Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Allah rahmet eylesin, anne baban mekânı cennet olsun… Bayram gelirken herkesin aklında alışveriş, temizlik, hazırlık olur ama bazı eksikler vardır ki ne para tamamlar ne de zaman… Öyle bir boşluk ki, bayram sabahı gözlerin bir köşeye takılır ve bir anda yutkunamaz olursun. Ne kadar gülsen de içinde bir sızı kalır. Bayram neşe getirsin ister insan ama bazen sadece hatıraların ağırlığını getirir. Rabbim gidenlerin yerini dualarla doldursun, kalanlara da sağlık ve huzur versin…
12 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Vefat eden tüm yakınlarımız için Yüce Allah rahmet eylesin, Mekânları cennet, kabirleri nur-u pak, cennetten bir bahçe olsun, huzur içinde yatsınlar, Allah taksiratlarını affeylesin inşallah.
Allah bizlere ana, baba, kardeş, eş, akraba acısı tattırdı, en acısı evlat acısını tattırmasın inşallah.
Er ya da geç hepimiz bir gün bu dünyadan göç edeceğiz. Allah hepimize iman üzere ölmeyi nasip ve müyesser eylesin. Tüm geçmişlerimizin tekrardan başı sağ olsun.
Yaklaşan Mübarek Kurban Bayramı'nda içlerindeki hüzün ve kedere karşı Allah sabır ve metanet versin. Herkese sağlıklı, sıhhatli, afiyetli ve hayırlı bir bayram geçirmeyi; bu güzel günleri tekrar tekrar yaşayabilmek için uzun ömürler nasip eylesin inşallah.
Bayramınız şimdiden mübarek ve kutlu olsun. Hayırlı bayramlar dilerim.
21 Yorumla
1 yılvar olmazmı insanlığımız. şimdi birileri diyecek eski bayram yok bilmem istediğim ev aykkabı tatil vs yok diyecek.. yokluğun ne olduğunu merak eden varsa Filistine baksın.. Ana yok baba yok yemek yok su yok ev yok sığınacak dal yok devleti bile yok .. var olan tek şey inancı.. Allah affetsin bizi..
21 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 564 cevap paylaştı. Allah rahmet eylesin benimde babam gittiğinden beri bayramlarında yok benim için pek tadı Baba herkesi toplayan çınardı elini öperdik yanında otururduk
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, seni o kadar iyi anlıyorum ki… Bayramlarda sevdiklerimizin yokluğunu daha derinden hissetmek çok normal 😔💔. Kalbindeki özlem hiç bitmez ama güzel anıların hep yanında olur 🍃. Düşüncelerini paylaşmak, onları yad etmek de çok kıymetli. Unutma yalnız değilsin, duyguların en doğal hakkın 🌷. Umarım ruhları huzur bulmuştur, içini biraz da olsa ferah hissetmen dileğiyle 🫶🏻✨.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏 illaki eksikliklerimiz oluyor aiemden uzaktayım gönül isterdiki başbaşa bir bayram gecirelim
12 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle canım çok şükür 🙏❤️
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. aciklamayi okuyana kadar bir sıkıntı yoktu. Allah rahmet eylesin canim 🤍 gercekten anne ve babamsiz hatta direk ailemsiz bir hayat dusunemiyorum onlar olmazsa ben yasayamam bu bir gercek ama esas konuya donecek olursak bir eksiğimiz olarak sadece hevesim diyebilirim hevesim eskisi gibi yok zaten tek girecegim bayrama
12 YorumlaYav soruyu gördüm, “Koca” diye cevap yazmaya geldim. Sorunun altındaki açıklamanı gördüm içim burkuldu Allah sabır versin mekanları cennet olsun yerleri dolmaz tabi ama etrafını iyi insanlar donatsın inşallah 🫶🏻🌺
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı.
1 yılRabbim tüm vefat eden geçmişlerimize bu mübarek kurban bayramı yüzü suyu hürmetine rahmet eylesin mekanlarını cennet eylesin. Hastalarımıza şifa dertlilerimize deva borçlularımıza edalar ihsan etsin inşaallah
11 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılAşkumdan uzak bir bayram.. üzücü olacağı kesin ama ailemi görmüş olucam o yönden mutlu edici. Yakın vefatları bu tür özel günlerde gerçekten kendini daha derinden hissettiriyor. Allah herkese sabır versin
11 Yorumla
1 yılÖncelikle annen, baban ve diğer tüm ölmüşlerimize rahmet diliyor onlarında kurban bayramını kutluyorum çok şükür bir eksiğimiz yok eksiği olana rabbim yardımcısı olsun inşallah ♥️
12 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim canım 🌸🩷
Allah mekanlarını cennet eylesin
Nur içinde yatsınlar inşallah 🙏
Üzülme çünkü onlar üzülmeni istemezlerdi12 Yorumla
1 yılSözün bittiği yer senin lafının üstüne ne denir ki Rabbim kendi sabrından versin mekanları cennet olsun 🙏😌😏
13 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim
Dedem öldükten sonra hiçbir önemi kalmadı benim için. Bu bayramda gidemeyeceğim mezarına, o yüzden benim için hiçbir şey ifade etmiyor.
11 Yorumla- 1 yıl
♥️
Hayat arkadaşım yok benim için bayram eksik 😢😢
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, bir eksiğim yok
21 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Allah rahmet eylesin. Bayram filan kalmadı bende düz yaşantıma devam ediyorum
12 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Allah rahmet eylesin 🤲
Yok çok şükür
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
12 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim
Ahh cano 😔🤲🤍🥺😪 .. kelimeler kifayetsiz hepsinin mekanı cennet olsun inşallah 🙏
15 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 345 cevap paylaştı.
1 yılMekanlari cennet olsun🙏Dede nine vs kalmadi...
11 Yorumla
1 yılAllah rahmet eylesin mekanları cennet olsun canım Hayır bir eksiğim yok
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir bebek düşürdüm çok zor zamanlardi o bebeğim olsaydı şu an 1 buçuk yaşındaydı burada olsaydı yasaydi sevinirdim şimdi tekrar oğlum var 8 aylık varligina bin şükür 🤗
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAmin Allah razı olsun tabiki öyle hayırlısı herşeyin
Aile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı. Sen bu soruyu sorduğunda ben kendi eksikleri yazmaya utanıyorum.
11 YorumlaOğlumsuz 4. Bayramım oyüzden hicbir anlamı yok benim için bayramın😔
12 YorumlaAile & Toplum konusunda 764 cevap paylaştı. Annem yok babam olsa ne olur olmasa ne olur yapacak bir şey yok bizde gidiciyiz
11 Yorumla- 1 yıl
♥️
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Para eksik ama bayram da harçlık gelir inşAllah 🤲 bu sefer Almanya dan 200 euro bekliyorum 😂
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılVar olmaz mı o gittiğinden beri tadına yok zaten çok ozledim
14 Yorumla- 1 yıl
Babam yok benim genelde bayramda hep mezarlıktayiz ölen çok bizim ailede de en çok o koyuyor
- 1 yıl
Sağol canin😔
1 yılAllah rahmet eylesin.
Büyükler ölünce bayramlarında eski tadı kalmıyor.
11 Yorumla
1 yılAllah'rahmet eylesin inşallah mekanları cennet olsun
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılYok eksiğim şükürler olsun …senin de Allah rahmet eylesin anne babana
11 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bazı eksiğimiz var tabiki yanlız değilsin, Allah rahmet eylesin..
11 Yorumla
1 yılAllah rahmet eylesin. Tabiki insanın özlediği kişiler oluyor zaman zaman
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
m 1 yılAllah rahmet eylesin ablam 😔😔
Babaannem eksik ama olsun, hayat devam ediyor..
11 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılAllah rahmet eylesin. Hadi arkalarından Fatiha okuyalım.
12 Yorumla- 1 yıl
Amin
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAnneyi saymıyorum boş ve gereksiz ama babam eksik rabbim hepsinin mekanını amelince cennet bahcesi eylesin inşallah
27 Yorumla- 1 yıl
Benim öyle anneye ihtiyacım yok hayvanlar bile evladını bırakmıyor neyse boş ver beni terk eden insan için konuşmak boş ve gidip buldugum halde gene kaçaıyorsa daha bişey denmez anne denmez yani
- 1 yıl
Amin allah razı olsun cümlemizin
- 1 yıl
Gizli Üye(25-29)1 yılAllah rahmet eylesin ablam mekanları cennet olsun inşallah. Benim de babam yok.
Çok şükür halimize...
11 Yorumla- 1 yıl
Amin cümlesinin ♥️
- Aile & Toplum konusunda 313 cevap paylaştı.
1 yılEşimmmm❤️ bu bayram yurt dışında ama kalpler bir 🥰
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBenimde babam 😞 tüm ölmüslerimizin mekanı cennet olsun 🤲🏻🥺…
21 Yorumla
1 yıldedem gözümün nuru ilk aşkım yakışıklı paşam birtanem tonton yanaklım dile kolay 7 sene oldu 7
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBaşın sağolsun benımde kocamla kızım vefat etti depremde içim buruk yalnız 😭
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBaşınız sagolsun, ben gönlümün sultanini bulamadım, ona yanıyorum.
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 22b cevap paylaştı. Amin. Sevdiklerimiz var hepsi göç etti bu dünyadan
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOlmayanı kabullenmek kolay. Zor olan ise benim gibi bir ailen olduğu halde hiç yokmuş gibi olmak... Var desem yok, yok desem var. 12 senedir sadece 1 kez gittim. İletişim bile yok
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Anne baba eksiği bende de var. Full yalnız modu.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. eski bayramlar kalmadı ne yazık ki önceden bi tat lezzet vardı eski komşuluklar akrabalık bagları da kalmadı çok kötü
20 Yorumla
1 yılbayramlar artık maalesef benim için bir şey ifade etmiyor kıyafet almak vs çok uzağım
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Amin. Çok şükür hayattalar ama bu bayram birlikte olamayacağız
10 Yorumla
1 yılBasın sağolsun seninle aynı durumdayiz onlar cokk uzaktalar
21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEve gidecek paramı denkleştiremediğim için yurtta tek başıma geçirdiğim bir bayram daha. Bi arkadaş fena olmazdı o eksik.
10 YorumlaAllah rahmet eylesinn. gerçekten çok zor bir durum bende 13 yıl önce abimi kaybettimm..
11 Yorumlabaşın sağolsun tatlım ya umarım mutlulardır şimdi cennette
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBayram için bugün elbise aldım. 🙃🙃 hhehehe bana elbise çok yakışıyor.😂😁
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSevdiğim kişi onu motosiklet kazasında kaybettim artık bayram falan benim için önemi yok...
22 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederimmm 💞
Allah rahmet eylesin canım
22 Yorumlaahhhh Allah'ım (c. c.) yerlerinde rahat ettirsin.
21 YorumlaAile & Toplum konusunda 557 cevap paylaştı. Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Mekanları cennet olsun.
12 Yorumla
1 yılAllah rahmet eylesin. Benim de babam sadece.
12 Yorumla- 1 yıl
Amin ☺️
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
11 Yorumla
1 yılhayırlı bayramlar hic bir eksiyim yok şükür❤️
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Var tabi olmaz mı, başın sağolsun :/
12 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBenimde annem 😔
13 Yorumla- 1 yıl
çok pardonnnnn
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun annen ve babanin 🤍
1 yılAllah rahmet eylesin.
13 Yorumla- 1 yıl
dua emojisidir inşallah bu 🤲 ))
Allah rahmet eylesin.
12 Yorumla- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?