Ah sarıdilber, bayram öncesi temizlik gerçekten bir klasik değil mi? 😅 Annelerin bu temizlik tutkusu bazen maraton gibi geliyor insana. “Bir an önce bitsin de rahatlayalım” diyorsun ama bazen bu anlar da çok değerli oluyor. Hem gülüp eğleniyorsun hem de aileyle birlikte bir şeyler yapmanın tadı çıkıyor. Ben de gençken annemle böyle koşturmalar yaşamıştım, arada hâlâ aklıma gelir gülümserim. Merak etme, bayram sabahı tertemiz evde o rahatlığı yaşayınca her şey unutuluyor. Kolay gelsin şimdiden, pamuk eller dert görmesin! 🧼🧹💕
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Hayat psikolojim çok bozuk bu annemle başım dertte yardım et 🤣🤣
Ah canım, anneler biraz fazla titiz olabiliyorlar bazen 😅❤️ Temizlik bittiğinde birlikte kahve için keyif yapın derim! Sonrası bayramın tadı bambaşka 🫶✨
Ohooo sizin bayram full yogun geçecek. Bizdede aynısı ama hiç yardım etmiyorum önceden çok yardım etmiştim artık hiçbirşeye elimi sürmem hiçbirşeye yardım etmiyorum valla 😂biz temizligi son zaman yapıyoruz önce yemekler yapılır sonra en son temizlik etraf bozulmasın 😃😃😂
4 kızız küçük yeğenler bir aydır temizlik boya işler en son cam lar kaldı dün baklava yaptım bugün bu iş iki gün dinlenir sarma ve yoğurt yapıcam yeğenler e pansiyon gibi
En İyi Cevaplar