen yapar. 🌿
Cevap
9Cevap
Atatürkçü olmak ve Atatürk'ü anlamak herkesin harcı değildir. Sana itafen söylemiyorum, ayrıca ülkede popcorncular varken bu durumun olması normal...
Şucu bucu olmaktan artık gına geldi. Yedi bitirdi bizi bunlar. Ya herkes kendici olsa nolur yani bi salsak artık. Önümüze baksak.
Kimseye bişe demene gerek yok. Atatürk'ü sevmeyen kendi anasını babasini da sevmiyordur
Gerçek Atatürkçü mü var? hepsi avrupanın köpeği vatan din düşmanı insanlar
tersi oluncada durum aynı. herkes kendi penceresinden bakıyor olaylara
Atatürkçüyüm diyenlerin çoğu Atatürk hakkında pek bisi bilmiyor. İlke ve inkilapalri , ilk görev yeri vb.
Atatürkçüyüm diyip hırsız, tecavüzcü, vatan haini çıktılar artık millette kuşgulanıyor
Ben genelde hitlerciyim diyorum
Kim oyle dio
mallar
Kötü zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?