1-) 17 milyon sığınmacı ve kaçak gider. Bunlari gondermek cok zor. Bu CHP nin politikasinda bildigim kadariyla yoktu. Ancak isgucu acisindan sikinti ve asgari ucrette ciddi artisa neden olur. Turkiyede issizligi azaltir ama istihdami arttirmaz.
2-) devleti bunca zamana kadar kim soymuşsa hapse girecek. Bende isterim bu sekilde bir uygulama ama birak simdiki partileri gecmiste bunu soyleyip yapani gormedim. Bu sebeple CHP de su an belediyelere kendi akrabalarini ise almakla basladi ise. CHP nin bu durumu cozecegine inanmiyorum
3-) eğitim sistemi düzeltilecek din yerine bilim odaklı olacak din dersi ideolojik olmayacak kültür olarak veya tüm dinleri anlatacak En cok istediginiz sey tam ateist toplum ahlakin olmadigi, herkesin birbirini daha iyi becerdigi bir toplum. Iman ve ahlak ortadan kalksin. Isteyen istedigini becersin. Evlilikler aldatmalar dahada artsin. Basortusude kalksin. Basortululerede kamu kuruluslarinda calisma yasagi getririlsin. Bu yobaz dusunceden kurtulamayacaksiniz 4-) tsk yeniden laik olacak Laiklikten kastiniz, insanlarin inanciyla yasamasini engellemek ise, basortusunu yine askeriyeden almaksa, yemez artik. Ilk ben yururuk TBMM ye. 5-) cemaatler ve tarikatlar devlete bağlı olmayacak. Devlet destegini camilerdende keselim. Milleti iyice birbirine din bagiyla baglayin kendinize dusman edin.
6-) fetö ile büyük bir mücadele verilecek ne yapilacagini merak ediyorum. Kilicdaroglunu asacak misiniz. meral akseneri asacak misiniz gorelim
7-) PKK ile büyük bir mücadeleye girilecek askeri okullar ve hastaneler yeniden açılacak ve gerekirse Suriye ile savaşa girelecek Sinirlari genisletmek ilk kez bu hukumet doneminde gerceklestirildi. 2000 lerde kimsenin poposu yemiyordu bunlari yapabilmek. Kusura bakmayin. HDP yi bu kadar desteklerken, icinizde PKK yi barindirirken kimseyi inandiramazsiniz.
Acikcasi HDP yide babam desteklemiyor. Teroru destekleyen herkes ayni taraftadir. Gecmiste taraflar arasinda baris politikasi uygulanirkende desteklemediniz.(Cozum sureci) ben hala masum insanimiz icin herseyin yapilmasi taraftariyim. Ama belediyeler dahil heryer HDP li adamlarla dolu. HDP ateist insanlari destekliyor. Bu sebeple CHP teroristtir. CHP neden biz laiklik istiyoruz. tekrar eski politikalarimizi destekleyecegiz. basortusunu kaldiracagiz diyemiyor. Tam tersine bunun hata oldugunu kilicdaroglu soyleyip helallik istedi. Ama anladigim kadariyla kisisel bir karar.
Kardeşim git çözüm sürecini araştır kim eskiden teröristmiş kimin yüzünden 900 küsür askerimiz şehit olmuş kimin yüzünden ne mutlu TÜRKÜM demek ayıplanmış kim kendi yaptıkları başarısız olunca tüm yaptıklarını rakibi yapıyormuş gibi gösteriyor gör bakalım kim depremde insanlarımız tonla ölürken ölü dolu bir mezarın adı koyulamazken hala oy almak için eyt yi getiriyor son yıllarında ekonomiye imzasını bırakıyor gör dostum
Neysen Tevfik sormuşlar cumhuriyet ilan edilince ne değişti diye önceden sormadan asıyorlardı şimdi sorarak aşıyorlar diye Bizim ülkemizde hükümetler değiştigi zaman öncekin yapmadı şeyleri bile yaptı der kendide yapa bilsin diye iyi kötü yoktur değişim vardır o değişimin sonucları vardır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İstanbul'da bir şey değişmedi
Belediye hizmetlerinde beklenen asla verilemiyor. Bu trafikte cozum halkta.
Hep olduğu gibi
Ben AKP ile arasinda bir fark goremedim İstanbul'da. ancak Ankara'da biraz daha gercekci cozumler var.
Ülkeye bahar havası gelir
Nasil gelecek, Kis ve yazi ortadan kaldiracaklar mi? Yoksa tamamen psikolojik algi mi?
Yaz ve kışı nasıl ortadan kaldırsınlar boş konuşma. Mecazen söylüyorum
Bende onu soruyorum. Bahar havasi?
Ülke tamamen değişir
Biraz ozetler misin sozcu. ne degisiklik bekliyorsun. iyi mi kotu mu?
1-) 17 milyon sığınmacı ve kaçak gider
2-) devleti bunca zamana kadar kim soymuşsa hapse girecek
3-) eğitim sistemi düzeltilecek din yerine bilim odaklı olacak din dersi ideolojik olmayacak kültür olarak veya tüm dinleri anlatacak
4-) tsk yeniden laik olacak
5-) cemaatler ve tarikatlar devlete bağlı olmayacak
6-) fetö ile büyük bir mücadele verilecek
7-) PKK ile büyük bir mücadeleye girilecek askeri okullar ve hastaneler yeniden açılacak ve gerekirse Suriye ile savaşa girelecek
1-) 17 milyon sığınmacı ve kaçak gider.
Bunlari gondermek cok zor. Bu CHP nin politikasinda bildigim kadariyla yoktu. Ancak isgucu acisindan sikinti ve asgari ucrette ciddi artisa neden olur. Turkiyede issizligi azaltir ama istihdami arttirmaz.
2-) devleti bunca zamana kadar kim soymuşsa hapse girecek.
Bende isterim bu sekilde bir uygulama ama birak simdiki partileri gecmiste bunu soyleyip yapani gormedim. Bu sebeple CHP de su an belediyelere kendi akrabalarini ise almakla basladi ise. CHP nin bu durumu cozecegine inanmiyorum
3-) eğitim sistemi düzeltilecek din yerine bilim odaklı olacak din dersi ideolojik olmayacak kültür olarak veya tüm dinleri anlatacak
En cok istediginiz sey tam ateist toplum ahlakin olmadigi, herkesin birbirini daha iyi becerdigi bir toplum. Iman ve ahlak ortadan kalksin. Isteyen istedigini becersin. Evlilikler aldatmalar dahada artsin. Basortusude kalksin. Basortululerede kamu kuruluslarinda calisma yasagi getririlsin. Bu yobaz dusunceden kurtulamayacaksiniz
4-) tsk yeniden laik olacak
Laiklikten kastiniz, insanlarin inanciyla yasamasini engellemek ise, basortusunu yine askeriyeden almaksa, yemez artik. Ilk ben yururuk TBMM ye.
5-) cemaatler ve tarikatlar devlete bağlı olmayacak.
Devlet destegini camilerdende keselim. Milleti iyice birbirine din bagiyla baglayin kendinize dusman edin.
6-) fetö ile büyük bir mücadele verilecek
ne yapilacagini merak ediyorum. Kilicdaroglunu asacak misiniz. meral akseneri asacak misiniz gorelim
7-) PKK ile büyük bir mücadeleye girilecek askeri okullar ve hastaneler yeniden açılacak ve gerekirse Suriye ile savaşa girelecek
Sinirlari genisletmek ilk kez bu hukumet doneminde gerceklestirildi. 2000 lerde kimsenin poposu yemiyordu bunlari yapabilmek. Kusura bakmayin. HDP yi bu kadar desteklerken, icinizde PKK yi barindirirken kimseyi inandiramazsiniz.
İnsanların CHP ye terörist demesi çok komik çünkü çözüm sürecini başlatan ve yahudi üstün hizmet madalyasını alan kişiyi unutuyorlar
Acikcasi HDP yide babam desteklemiyor. Teroru destekleyen herkes ayni taraftadir. Gecmiste taraflar arasinda baris politikasi uygulanirkende desteklemediniz.(Cozum sureci) ben hala masum insanimiz icin herseyin yapilmasi taraftariyim. Ama belediyeler dahil heryer HDP li adamlarla dolu. HDP ateist insanlari destekliyor. Bu sebeple CHP teroristtir. CHP neden biz laiklik istiyoruz. tekrar eski politikalarimizi destekleyecegiz. basortusunu kaldiracagiz diyemiyor. Tam tersine bunun hata oldugunu kilicdaroglu soyleyip helallik istedi. Ama anladigim kadariyla kisisel bir karar.
Kardeşim git çözüm sürecini araştır kim eskiden teröristmiş kimin yüzünden 900 küsür askerimiz şehit olmuş kimin yüzünden ne mutlu TÜRKÜM demek ayıplanmış kim kendi yaptıkları başarısız olunca tüm yaptıklarını rakibi yapıyormuş gibi gösteriyor gör bakalım kim depremde insanlarımız tonla ölürken ölü dolu bir mezarın adı koyulamazken hala oy almak için eyt yi getiriyor son yıllarında ekonomiye imzasını bırakıyor gör dostum
HİÇ bir şey değişmez
bu iyi mi kotu mu?
Neysen Tevfik sormuşlar cumhuriyet ilan edilince ne değişti diye önceden sormadan asıyorlardı şimdi sorarak aşıyorlar diye
Bizim ülkemizde hükümetler değiştigi zaman öncekin yapmadı şeyleri bile yaptı der kendide yapa bilsin diye iyi kötü yoktur değişim vardır o değişimin sonucları vardır