- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBayramın bir özelliği güzelliği kalmadı teknoloji ve birazda ekonomik şartlar dan dolayı eş dost aile komşu ziyaretleri anne babası ailesinin yanına gidemiyor insanlar ya da gitmiyor kısa SMS ve WhatsApp instragram üzerinde mesajı altında saçma sapan emoji koyup manevi görevini yapmış oluyoruz
16 Yorumla- +1 yıl
@İST34MLT44 Kesinlikle oyle çok haklısın hayat şartları zorlaştıkça aile sevgi bağlarımız da istemsizce kopuyor
- +1 yıl
@r_engarenkyollar
Doğru kopuyor değil çoğunluğun bağı kopmuş yok bile ne diyeyim Allah hidayet versin bize hepimize - +1 yıl
Amin canim inşallah 🙏🙋
- +1 yıl
Azerbaycan veya Türkmen beste sanatçı güzel uygun klip olmuş soruya
- +1 yıl
🙋🙋
En İyi Cevaplar
Ailece toplandığımızda babamın varlığının eksikliğini hissediyorum.
Çocukken ki bayram hevesimi ve neşemi özlüyorum. Bayram gelince hüzünlendirdim değil bayramlıklarımı yastığımın kenarına koyup hevesle ertesi gün şeker toplamaya gideceğimizin heyecanını ve sevincini özlüyorum.10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
u +1 yılKardeşimin eksikliğini hissediyorum. Bayram sabahları bende tüm kardeşlerim aileleriyle bende kahvaltı yapıyorduk. Sırf o yüzden özel yapım büyük masa yaptırmıştım.
14 Yorumla- +1 yıl
@Hayatİstanbul77 evet canım daha önce söylemistin Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏😌 insan her geçen gününü daha çok arıyor işte ne yazık ki , ve zaman geri gelmiyor
- +1 yıl
https://youtu.be/i1Tc7wvI6NY?feature=shared
Bu şarkı benden sana gelsin çimen gözlüm ozaman 🙋💙 - +1 yıl
Allah razı olsun, teşekkür ederim canim🩵
- +1 yıl
🙏🙏🙋🥰💙
- Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılAile ortamı böyle tüm aile dostları ile hep birlikte kahvaltılar yapardık. Bayram kutlardık. Çok eskiden, çok öncedendi. Yapılırsa keyifli olabilir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSevginin eksikliğini hissediyorum. ve huzurun..
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Valla beni senelerdir hic heyecanlandirmiyor bayramlar aksine sevmiyorum hatta sahte gulucuklerle dolu ziyaretler ozetle
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle oluyor ailemizle geçirdiğimiz bayramların tadı yok artık bugün hüzünlü günümdeyim ben annemi özledim sanırım 😌😢😢
https://youtu.be/i1Tc7wvI6NY?feature=shared - +1 yıl
- +1 yıl
😌😌
Annemin, babamın nazarında bir ailenin eksikliğini hissediyorum.
25 Yorumla- +1 yıl
@muteselli nerde aileniz uzaktalar mi
- +1 yıl
@muteselli aaa öylemi çok üzüldüm gerçekten Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah 🙏😌 burası imtihan dünyası iste her şey bizler için rabbim sizede sabırlar versin 🙏 bu vesile ile annenizi babanızı da anmış olduk rabbim bütün ölmüşlerimize rahmetiyle muamele etsin inşallah 🙏
- +1 yıl
Rica ederim 🙋 Sizden de inşallah 🙏
- Aile & Toplum konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılAilem ile geçirmek isterdim. Onlarla ilk kahvaltiyi yapmak isterdim.
24 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın insan hangi yaşta olursa olsun aile özlemini eksikliğini hep hissediyor
- +1 yıl
Bu şarkı benden sana gelsin ozaman 🙋 - +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️☺️
- +1 yıl
🙋🥰❤️
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılkocam yok 8 ay önce kaybettim
23 Yorumla- +1 yıl
@huzunluyurek Yaa öylemi gerçekten çok üzüldüm 😌 başınız sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin inşallah 🙏 sizede sabırlar versin 🙏 kolay değil yokluğuna alışmak imtihan dünyası işte her şey bizler için
- +1 yıl
Amin teşekkürler
- +1 yıl
🙏🙋🥰❤️🌺
+1 yılSenin sempatikliginin bayramda cok özleyecez nan :D
11 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama 😂
+1 yılAilemden ayrı bir bayram olacak onların eksikliğini hissediyorum
12 Yorumla- +1 yıl
@imhangover aaa öylemi çok üzüldüm gerçekten 😌insan hangi yaşta olursa olsun ailesine ihtiyaç duyuyor ve eksikliğini hissediyor 😌 en kısa zamanda kavuşmanız ve hasret gidermeniz dileğiyle 🙏🙋
- +1 yıl
@imhangover. Bu şarkı benden sana gelsin ozaman 🙋
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
u +1 yılBayramların eski bayram gibi tadı yok ne yazikki
14 Yorumla- +1 yıl
Ne yazık ki öyle hayat şartları yüzünden hep bir tarafa savrulmak zorunda kalıyoruz ama insan hangi yaşta olursa olsun ailesine ihtiyaç duyuyor ve eksikliğini hissediyor 😌 ve her geçen gününümüzü mumla arar oluyoruz
- +1 yıl
@Cendere1910 bu şarkı benden sana gelsin ozaman 🙋 - +1 yıl
Tskrler maviss şarkı için ☺️
- +1 yıl
Rica ederim canım ne demek 🙋
+1 yılKuzenler ve arkadaşlarla buluşmanın verdiği hazzı özlüyorum.. ama geçici biliyorum <3
13 Yorumla- +1 yıl
@Bidolutatlılık insan her geçen gününü mumla arıyor maaalesef ki 😌 umarım en kısa zamanda kavuşmanız dileğiyle 🙏❤️😍
- +1 yıl
İnşallah aşkım çok sağol ❤️❤️
- +1 yıl
😍🙋❤️🌺😍
Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı. Eski bayramlarda dayımı arardım artık arayamam bunun eksikliğini hissediyorum
14 Yorumla- +1 yıl
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun inşallah 🙏😌 insan her geçen gün geçmişini daha bir arar hale geliyor ne yazik ki
- +1 yıl
🙋🙋
Son 15 yıldır hiç bir bayramı anne babamla geçiremdim. 😔😔😔
120 Yorumla- +1 yıl
Ya neden peki
- +1 yıl
@mrt_5555 Benim ailemde memlekette bugün bir hüzün çöktü üstüme nedense annemi özledim sanırım 😌😢yazdan yaza görebiliyorum onları sadece , hiç bir bayram birlikte olamıyoruz sadece telefon da konusabiliyoruz
- +1 yıl
@mrt_5555 aynen insan hangi yaşta olursa olsun ailesine ihtiyaç duyuyor
- +1 yıl
youtube.com/shorts/i1Tc7wvI6NY?feature=shared
Buraya ağlayan 😭 bir ponçik bırakıyorum 😌😢 - +1 yıl
@mrt_5555 Nerde ailen çok mu uzaktalar gitme şansın hiç olmuyor mu peki
- +1 yıl
@mrt_5555 çok ta bir mesafe yokmuş aslında ama işte dediğiniz gibi herzaman şartlar uygun olmayabiliyor 🤗 en kisa zamanda ailenle kavuşman dileğiyle 🙏🙏🙋
- +1 yıl
🙋🤗🙋🙏
- +1 yıl
@mrt_5555 aynen bende böyle duygusal paylaşımlar yapmaya alışkınım değilim aslında hep muzip eğlenceli sorular seçiyorum birlikte gülüp eğlenelim diye ama her zamanda gülünmüyor insanın ruh hali herzaman aynı olmaz insaniz sonuçta , bugün duygusal bir anima denk geldi annemi özledim sanırım 😌😢 oyuzden böyle duygusal bir paylaşım yapmış oldum
- +1 yıl
@mrt_5555 Kesinlikle öyle 👍 ah yalan dünyada , yalan dünyada , sen beni gülünce mutlu mu sandın? 🙋
https://youtu.be/P1jQ86ROJqM?feature=shared - +1 yıl
Bu güzel türkü benden sana gelsin 🙋
- +1 yıl
Rica ederim ne demek 🙋🙋
Aile & Toplum konusunda 406 cevap paylaştı. Babam, anneannem, teyzem, halalarım insanın yaşı ilerledikçe bayramda elini öpeceği sevdikleri azalıyor ve bu çok üzücü yaşlanırken yalnızlaşıyoruz..
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yılBir gün bu. yasamin son bulacağını sürekli Aklım da tuttuğum için hiç bir şeyin eksikliğini yaşamıyorum
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılHarçlığın.
(Büyüdük diye kimse vermiyor. Eskiden ben milleti haraca kesiyordum, şimdi millet beni)
😀10 Yorumla
+1 yılSevgi, aşk, huzur.
https://www.youtube.com/embed/D2xXMSwBZh410 Yorumla
+1 yılBu sene evliyim ve kendi ailemin eksikliğini çok hissediyorum gurbette
32 Yorumla- +1 yıl
Seni okadar iyi anlıyorum ki Aynen öyle canım benim de ailem memlekette insan hangi yaşta olursa olsun ailesine ihtiyac duyuyor bugün bir hüzün çöktü üstüme annemi özledim sanırım 😌😢sanada en kisa zamanda ailene kavuşman dileğiyle 🙏🙏🥰🙋
- +1 yıl
Bu şarkı benden sana gelsin ozaman 🙋🥰
Aile & Toplum konusunda 999 cevap paylaştı. 1 haftalık tatil için hiç kombin yapmamışım henüz 😭
10 Yorumla
+1 yılEksiklik hissetmiyorum 🤣 ne güzel şeker yiyeceğim işte
10 YorumlaBi eksiklik hissetmiyorum. Heyecani yok artık bizim için cocuklar mutlu olsun.
10 Yorumla
+1 yılBabamın eksikliğini hissedecem bu bayram sanırım babamsız ilk bayramım olacak
10 Yorumla
+1 yılHeyecanla aldığımız bayramlıklarımız🥺 o renkli muz çoraplar ve tokalar
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 964 cevap paylaştı. Ramazan ayı ve bayramlarının o eski tadının eksikliğini hissediyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Harbi ya
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇikolata ve şekerlerim eksik daha almadım şöyle bir kaç kilo sipariş vermem lazım
10 Yorumla
+1 yılAilenin tek çocuğu olmanız, ve anne babanında zaten vefat etmiş olması 😒
12 Yorumla- +1 yıl
@cedric_veterinarian aaa öylemi gerçekten üzüldüm 😌 başınız sağolsun rabbim mekanlarıni cennet eylesin inşallah 🙏sizede sabırlar diliyorum gerçekten seni okadar iyi anlıyorum ki insan hangi yaşta olursa olsun anne babaya ihtiyaç duyuyor ve eksikliğini hissediyor , ama işte imtihan dünyası her şey bizler için , hayatta her şey istediğimiz gibi olmuyor maalesef ve insan her geçen gününü mumla arıyor 😌 bu vesile ile burada rahmetli annenizi ve babanizi da anmış olduk rabbim bütün ölmüşlerimizede rahmetiyle muamele etsin inşallah 🙏
- +1 yıl
@cedric_veterinarian bu şarkı benden size gelsin ozaman 🙋
+1 yılİnsan ailesinin yanjnda hep birlikte olmak ister ama herkes bir tarafta 🥺👍
14 Yorumla- +1 yıl
@Selçuklubeyi aynen öyle çok haklısınız insan hangi yaşta olursa olsun aile özlemini eksikliğini hissediyor oyuzden de bayramlar artık keyif vermiyor 🙋
- +1 yıl
Evet hanım efendi öyle insan bayram gelince vefat eden akrabaları ve uzakta yaşayanlar için hasret çekiyor o yüzden ben artık bayram gelince çok ilgilenmiyorum
- +1 yıl
🙋🙋👍👍
Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Kendimi hayattan soyutladığım için bayramları yaşamıyorum hissetmiyorum
10 Yorumlabayram gecesı basucumdakı kırmızı rugan ayakkabılarımı kınalı ellerımı mendıl ıcındekı şekerleri ellerını optugum gul kokulu rahmetlı yaslı dedelerımı nınelerimi🌺🥺
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yalnız insan neyin eksikliklerini hissederse onlar.
10 Yorumla
+1 yılElini öpecek anne baba eksikliği fena oluyor ilk bayramım olacak.. eski bayramların tatlı telaşı da yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski bayram günlerinin samimiyeti neşesi beraberliğini😔
10 Yorumla
+1 yılBen bile eksiğim daha ne olsun. Nerede o eski bayramlar derlerdi anlamazdim, anlasam da bu kadar anlamazdim. Hayat öğretiyor zaman geçtikçe.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Yeni aldığım ayakkabılarımı ve kıyafetlerimi başucuma koyardım heyecandan uyuyamazdım sabah olsada kalkıp giyeyim diye şimdilerde kendime hiçbir şey almıyorum bunun eksikliğini hissediyorum.
10 Yorumla
+1 yılTatilin. Uzun tatil yok bize maalesef. 4 gün tatil onda da memlekete gidip alel acele geri dönüyoruz. Hayırlısı bakalım.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılAnnemin eksikliğini hissediyorum çok özledim
16 Yorumla- +1 yıl
@Misakisaki Rahmetli mi oldu ya da uzaktalar mi
- +1 yıl
Annemi kaybettim 🥺
- +1 yıl
Öylemi gerçekten çok üzüldüm Allah rahmet eylesin rabbim mekânı cennet olsun inşallah 🙏😌 rabbim sizede sabırlar versin imtihan dünyası burası işte her şey bizler için rabbim bütün ölmüşlerimize rahmetiyle muamele etsin inşallah 🙏
- +1 yıl
Evet öyle kuzum onun yokluğu çok zor o gitti ben bittim...
Teşekkür ederim amin inşallah 🙏 - +1 yıl
🙏🙏🙋
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBayramda neşemiz eksik.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle nesemiz , hevesimiz , samimiyetimiz herseyimiz eksik
+1 yılBabam eksik hiç bayram gelsin istemiyorum
14 Yorumla- +1 yıl
😭😭😭😭😭
- +1 yıl
@Yagmur7273 aa öylemi gerçekten çok üzüldüm 😌 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏 burası imtihan dünyası işte ve her şey bizler için 🙏 insan hangi yaşta olursa olsun anne babaya ihtiyaç duyuyor eksikliğini hissediyor 😌 rabbim sizede sabırlar versin inşallah 🙏
- +1 yıl
Amin çok saol ALLAH razı olsun evet ölüm acıdır babamın gidişi ani olunca hiç beklemedim bir kelimeyi doktor deyince dünyam yıkıldı hastayı kaybettik demesi o günü hiç unutmuyorum hep kalbimde olacak ama çok zor RABBİM anne babalara sağlıklı uzun ömürler nasip eder inşallah 🤲
- +1 yıl
Amin canım inşallah 🙏🙏
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEski akrabalık bağlarının.
14 Yorumla- +1 yıl
@DorothyBabe Bu şarkı benden sana gelsin ozaman 🙋
- +1 yıl
Teşekkür ederimm 🥺🫶
- +1 yıl
🙋🥰❤️😍
+1 yılmanitam askerde
o yok. o olmayinca bayram nasil olacak merak ediyorum cok kotu
00 YorumlaHeyecanın, önceden bayram geliyor diye bu heyecan mutluluk olurdu o kalmadı şimdi
10 Yorumla
+1 yılEski bayramlar eksik bence
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılDedem ve Anneannemin
10 Yorumla Artık yalnız olmak istemiyorum
10 Yorumlaardanin eksikligini hissediyorum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAllaha şükür , eksiklik hissetmiyorum.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman ki gibi
Aile.10 Yorumla
+1 yılOnun eksikliği onu da bayramda kaybettim
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. İnsanlığın eksik olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılEski bayram heyecanımın
20 Yorumla
+1 yılHiçbir eksik kenkelekdd
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eski bayramları ziyaretleri..
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Nerede o eski bayramlar
10 YorumlaEski ramazan günlerinin
10 YorumlaNerde o ramazanlar … shdhs
20 Yorumla
+1 yılBabamın eksikliğini hissediyorum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılMaaş hesabımın :D
10 Yorumla
+1 yılSanırım seçim arabarının, Bi anda ortalık sessizleșecek, Nası bu duruma bilmiyorum 😂
024 Yorumla- +1 yıl
Hep yanlış yazmışım, Hastayım idare et renkliyol abla 🤭 🙊 😂
- +1 yıl
Sıkıntı yok 🙋Ben de hastayım valla oyuzden senin yanlışını doğru okudum 🤣 merak etme önemli olan niyet kelimeler değil
- +1 yıl
Teşekkür ederim renkliyol ablam benim ☺️ Geçmiş olsun bu arada 🤗
- +1 yıl
@martyraney Teşekkür ederim canım sağolasın sanada çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim 🙏🙋😊
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim renkliyol ablam benim 🤗 ☺️ 😂
- +1 yıl
🙋😊🙋😊
- +1 yıl
Güzel yürekli insansın, Seni kaybeden düşünsün boş ver 🤗
- +1 yıl
Teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏 nasipten öte yol yok demişler 🙋
- +1 yıl
Aynen öyle, Bu arada sen uyumuyon mu 🙄🤔☺️
- +1 yıl
Haftasonu tatil mi sizin
- +1 yıl
Hafta sonu tatil evet ama ben dünden beri evdeyim hastayım yatıyorum hiç keyfim de yok halimde
- +1 yıl
Çok geçmiş olsun 😔 🤗 Ben öğleden sonra kendime geldim biraz
- +1 yıl
Bisikletle çarşıya gittim geldim terleyince iyi geldi biraz
- +1 yıl
Eve gelince sıcak duş aldım șuan çok daha iyiyim, Tavsiye ederim, Çok iyi geliyo sıcak duş
- +1 yıl
Valla bende taylont içiyorum nane limon kaynattim şimdi onu içiyorum bakalım geçer inşallah bir iki güne
- +1 yıl
İnșallah, Sırf şu soğuk algınlığı grip yüzünden bile sevmiyorum hiç kış mevsimini 😬
- +1 yıl
Banyo yapmak vücuttaki uyușukluğu alıyo, Ayrıca tuzlu suyla gargara yaparsan onun da faydası olur, Ben de iki gündür arveles antibiyotik atıyorum bide dediğim gibi bugün banyo yaptım da biraz öyle kendime geldim
- +1 yıl
Üșütme kendini, Ev sıcak mı 🙄 Bu arada istersen yazabilirsin 🤗
- +1 yıl
Yarın benim de işim yok, Konuşuruz biraz 🤗
- +1 yıl
Teşekkür ederim olur dikkat ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim 🤗
- +1 yıl
Çay demledim çay içiyorum ben de, Çayin yerini hiçbișey dutmayi 😂
- +1 yıl
Çocukluğumdan beri tiryakisiyim, 1995'ten beri ☺️🙃😂
- +1 yıl
Günaydın 🤗 Geçmiş olsun renkliyol abla, Nası oldun 🙄🤔
+1 yılBayram bizim neyimize
110 Yorumla- +1 yıl
@Uzaklardanbiri1 valla öyle haklısın bayram bizim neyimize 😂
- +1 yıl
Bayramlık alıp el öpüp kendimizi kandırıyoruz işte bize hergun bayram😁
- +1 yıl
👍👍😂😂
- +1 yıl
Günaydın mı demeliyim😃
- +1 yıl
Sabah ezanı okunduguna göre bence günaydın demende bir mahsur görmüyorum 😂
- +1 yıl
Sen uyuyup da uyandın herhalde
- +1 yıl
Hayır uyumadım ki
- +1 yıl
Yarın pazar tatil diye takılıyorum burada işte
- +1 yıl
Bu mesajı kac xperde gonderiyorux
- +1 yıl
@Uzaklardanbiri1. Xper 4 olmayınca hem mesaj gonderemezsiniz hem bazı kategorideki soruları cevaplayamazsiniz bunun için ana sayfada bol bol görüş yap ve sayfanda soru Sor xper puanın artacaktır
- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBiz bayramda çalışıyoruz aileyle geçirmiyoruz
10 Yorumla
+1 yılgöcüp gitmis insanlarin yoklugu..
20 YorumlaYitirdiğim umut ve hayallerim
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası