Babamın beyninde tümör olması
Benim hastalığım benimde rahmimde kitle var ve esktra tansiyon şeker hastalıkların
Akrabaların hakkımda iğrenç dedikolari
Babamın beyninde tümör olması
Benim hastalığım benimde rahmimde kitle var ve esktra tansiyon şeker hastalıkların
Akrabaların hakkımda iğrenç dedikolari
Abla hayat sanılandan kısa bende gencecik yaşta rahim kitlesi yüzünden bi kac kez ameliyat oldum ölür dediler sonra babami yoğun bakıma aldılar bu halde borçlar için çalışmaya başladım köpek gibi her şey geçici ben yine de mutluyum kendi üstüne bu kadar gitme insanlar da konuşur durur niye dinliyosun rahatsız edeni rahatsız et kudursunlar aç it gibi
Geçmiş olsun ama işte duygusal bir yapım var ama çok yoruldum
Sanada geçmiş olsun teşekkür ederim ama inan bi yerden sonra insanın umrunda olmuyor ağlasan değişmiyor sussan değişmiyor seni üzeni üz kendi ilacını tattir
Cevap
7Cevap
geçmiş olsun sabret
Her zorluka beraber bir kolaylık vardır inan buna az sabırla mücadele et
Cokkk yoruldum
Sana hüznün önemini anlatmamı ister misin
Hüzün,
insanın kalb mekanizmasını, duygular âlemini gaflet vadilerinde dağınıklığa düşmekten koruyan bir serâ, bir atmosfer ve Hakk'a bağlılıkta cebrî bir çeper, dolayısıyla da cebrî bir konsantrasyon yoludur. Öyle ki, hüzünlü sâlik, bu cebrî teveccüh sayesinde, başkalarının mükerrer "erbâin"lerle elde edemeyecekleri kalbî ve ruhî hayat mertebelerini, bu yolla en kısa zamanda elde edebilir.
Hüzün bir hükümdar gibidir; otağını bir yere kurunca, başkalarının orada ikametine izin vermez.
Ben enerji uzmanıyım yardımcı olurum tamamlayıcı tib uygulariz Uzaktan. Resmi belgeliyim
Yaradan Allah a havale et.. Allah a sıgın.. duyma cevap verme pıs dedıkodulara.. sen kendın ve babanla ılgılen.. takma kafana..
Keşke öyle olsa onların iftiraya varacak dedikolari beni hasta etti kas hastalığından tut tansiyon şeker rahmimde kitle
Kitleyle ilgili ne yaptın
Dr ameliyat diyor ama ameliyat olmak istemiyorum
Tamamen almak için mi ayrıca sorum olacak gizlisin nasıl yapalım
Allah şifa versin 🤲🤲
Napbilriz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?