AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
361Cevap
aman abla allah göstermesin. sevmek çok zor. sevdiğini kaybedince alışması daha zor. allah kimseye böyle bişey yasatmasın.
Aallah öyle bişey yaşatmasın kimseye
Erkek adam eninde sonunda evlenir.. Birde bebekkk varsa ona annesi gibi bakabilecek biri gerekir. Çok üzücü 😱
Hayatinizda yaptiginiz buyuk atilimlar bazen baskalari icin olabiliyor
O anki sartlara bagli cocugum icin yeni bir anne gerekebilir
annesiz bir cocuk dusunemiyorum
Böyle bir durumu yaşamadan yapılan her yorum işkembe-i kübradan sallamanın daniskasıdır. Böyle travmatik durumları iki saniyede nasıl da beyninizde yaşıyorsunuz anlamıyorum arkadaş.
O travmadan çıkarsam , hayatımızı düzene sokacak birisi gerekiyo , ne kadar evlenmem desemde yalan söylemiş olurum , genç yaşta sonuçta , eşimde evlenmemi isterdi diye düşünerek evlenirim
Hemen değilde evlenirim 1 yıl sonra falan şimdi neden diyeceksin tek başına bir erkeğin çocuk büyütmesi zor bir bayan kadar sevgi gösteremez çocukta anne anne diye ağlayacak ve birine ihtiyaç duyacak
Felaket tellallıgı yapma lütfen :)
zaten evlenemedik birde evlenince ne öyle dogumda ölmek falan..
seni kınıyorum :D
:DD
Allah kimseye bu acıyı vermesin çok zor. Ve ben erkek olsam evlenirdim. Ve ölmüş eşi olsam evlenmesini de isterdim. Onun mutluluğu için. Hayat herşeye rağmen devam ediyor.
Arkadaşların çoğu evlenmem demiş ama beyin bir süre sonra o ağır kaybın psikolojik etkilerinden vücudu kurtarmak için yeni bir kadın arayışına gider diye düşünüyorum.
Allah kimsenin başına vermesin ama kaybedilmesi tekrar evlenmeye engel değil. Çünkü bu her yönden ihtiyaç.
Bu demekte eski eşin unutulacağı manasına gelmez..
Bekara karı boşamak kolay diye bir söz vardır. Evlilik programlarında görüyoruz 70 küsür yaşlarında adamlar evlenmeye geliyorlar, yalnızlık tak etti canıma diyorlar. O yüzden evlenmem diyenlerin yüzde 80 i evlenir ama 1 sene sonra ama 30 sene sonra.
Evlenirim.
Dünyaya 1 kez geliyorsun. Samimi olun. Dünya tek başına yaşanmayacak kadar acımasız.
yani hayat devam ediyor cevabım evet ama ona benziyen biriyle evlenmek isterdim
Çok bunalıma girerdim. Çok seviyorsam bide cennette buluşmak için evlenmez ona bağlı kalirdim
Ölenle ölünmez. Muhtemelen evlenirim, ama önceliğim tabi ki her zaman çocuğum olur.
Evlenirim ancak onun travmasını iki uç yılda atlatırım heralde yaa :(
Varya bilmiyorum ama düşmanımın başına gelmesin. Tam seviniyorsun falan filan of of
Belli bir süre tek kalır, daha sonra çocuğun gelişimi ve hayatın sürekliliği için evlenirdim..
10 sene sonra falan tabii haliyle insan evlenir... Fakat evleneceğim kadın benim çocuklarımı kendi çocuklarından ayırmayacaksa
Bu çok zor bir imtihan olur. Umarım öyle bir şey olmaz. Çünkü ben evlendiğim kadının benim ilkim ve sonum olmasını istiyorum. Onunla yaşama başlamak ve onunla ölmek istiyorum. Ama benden sonra ölse de olur, ben önce giderim sıkıntı yok.
:)
İnsan olan insan ne sevdiklerini unutur ne de aşka kapısını kapatır.
allah korusun o an yeni bir kimse ile evlilk cok yabancı
evlensin bebegimiz icin tamam ama dokunmasin yoksa operim ikisini de ♡;)
Ölüyon nası opcen ikisinide :D
Musallat olurum B) agizlari yuzleri yamulur :pp :D
Ben dirilirim onu geberitirim benden sonra evlenirse =(
ruhsar gibi :D
Kıskanç kızım ben =)
Ahaha fanteziye bak :))
Valla toprakta bile rahat durmam
:) asdf
@_kabirAzabı_
Adamsın :)
evlenilebilir ama öyle şeyleri düşünmemek lazımm ölen eşinin yerini öyle her kadın dolduramaz ama ben evlenmesini isterdimm tabi beni unutmamak şartıyla..
Evvlenmem diyen erkek yalan soluo hepside ewlenir daha biZ yanindayken guzel birine donup bakan biri helede o durumda kesin yani smdi burada sadk erkek numarasi yapmayn
idam fermanını yazıyor bu kızımızı artık kimse almaz :D
Gercekler acidir :) dogrulari soyledm ama
bencede dogru soyluyosun, ayrica kadinlar daha vefasiz bu konuda
Ben normalde de eşim ise doğumla alakası yok herhangibi bişekilde öyle bişey olursa sonuna kadar ona sadık kalırdım gerçi öyle birini bulabilirmiyim bilemem
Yanlizlik sadece allaha mahsuzdur diye bir laf var... Elbetde insan yasamadan yorum yapmamali ama bence kimse yanliz yasamamali hayat zaten yeterince zor
Hortlar geri gelirim. Canimi sikmasin benim. :)
Artık çok geç canım senin helvanı yediler, toprak oldun sen toprak :)
ay çok iyiydi bu :D
Tesekkurler @selvi123456 ;)
korkulur bu kızlardan :D
o acıyla evlilik insanın aklına mı gelir. ne evlenmesi...
Öyle bişey olsa ben kafayı tırlatırdım heralde... Allah kimseye öyle bir dert vermesin
eşimi kaybettim diye neden evleneyim akşam eve gelir nasılsa zaa
Bence evlenilmeli tek basina yasanmaz hayat cocugu saymiyim
Büyük konusmiyim ama evlenmem.
Öyle bir aciyi RABBİM kimseye yaşatmasn.
Tabii ki evlenirim bir sure sonra. yanliz hayat gecmez. cocuguma iyi bakacak bir anne bulmam gerek.
su akar yatağını bulur zaman bu karşına ne çıkar bilemezsin
çok kötü bir soru bu yaaaaaaaa !!! Allah kimseye göstermesin. o. O
Erkek olsam asla evlenmeyi düşünmezdim paha biçilemez bir acı olsa gerek.
Aşk evliliği isteyen biriyim bu yüzden kısmet demekten başka bir şey aklıma gelmiyor. Çocuğuma elbette tek başıma bakabilirim hayatın zorluklarını bilirim ona anne de olurum baba da olurum bu bahane değil.
Allah gostermesin. olum hak ama ne bilim. evlenirdim belki ama sadece cocugumun annesi olsun diye. ve hic birzaman onu yalniz birKmam.
Çok zor soru be. Kimsenin başına gelmesin böyle şeyler. Hayatın ne getireceği belli olmaz tabi ama tekrar evleneyim diye bir arayış içinde olmam.
Allah kimsenin başına vermesin. Ama zor yaa çok zor bişeey düşünmesi bile çok berbat. O zaman ki imkanlara bağlı psikolojik durumuna bağlı..
o duruma hiç gelmem inşallah ama insanoğlu yalnız kalamayacak bir varlıktır. Bilemem ama sanırım cevabım hayır olurdu. Allah korusun yaaa:S
zengin olsam evlenmem ev işlerini yapacak ve çocuğuma bakacak birini bulurum ama durumum iyi değilse çalışmam gerekiyorsa evlenirdim hem ev işleriyle hemde çocukla uğraşıp vede çalışmak kolay değil.
Allah göstermesin hiç bir koşulda bir daha evlenmem. Çünkü, doğacak çocuğumu , ondan olmayan başka bir bayanla asla paylaşmam. Çok mutsuz oluruz.
Annem sağ olur ise evlenmem ama elbet anne de vefat edicek belki o zaman
Güç bela evlenip çocuk sahibi olduk, onuda doğumda kaybetmek zor olur, ebeyi alırdım.
ben gay.. olurum giderim başka bir erkekle evlenirim böylelikle.. dogum sırasına karı katili olamaktan da kurtulurum.. nası bir bebekse mubarek.. dışarı çıkarken anaını öldürüyo zibidi.. isminide koca baş koyarım sırf bu yüzden
ALLAH kimseye böyle acı yaşatmasın. Gerçekten çok üzücü bir hayal. Kişinin böyle bir vakada eşini kaybetmesi ve evlenmek istemesi yadırganmamalı bence sonuçta hayat devam ediyor Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Evlilik 1kere olacak birşeydir. E tabi yaşıma bağlı olarak; çok gencsem evlenirim yanii ::D
Anında karı arıyorum diye arkadaşlık sitelerinde hesap açardım. 😄
Benim oyle bir durumum olsaydi esimin evlenmesini isterdim ama hemen degil..
ne zaman :D
40im ciksin :D @KaRa-MaSKe
oha dayanmam :D
Rabbim sen gibisini eş diye yazmasin :D
bir erken ve bir bebek ikiside bakıma ihtiyaç duyar. Evlenmeli bence
Düşüncen güzel
Erkek bakıma ihtiyaç mı duyar bak ben 38 yaşındayım 20 den sonra ailemin yanından ayrıldım doğu batı bir sürü yerde görev yaptım tamam zor ama başa gelince bakımını yapıyorsun
Çocuklu bir erkek özellikle bence
Allah korusun ya ne kadr kötüsün böyle soru mu sorulur ya
aklıma geldi sorayım dedim
Ama çok kötü yine de Allah kimseye göstermesin bir tane melek bulmuşum zaten onu kaybettim mi biterim ben zaten ondan sonrasını bulmak çok zor hele bu devirde
Her canlı ölümü tadacaktır.
Üzülücez kahrolucaz belki ama bu Allahın emri
Erkek ölse genç yaşta kadında evlenir...
Kadın ölse erkkede eylenir...
Kimse totonu yiyim ayagı yapmasın burada...
çok zor durum gerçekden. ama hayat şartları neyi gerektiriyosa ona göre hareket etmek en doğru olanı. Allah böyle sıkıntılarla sınamasın inş. kimseyi
evlenemem diyen yalan söyliyo bırakın bu isleri çok nadir cikar belki evlenmiyen ben olsam evlenirdim hadi ama gerçekçi olun biraz
Eger cok seviyirsam evlenmem sanirim. Cocukta kiz olursa annesininin yerini doldurur. Erkek olursada artik yapicak birsey yok evlat iste :)))
Evlenmem diye bişi yok eşin senin mutlu olmanı isterdi sende kendini mutlu etmeye bak ölenle ölünmez sadece saygı duyar