Görücüye gelmeden direkt bayramdan sonra beni istemeye geleceklermiş ama ben istemiyorum ne yapıcam?

Babam birini bulmuş tanıdığı bildiği biriymiş o yüzden beni onunla evlendirmeye çalışıyorlar, bizim istediğimiz tanıdığımız biriyle evleneceksin kendi bulduğun bu eve seni istemeye gelemez almayız diyorlar. Anneme ben başkasını seviyorum gönlümde başkası var dedim yani sevgilimden onun ciddiyetinden bahsettim umursamadı, bana değil babana söyle ben bir şey yapamam dedi, benim kimi sevdiğim hissettiklerim ne istediğim umurlarında değil. Bu evliliği bana zorla dikte ediyorlar. 💥Annem bana bunu ilk dediğinde tamam gelsinler dedim, nasıl olsa görücüye geldiklerinde çocukla konuşurum, çocuğa bizzat istemediğimi bu işin baskıyla olduğunu söylerim dedim. Çünkü bizimkiler yaşımdan dolayı bir an önce evlenmemi istediği için laf anlatamıyorum en iyisi görücü geldiklerinde çocuğun kendisine (tel. numarasını filan alıp) bunu açıkça söylerim dedim. Fakat görücüye gelmeden direk istemeye geleceklermiş, istemeye geldiklerinde yüzük takarlar mı acaba? Eğer yüzük filan takarlarsa istemeye geldiklerinden sonra çocuğa onunla evlenmek istemediğimi söylesem olur mu? 💥 (Not: Üstelik çocuğu hiç görmedim etmedim tanımıyorum resmini bile görmedim. Irkçı biri değilim ama istemeye gelenler Siirtliymiş (kürt). Siirtli biriyle evlenmeyi zaten istemiyorum. Türkler varken o tarafla evlenip soyumun devamını bozamam. Zaten sevgilim var başkasını seviyorum o da beni seviyor evlilik planlıyoruz.)

Görücüye gelmeden direkt bayramdan sonra beni istemeye geleceklermiş ama ben istemiyorum ne yapıcam?