- Küskün akpliler tekrar konsolide oldu.
- İşleri ortalama seviyede olan boykot firmalarının satışları 2 katına çıktı.
- Türklük imajı zedelendi, ülkenin kurucu ve ana muhalefet partisi Türk firmalarını ve Türk polisini hedef aldırdı.
- Mansur yavaş, pankart hamleleriyle Kürtleri dışlayıp oylarını akp'ye kaydırdılar.
- Kemalizm gücü biraz daha zayıfladı, bu saldırılara açık hale getirdi, ideaları vandalizmle yanyana getirdiler.
- Şehzade Cami, Kezzap, İşeme vb. olaylarıyla Cumhuriyet Halk Partili olmayı Dinsizlik ve Vandal olarak lanse edilmeye başlandı.
Teşekkürler #CHP elindeki kitleyi bir kez daha kullanamadın.
(size ironik bir şey söyleyeyim mi, hatta inanılması güç imkansız bir şey de gelebilir size, bu yazıyı şuanda size yazan geçmişinde akp'den nefret edip geceleri cumhuriyet halk partisinin kapısında yatan biri, iyi geceler)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Konsolidemi millet ac perisan bitti akp dönemi onlarda farkinda millet aclik sinirinin altında maas aliyor. Sen kendini kandirmaya devam et
10 15 yıl önce farklı bir dünyada mı yaşıyordun sen?
Evet 15 sene once 45 binliraya ev aldim. Simdi bisiklet 45 binlira 45 e aldigim ev 4 milyon sanki 150 sene gecmis gibi. Eskiden bis gezen adam evleniyordu emekli babasi bakiyordu simdi çalışanın cebinde cay parasi yok. Babam emekli ile 7 nufus gecindirirdi simdi tek emekliye yetmiyor maaş
Ne haliniz varsa gorun gece gece sinirlendim size hak mustehak alismissiniz rezillige
bana ne sinirleniyosun olum? vazıfsız bi parti var akpye oy devşiriyor atarın bana niye?
AKP yi sevmem chp yide sevmem ama yahudi mallarını boykot etme çağrısıyla eglenenlerin turk mallarına boykota kalkması aşırı komik. İnadına ne derlerse tersini yapacagim
Zaten bunlar birbininin değirmenine su taşımakla görevliler.
Daha saçma yönetilemezdi bir süreç gerçekten.
Konu surecle ilgili degilki. Durum ortada zaten sandalye aday olsa ona oy veririm. Chp nin ekstra birsey yapmasina gerek yok aclik siniri 25 bin asgari ucret 22 bin emekli 14.5 aagari ucretle calisan biri evlenemez evlensede ev kira ise aç kalır daha ne olacak
Jakabo Yıl 2014 hatırlarsın, asgari ücret 380 dolar, her gün karakol baskını sürekli şehit,
gülen cemaatiyle hükümet arasında yolsuzluk patlak vermiş
kobani olaylar yaşanmış soma ve ermenek maden faciaları onlarca ölüm
sosyal medya kanalları yasaklı
millet deliriyor sonuç ne oldu kanki?
bak yaşında müsait iyi hatırlarsın
şuanda akpnin elindeki kartları sayayım mı ne halde oldumuzu göremiyor musun
@Jakabo01 dünyanın her yerinde herkes böyle yaşıyor. Halk her zaman katmanlardan oluşur. Bunu bile kabul edemeyen zihniyet sandalyeyi de seçer o zaman görür hayal bile kuramamanın ne demek olduğunu. Bi bitmedi içinizde kalanlar
Yahu millet dolmusa binip akraba ziyareti yapamiyor. Ev kirasi 10 bin emekli 14 bin asgari ucret 22 daha ne diyim
Zaten bundan daha kötüsü olamazki
@Jakabo01 belli görmemişliğin yaşamamışlığın gerçekten. Her şeyin para ile hesaplanmadığını anlayacağımız günleri belli ki göreceğiz sizin gibiler yüzünden yakında anlarsınız ne neymiş. Ama artık ders çıkarın yani İzmir’i patlattılar göz göre göre anlamadınız, İstanbul’un da içinden geçtiler hala göremediniz yetmez ülkeyi de verin de bitirsinler kökten hepimizi.