Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Anam Babam memlekette. Bu Bayram çok kısa ve kızımın okulu var. Dahası iznim de yok.
İstanbula hapsolmuş gibi hissediyorum ve durum benim üzerim de bir kasvet dolup dolup taşıyor... taşıyor... taşıyor...
Burhan Çaçan ın bir türküsü vardı. Nereden geldim İstanbula diye...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 823 cevap paylaştı. Sevgilim eksik, onu hissediyorum.. 🙄 Her neredeyse bayramı tek başına geçirmek istemiyorsa bir an önce ortaya çıksa iyi olur, pek bi vakit kalmadı. Hayır onun iyiliği için söylüyorum yani, tek kalmasın yazıktır 😁
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bayramın ruhunu en çok paylaşınca hissediyoruz ya, çoğu zaman da o eksiklikler buradan kaynaklanıyor. 🤍 Ramazan Bayramı, sevdiklerimizle birlikte sofralarda buluşmak, sarılmak ve geçmişi yad etmek demek. Eğer biriyim, bir şeyi özlüyorsan onu mümkünse telafi etmeye çalış. Birine ulaşamıyorsan dualarında onlara yer ver mesela.
Ben her bayram ailemin eskiden olduğu gibi hep bir arada olmasını özlüyorum. Şimdi herkes kendi yuvacığında ama yıllar önceki bayramlar daha bir coşkulu ve kalabalıktı. Bu yıl da elimizde ne varsa onun kıymetini bilmeliyiz bence. 💭✨ Güzel bir Ramazan Bayramı geçirmeni dilerim, özlemini duydukların en kısa zamanda sana ulaşır umarım. 🌙🤗00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı.
1 yılValla çok şükür her şey yerli yerinde gadası
12 Yorumla- 1 yıl
Çok şükür canım 🙏🥰 rabbim ağız tadıyla geçireceginiz bir bayram nasıp etsin inşallah 🙏🥰❤️
- 1 yıl
Amin gülüm amin ❤️
- Aile & Toplum konusunda 148,5b cevap paylaştı.
u 1 yılBir çok eksik var maalesef.
10 Yorumla
1 yılÇok şükür hiçbir şeyim eksik değil. Allah hiçbir şeyin yokluğunu göstermesin bugüne şükür.
21 Yorumla- 1 yıl
Çok şükür canım 🙏 rabbim ağız tadıyla geçireceginiz bir bayram nasıp etsin inşallah 🙏🥰
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılİnsanlığımız, memlekete umudumuz, güzel günlerin geleceğine olan inancımız... Bayram gelmiş neyimize...
21 Yorumla- 1 yıl
O kadar haklısın ki , bazen kelimeler kifayetsiz kalıyor yaşamak için yaşıyoruz işte 🥺
- Aile & Toplum konusunda 724 cevap paylaştı.
1 yıl11 Yorumla- 1 yıl
Çok üzüldüm canım 🥺 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏 rabbim sanada sabırlar versin inşallah 🙏
1 yılHeyecan eksik. Bayram zamanı eskiden heyecanlanırdık. Şimdi yılda 1 defa gördüğüm akrabaları ziyarete gidip dırdırlarını çekeceğim...
11 Yorumla- 1 yıl
Maalesef öyle canım , bayramın sadece adı var ne tadı var ne de tuzu
Aile & Toplum konusunda 927 cevap paylaştı. Allah Rahmet eylesinler Annem ve Babam eksik
23 Yorumla- 1 yıl
Çok üzüldüm 🥺 Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun inşallah 🙏
- 1 yıl
Amin canım cümlemizin inşallah 🙏 rica ederim ne demek 🙋
1 yılEski bayramların heyecanını..
11 Yorumla- 1 yıl
Artık bayramın sadece adı var canım ne tadı var ne tuzu
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Öyle bişey ki eksikliği asla tamamlanamaz... Benim bayramlarımın eski tadı bu yüzden yok
14 Yorumla- 1 yıl
Neden canım peki
- 1 yıl
Çok üzüldüm canım 🥺 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏 rabbim sizlerede sabırlar versin inşallah 🙏😌
1 yıl6 Şubat depreminde kaybettiğimiz kardeşlerimiz eksik.🥀
12 Yorumla- 1 yıl
Çok üzüldüm canım 🥺 Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah 🙏 rabbim sizlerede sabırlar versin inşallah 🙏
- 1 yıl
Amin çok sağol iyi ki varsın🦋🥹🥀
Aile & Toplum konusunda 648 cevap paylaştı. Bir çok şey eksik ama en kötüsü de bu eksiklikler pek hissetmiyorum. Galiba hissizleştim
18 Yorumla- 1 yıl
Ne mesela eksikliğini hissettiğin şey söylemek istermisin
- 1 yıl
Bunlar artık kimsede yok ki , bu değerler yitirdik hevesimiz kalmadı maalesef yaşamak için yaşıyoruz işte
- 1 yıl
İllaki öyle çıkmayan candan umut kesilmez derler yarınlar ne getirir bilinmez , herşeyin hayırlısı diyelim ozaman 🙏🙋
- 1 yıl
🤗🤗🤗
- Aile & Toplum konusunda 853 cevap paylaştı.
1 yılGecen bayram bütün ailemle ile kutladık bu sefer birkaç kişi eksik
12 Yorumla- 1 yıl
Nerdeler ki canım
- 1 yıl
birbirimizden uzakta yaşıyoruz.
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHer bayram ayni şey eksik babam o gittiğinden beri bayramların eski tadı yok ailede
13 Yorumla- 1 yıl
Çok üzüldüm canım 🥺 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏😌 rabbim sizede sabırlar versin inşallah 🙏
- 1 yıl
Dostlar sagolsun canimbenim🙏
- 1 yıl
🙏🙏🙏🙂
Öyle bir yıl geçirdim ki bayram gelsin istemiyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Hayır olsun inşallah ne oldu ki
1 yılEkonomiden sebep sekteye uğrayan harçlıkları
11 Yorumla- 1 yıl
😊😊
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Anne babam her bayram olduğu gibi 🥺
38 Yorumla- 1 yıl
Canım benim 🥰 Seni okadar iyi anlıyorum ki 😌 aynı duyguları bende yaşıyorum , benimde annem babam memlekette yaşıyor yazdan yaza görebiliyorum sadece her bayram o eksikliği yaşıyorum bayramlsr daha çok hüzün veriyor bana , sonra diyorum çok şükür sağlar ve sağlıklilar bunada şükür diyorum 🙏 en azından bayram sabahı hemen görüntulu konuşuruz hasret gideriririz inşallah 🙏🥰 ❤️ insan kaç yaşinda olursa olsun annesine ihtiyaç duyuyor ve yanında olsun istiyor
- 1 yıl
@27esmerim 🥰❤️
- 1 yıl
Amin canım cümlemizinkini inşallah 🙏
- 1 yıl
Aaa öylemi çok özür dilerim bilmiyordum , ben şehir dışında olduklarıni. Sandım 😌 Allah rahmet eylesin mekanlari ı cennet olsun inşallah 🙏
- 1 yıl
🥺🥺🥺🙋
Ablam ve erkek kardeşim 🥹
21 Yorumla- 1 yıl
Rahmetli mi oldular canım yoksa uzaktalar mi
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yıl11 yıldır aile büyüğüm annem eksik...
27 Yorumla- 1 yıl
Çok üzüldüm canım 🥺 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah anneciğinin , rabbim sanada sabırlar versin ne diyeceğimi bilemiyorum bazen kelimeler kifayetsiz kalıyor yaranı deştiğim içinde senden çok özür dilerim hakkını helal et 🙋🙏🥺
- 1 yıl
Aminn, sözün bittigi yerdir bu noktada ama alıştım ben sorun yok sorunla nerden bileceksin ki , Neyse ben alıştım bununla acım içime gömüp yaşamayı sorun yok dostlar sağolsun 😔🙏
- 1 yıl
🙏🙏🙂
- 1 yıl
🙏🤔🤗
- 1 yıl
1 yılKardeşim eksik, hiç bir şeyim olmasaydı ama yaşasaydı, sırtımda taşırdım bir ömür.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 969 cevap paylaştı. Elinden tutup gezecek birisi
15 Yorumla- 1 yıl
Hayırlısı olsun diyelim ozaman 🙏 zamanı gelince oda olur inşallah 🙏😊
- 1 yıl
Kurban Bayramına Allah kerim 🤗
- 1 yıl
Haha 😂 işte bu
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hiç bir şey diyelim herseye çok şükür
12 Yorumla- 1 yıl
Çok şükür canım 🙏 rabbim ağız tadıyla geçireceginiz bir bayram nasıp etsin inşallah 🙏🥰
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHerşeyim tamam 🙏
13 Yorumla- 1 yıl
Bir ben eksiğim 😂
- 1 yıl
Sen de içindesin ya on dan tamam her şey 🙏
- 1 yıl
Hee ozaman tamam 👍😂😂
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bekarligimi hissediyorum. Cok şükür yine de
12 Yorumla- 1 yıl
Buna şükür diyelim canım 🙏😊
1 yılBiraz daha şeker almam lazım bu yetmez :)
12 Yorumla- 1 yıl
🤗🤗
- 1 yıl
Aldım şekeri :)
Aile & Toplum konusunda 435 cevap paylaştı. Annem ve babam 😔😔
12 Yorumla- 1 yıl
Çok üzüldüm canım 🥺 Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun inşallah 🙏 rabbim sizlerede sabırlar versin inşallah 🙏🥰 yaranı deştiğim içinde senden çok özür dilerim hakkını helal et 🙋🙏
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Babam ve eski de bıraktığım hevesim
11 Yorumla- 1 yıl
Çok üzüldüm canım 🥺 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏 rabbim sizlerede sabırlar versin inşallah 🙏😌 yaranı deştiğim içinde senden çok özür dilerim hakkını helal et 🙋🙏
Eskisi gibi değil ki heyecan yok
11 Yorumla- 1 yıl
Hemde hiç yok
Var eksiklikler o da bende kalsın 🥲
11 Yorumla- 1 yıl
😊😊
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılHer şey tam çok şükür
12 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Amin ecmain 🙏
1 yılşeker toplamaya gidemiyoruz onun sevinci eksik 🙂
11 Yorumla- 1 yıl
😊😊
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılHuzurumuz eksik ülkece
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle çok haklısın canım
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılBabam eksik...
11 Yorumla- 1 yıl
Çok üzüldüm canım 🥺 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏 sizlere de sabırlar versin inşallah 🙏
- Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılAnnem ve babam eksik
13 Yorumla- 1 yıl
Çok üzüldüm canım 🥺 Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun inşallah 🙏 Rabbim sizlere de sabırlar versin inşallah 🙏😌 yaranı deştiğim içinde senden çok özür dilerim hakkını helal et 🙋🙏
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim 😊
Estağfurullah, özür dilenecek bişey yok,🌹❤️ - 1 yıl
🙏🙏👍😌🥺😊
Aile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı. Allaha şükür bir eksiklik hiss etmiyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Çok şükür canım 🙏🥰 rabbim ağız tadıyla geçireceginiz bir bayram nasıp etsin inşallah 🙏🥰
Aile & Toplum konusunda 383 cevap paylaştı. Annem eksik evimin direği babam eksik
17 Yorumla- 1 yıl
Yaaa vok üzgünüm 🥺 Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun inşallah 🙏 sizlerede sabırlar versin inşallah 🙏 yaranı deştiğim içinde senden çok özür dilerim hakkını helal et olur mu 🙋🙏
- 1 yıl
Nasıl birsey peki
- 1 yıl
Son bir kaç yıldır babam rahatsız ve son 3 aydır da yatalak. Hastalığı nedeniyle palyatif tedavi de yatıyor bayramda da hastanede olacak valide de bakımı ve refakatçılığını yapıyor. Koca bina boş bomboş tek başıma olacağım. Hastaneye gidip babamın elini öpsem bile beni tanımayacak ya da elini kaldıramayacak. İlk defa boş evde tek başına bayram geçireceğim. Tabi buna bayram denir mi orasıda muamma...
- 1 yıl
Yaaa çok özür dilerim bilmiyordum çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah 🙏🥺 zorunuzu kolay eylesin
- 1 yıl
Rica ederim ne demek 🙋
1 yılHer bayram gibi sevgili arkadaş para 💰 tatil
11 Yorumla- 1 yıl
😊😊
1 yılşekerim yok kendimi dagitcam galiba shhshsh
11 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂
- Aile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı.
1 yılEvim eksik arkadaşlarım eksik, doğup büyüdüğüm mahallem eksik sevdiklerim eksik..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılNeyin eksikliği mi 4 çocuk bir eş kısaca ailem depremde kaybettiğim canlarım ciğerlerim parelerim geleceğim geçmişim kısaca beni ben yapan herşeylerim...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 344 cevap paylaştı.
1 yılAnnemden daha yakın olan anneanneciğimi 2 gün önce kaybettim. Benim bayramım artık yok...
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılAilemin dağıldığı bir bayram daha.. Sevmiyorum böyle olmasını ama sonuçta olması gereken oluyor
00 Yorumla
1 yılİstediğim yerden rezervasyon yapmıyolar bana. sinir dici bi durum.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 519 cevap paylaştı.
1 yılCan tanem eksik o olmayınca herşeyim eksik olmuş oluyor
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBabam Babaannem Ananem derim😔
13 Yorumla- 1 yıl
Yaa çok üzüldüm canım 🥺 Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun inşallah 🙏 rabbim sizlerede sabırlar versin 🙏🙏🥺😌
- 1 yıl
Tesekkur ederim Amin herkesin ölmüşlerime Allah rahmet etsin. Ben o eski bayramları ve onlar oldugu için Bayram tadını aldıgımı birazda cocuklugumu arıyorum
- 1 yıl
🙏🙏🤗
Gizli Üye(30-35)1 yılYelek aldım, canta aldım. Başka bir şey alamadım. Her şey çok pahalı. Turkiyedeki herkes çok mu zengin acaba
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılKaybettiğim yakınlarım.
11 Yorumla- 1 yıl
Çok üzüldüm canım 🥺 Allah rahmet eylesin mekanları t cennet olsun inşallah 🙏 rabbim sizlerede sabırlar versin inşallah 🙏
Gizli Üye(36-45)1 yılBabamiz yok 🥺😔…
12 Yorumla- 1 yıl
Çok üzüldüm canım 🥺 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏 rabbim sizlerede sabırlar versin inşallah 🙏 😌 yaranı deştiğim içinde senden çok özür dilerim hakkını helal et 🙋🙏
Cevap sahibi1 yıl🥺🤲🏻😟
Gizli Üye(18-24)1 yılEvlatlarım eksik...💔🥀
13 Yorumla- 1 yıl
Nerdeler canım peki
Cevap sahibi1 yılBiri babalarında ikisi de toprakta 😢🥀
Cevap sahibi1 yılYani eski eşimde bir tane evladım
Gizli Üye(25-29)1 yılKaybettiğim sevdiklerimin eksikliğini hissediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHer bayram olduğu gibi bu bayram da O-nun eksikliğini hissediyorm
00 Yorumla
1 yılKalbimm şeff kalbim eksikk
10 Yorumla
1 yılNeler eksik değil ki
10 Yorumla
1 yılNerde o eski bayramlar 🥹
11 Yorumla- 1 yıl
Nerede?
Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Babam...
23 Yorumla- 1 yıl
Çok üzüldüm 🥺 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏rabbim sabırlar versin ne diyeceğimi bilemiyorum bazen kelimeler cümleler kifayetsiz kalıyor 🥺🥺
- 1 yıl
🙏🙏🙏🙂
- Aile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı.
1 yılHevesim
11 Yorumla- 1 yıl
Hsmgimizde var ki yaşamak için yaşıyoruz işte
1 yılBabam... 💗
11 Yorumla- 1 yıl
Çok üzüldüm canım 🥺 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏 rabbim sizlerede sabırlar versin inşallah 🙏🥺😌
1 yılAbim.
11 Yorumla- 1 yıl
Nerdeki canım
hevesim eksik ya
11 Yorumla- 1 yıl
Hiç birimiz de yokki canım yaşamak için yaşıyoruz işte
her şey
11 Yorumla- 1 yıl
Hayırlısı olsun diyelim ozaman 🙏🙋
- Aile & Toplum konusunda 757 cevap paylaştı.
1 yılsekerimiz
11 Yorumla- 1 yıl
😊😊
- Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım