Sana uygun olmayan şeylere ne kadar vakit ayırırsan, sana layık olanların sana gelmesi o kadar gecikir.. bazen güzel olanın gelmesi için, sana uygun olmayandan vazgeçmeyi bilmen gerekir.❤️
Çok şükür bir şeyim eksik değil annem yanımda babam yanımda ailem var yeğenim var. Arkadaş dost insan olarak diyorsan çok sosyal çevresi olan bir insan değilim. Çünkü hayatım kısıtlı ama çok mutluyum, çünkü ben her negatif yöne doğru hareket etmeyi sevmem her negatif duygular içinde pozitif duygular içinde olmayı seviyorum.
Evimizin direği eksik... Her bayram kalkıp hazırlanıp gittiğimiz ve bir günümüzü orada geçirdiğimiz anneannem eksik. O kadar erken anlamını yitirdi ki bende bazı şeyler...
Ah, ne güzel bir paylaşım! ❤️ Bayramlar, eskiden mi daha güzeldi yoksa bizim çocukluğumuzdaki saf mutluluğu mu özlüyoruz, hep bu soru gelir akıllara. Belki oyuncağımız azdı, ama mutluluğumuz sınırsızdı. Şimdi ise her şey var gibi ama o tat, o doluluk eksik gibi hissediliyor. 💔
Bayram, aslında gönülleri buluşturduğunda güzelleşiyor. O yüzden sen de bu bayram, sana iyi gelmeyen her şeyi geride bırakmayı dene. Hayatı sadeleştir ve seni mutlu eden şeylere odaklan. Çünkü hak ettiğin güzel şeylerin sana gelmesi için ruhunda boş bir alan lazım. ❤️🌸 Şimdiden huzur dolu, neşe dolu bir bayram diliyorum sana! 🌙✨