+1 yılmantıken evlenmeli diye düşünüyorum. bebekle mi ilgilensin yoksa para mı kazansın? hangi birini yapacak? hemen evliliği aşka ve cinselliğe getirmeyin evlilik hayat arkadaşı demek bir insan hayat arkadaşını kaybetmişse üstelik yeni doğmuş bir bebek varsa bu bebeğin geleceği için çalışması gerekir. çalışırken de bebekle ilgilenecek, ev ile ilgilenecek bir insan lazım. ha annesi bakar falan ama bunun yaşlılığı da var kimse yalnız ölmek istemez yalnızlık allah a mahsusdur. şahsen erkek olsam ve doğumda eşim ölse karşıma eşim gibi iyi bir insan çıksa çocuğuma eşim kadar iyi annelik yapabilecek biri ise evlenirim o kişiyle açık ve net
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bir abla "erkek karısının cenazesini gömmeye götürürken yenisini nereden bulsam " diye düşünür demişti. İstisnalar elbet vardır ve varlar . Keşke çoğalsa o kesim. Ama erkekler kadınlar kadar vefalı davranmıyor bu da inkar edilemez bir gerçek.
Özellikle son zamanlarda haberlerde "eşim felçli, yatalak hasta, ölecek " ayağına metres tutan erkeklerin ya da bunlara metres olan kadınların kandırılma hikayeleri geliyor. Sadakat , saygı ve ve fa duygularını hatırlamalı bu insanlar.55 Yorumla- +1 yıl
yedek lastik falan kamyonda daha fazla :D anladim ama cümleye dokemicem sanırım
- +1 yıl
kadın dul kalınca yaşar yuvasının dağılmasına izin vermez
ama erkek pislikten kokar :D - +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. "Kadın veya anne" diyebileceğimiz insanlar bu konuda aşırı vefalı. Bir ömür sadık kalabilir. Lakin yüzde 5 lik kesimden bahsediyorum.
- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirdim bir süre sonra. Bu kaybettiğim eşime ihanet değil hayatı özellikle cocugum için sürdürme çabasıdır. :):
https://i.hizliresim.com/MP4Agk.gif84 Yorumla- +1 yıl
Cocugu bahane etmeseydin iyiydi
- +1 yıl
Yok yahu bahane etmem ben cocugumu. Öncelik o.):
- +1 yıl
Ben öldükten sonra bunu düşünebileceğimi sanmıyorum Burak. :):
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmem, kızım olursada onun adını veririm ona
4710 Yorumla
Soran+1 yılen güzel yorum ^-^
- +1 yıl
böyle diyenler 40 ı çıkmadan evleniyorlar :D
- +1 yıl
Boş konuşmayın evlilik kaderdir...
- +1 yıl
eger kız sa onun adını werıp bır daha ewlenmemm ona sadık bırı olmaya calısırımmm.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
359Cevap
Sanmıyorum, doğal yollardan kaybetmek... vs daha hafif atlatılabilir ama, bu tip bir kaybediğşin şoku da geçmez kolay kolay.
Doğacak olan çocuğuma tamamen bağlanıp, hayatımı sadece onun üzerine kurarım sanırım...11 Yorumla
Soran+1 yılaynen mantıklı düşünmek gerekiyo
+1 yılALLAH göstermesin evlenmem heralde cocuguma kendi çocugu gibi görücek anne sevkati verecek benide eşim gibi sevebilecek birini bulursam gerçekten emin olursam o zaman evlenirim çocugumu üvey anneye ezdirmem ben
130 YorumlaEvlenirim diyene yazıklar olsun o kadın senin çocuğunu doğurmak pahasına vefat edecek sende ay ben bu çocuğa bakamam ki diyip gidip evleneceksin yok ya ne güzel iş ! Bence kızlar şu erkeklerin yorumlarını okuyun bir ondan sonra karar verin. Annesi vefat edipte o anneden olan çocuğa bakamayacak insan baba değildir zaten. Yazıklar olsun.. benim düşüncem bırakırım anne babama akşam dönerken alırım he eğer iş benimse yanımda götürürüm. bir sn dahi ayırmam kız olursa annesinin adını koyarım. Erkek olursa da annesinin istediği ismi. Şuna eminim artık erkekler yoldan çıkmış
10 Yorumla
+1 yılbir ömür boyu meftanın arkasından yas tutarak geçmez ömrünü çocuğunla geçirmiyeceksin neticede oda bir kuş misali evi terkedecek ve yalnız kalacaksın insanoğlu için hayatta en kötü trajedilerden birisi yalnız ölmektir bazen ölürsün de kimse farkına varmaz ancak bir zaman sonra cesedin koktuğu zaman farkına varırlar ne kötü bir şeydir bu trajedi. ölürken yanında daima bir eşin olacak Allah kadını erkeğe eş olarak yaratmış bu fıtratı değiştirmeye ne kudretimiz nede ilmimiz yeter
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn iyi cevaba kesinlikle katılmıyorum, insan yalnız yaşayamaz doğasına aykırı, kızım olursa demiş adını veririm onuda yapmazdım, çocuk olduğu halde gelecek olan kadına birde sürekli eski karımı hatırlatacak bir isim vermezdim, başka hatıralar saklardım onun yeri kalbimde ayrı olurdu, yeni eşi de düşünmek gerek bu üzülmeyeceğim anlamına gelmez uzun bir süre geçmesi lazım tabi ki toparlanmak için, gerçekçi yaklaşmak lazım, buradan insafsızlığı değil adaleti görmeniz lazım, giden de bir insan gelen de bir insan, erken yaşta ben ölecek olsam bende derim evlenip evlenmemek senin kararın benim yasım la üzülmeni yalnız kalmanı istemem.
00 Yorumla
+1 yılsonuçta hayat bir şekilde devam ediyor olacak.. üzerinden uzun bir zaman geçmesi gerek belki kızıma ya da oğlum olur elimden geldiğince hatta daha fazlasını katarak hem anne hem baba olmaya çalışırım ona, evlenebilirim. sonuçta ben vefat etmiş olsam onunda evlenmesini isterdim.. mutlu huzurlu olmasını isterdim.
00 YorumlaCok zor bır durum Asıl sorulması gereken esın dogum sırasında ölse onsuz YAŞAYABILIRMISIN? olmalıydı.. ortada cocugumuz varsa evet yaşarım onun ıcın yasarım her ne kadar annesız yaşamak cok zor olsada onun eksıklıgını hıssettırmmeye calısırdım ;) bunun zor olacagının bılıncındeyım ama onun ıcın savaşırdım... heee çocuğu bahane edıp evlenırım dıyenlerede tek cevabım.. o çocuk her ne kadar annesıne ıhtıyac duysada da pekala babası da buyuteblır.. onun yerını doldurmazdım onun anılarıyla cocugumu en ıyı sekılde buyuturdum aılemden destek alarak...
00 Yorumlaİlk zamanlar zaten böyle bir şey kimse düşünmez olayın şoku toparlanma süreci vs.. ama hayat malesef geride kalanlar için devam ediyor o çocuğun annesi yerine geçecek birisine ihtiyacı var anne sevgisine şefkatine ve ayrıca erkeğinde bir eşe ihtiyacı var her anlamda tabi ki evlenirdim.
00 YorumlaHayır evlenmem, gerçekten evlenmem, eğer oğlum olursa zaten onu en iyisi yapmak için elimden geleni yaparam, Annesi olmasın fark etmez, elimden geldiğince Annelik yapmaya çalışırım, ama kızım olursa oda arkadaşımızın dediği gibi eşimin ismini veririm...
10 YorumlaBakıyorum da herkes yaranabilmek için güzel yorumlarda bulunmuş. Peki o doğan çocuğun suçu ne? Ona daha iyi bakılması için zamanla beni etkileyen birisi ile evlenirim. Benim işe gitmem gerekecek o çocuğa kim bakacak? Kreşlerde herkesle bir yere kadar büyüyebilir. Üvey de olsa bir anne şefkati şart!
00 YorumlaKismete kalmis bir sey mesela benim yenge dayima eger vefat edersem su kizla evlen. cocuklarimiza iyi bakar demis kac sene evvel bikac ay sonra da vefat etmiş dayim o kadinla evlenmiş ve gerçekten çocuklara o kadar şefkatli davranmis ki cocuklar hic annesizlik. cekmemisler öbür türlü kendilerini büyük ihtimal hep eksik hissedeceklerdi
00 YorumlaBilemiyorum o anda ne dusundugum ama çocugun bir anne hasretinle özlemiyle buyumesine müsade etmezdim ona gercekten bir anne şefkati ile yaklaşacak eksikliğini hissettirmeyecek kendi çocugu gibi sevecek birini bulundum herhalde normal bir aile ortamında sorunsuz sekilde yetişsin diye dusunurdum her halde
00 YorumlaBen Eig nin çok gerçekçi bir yorum olmadığını düşünüyorum evlenirim ve ölen eşimi daima severim evlendiğim kişiyede bunu açık açık söylerim ben bir insanım sonuçta evlenmek isterim çocuğuma tek başıma bakamam o psikolojiylede büyümesini istemem belli bir yaşa geldiğinde anlatırım uygun bir şekilde ben ölürsem eşimin evlenmesini isterim tek başına o sorumluluğu yüklenmesini de istemem...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka bir kadının evladıma, kendi evladıymış gibi anne şevkatiyle yaklaşıp, ilgi göstereceğine inanmıyorum. O yüzden çocuğum büyüyene kadar, aklı bazı şeylere ermeye başlayana kadar askıya alırdım, gönlüme kilit vururdum.
30 Yorumla
+1 yılEvlenirdim bir süre sonra. Sonuçta bir çocuga bakmak kolay degil. Sadece çocukla kısıtlandırmamak gerek. Bulaşıktı, temizlikti ütü vs vs. Bir süre sonra evlenirdim. Ömür boyu yalnız olmaz kim nederse desin evlenmem diyende palavra
73 Yorumla- +1 yıl
@Sezermmm yaptığım ironi anlamadın dimi sende :)
+1 yılçocugum için ne gerekirse o..
Büyük konuşmaya gerek yok.82 Yorumla- +1 yıl
Hep cocuk bahane edilir zaten
- +1 yıl
bahane değil gerçekler bunlarr
Mecburiyetler varsa evlilik sebeblere dayali mecburidir. Bu soru değişkenlik içerir. Kimi kadin bir sahip cikani olsun diye dul ise evlenebilir, kimi kadin yahut erkekte varsa cocuklarina üvey bir insanin eziyet edebileceğinden korkar evlenmeye bilir.
Ama şöyle de eşsiz bir güzellik var böylesi ölümde ecelde.
Dinimizde bu hâl sebebiyle vefat eden kadinin cennetlik olduğunu biliyorum.00 YorumlaÇocuk büyüyene kadar profosyonel bir yardım alırdım kız kardeşim veya annem gibi, baktım olmadı bakıcı tutardım tabi maddi imkana bağlı olarak.(yeniden evlilik olursa ondan olmayan bir çocuğa nasıl bakacağını kestirmek güç) çocuk büyüdüğünde biraz daha yaşlanmış olacağımdan hayata bakış açımda değişecektir. beklentiler ve kriterler elbet düşecek, buna bağlı olarak evlenmeyi düşünürdüm veya yalnız kalmayı. bu konuda büyük konuşmak, dereyi görmeden paçayı sıvamak gibi birşey olur.
10 YorumlaAllah'ın zoruna gitmesin ama onun yanına gidebilmek için sabırsızlanırdım. Birgün tekrar onun gözlerine bakabileceğim düşüncesiyle teselli ederdim kendimi. Boş vakitlerimde de onun adına hayır işleri yapardım sanırım. Bütün bunları yapardım çünkü ileride birgün evleneceğim kişi, aşık olduğum kişi olacak. Aşk bunu gerektirir. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın.
00 Yorumla
+1 yılben benden sonra evlenmesine bişe diyemem çünkü hayat devam edio sonuçtaa bir şekilde ama bu beni de unutacağı anlamına gelmez beni unutmasın ben onun ilk aşkı kalayım ve çocuğuma iyi bakacak birini bulsun
11 Yorumla- +1 yıl
ya da nie evlenio ki l*n evlenmesin
Gizli Üye(36-45)+1 yılona hem ana hem baba olacak bünye var bende. g. tü yemeyen evlenir.
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen katılıyorum sana
+1 yılbence herkes evlenir. kadın erkek farketmez çünkü hayat tek çekilmez. önemli olan o ölen eşinin hatırasına gözün gibi bakacak mısın cici annesine yedirmeden ve o ölen eşin son nefesini verene kadar kalbinde olacak mı düzenli mezarına gidecek misin annesini babasını hala anne baba sayabilecek sıkıştıklarında yardımlarına koşabilecek misin?
00 YorumlaBen ölsem eşimin benden belli bir süre sonra hayatına birini almasını isterdim. Onu mutlu edecek, kızıma babalık edecek birini. Bu düşüncemden dolayı eşim ölürse bir kaç yıl sonra baskası ile ilişki isterdim
00 Yorumlakimse öyle büyük, tahmin edemeyeceğim bir acı yaşamasın yani en sevmem dediğim kişi bile yaşamasın öyle bir acıyı. evlenirmiyim bilemiyorum bu konularda bence büyük konuşmamak lazım ama unutamam onu iyi biliyorum
00 YorumlaBu çok saçma bir soru. Hiç sular kesildi diye su içmekten vazgeçtin mi? meyve çürüdü diye artık meyve yemeyeceğim diye bir karar aldın mı? Evlilik bir ihtiyaçtır. Her boku edebiyata bağlamayın. evlenin kardeşim.
00 Yorumlaçok zor bir soru! ciddi anlamda düşündürücü, onu severken kaybetmek ve ortada bir çocukla kalmak? mantığım birini bul çocuğu annesız bırakma dıyor, yüreğimse ona saygısızlık yapma?
seçim zor ama mantığımı dinlerdim çünkü ortada bir çocuk var!00 Yorumlaçocukları sevmediğim için öyle bir şey mümkün değil
çocuk yapmam ben yanlışlıkla olsa bile aldırtırız
ha yok ben doğuracağım derse ayrılırım doğururken ölürse de ne çocuğa bakarım ne kız umrumda olur04 Yorumla
Soran+1 yılbence evlenme
- +1 yıl
Yasını bu kadar belli etme.
Kesinlikle evlenmem. Sadece doğum değil. Farklı bir şekildede vefat etse yine evlenmem. Ben onunla bir ömür geçirmek için evlenmişimdir. Başkasını ondan sonra alıp seni seviyorum diyemem.
10 Yorumlacok zor bir soru baska birisiyle evlensem ben pek zannetmiyorum cocuguma gercek annelik yapacagini en azindan cevremden gordugum kadariyla olmuyor yapmiyorlar ama tekrar evlilik konusu yapmazdim hayati serbest yasardim nasil olsa mutlu olmak nasip degilmis derim bu dunyada evlenmeye gerek duymazdim...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim halam 25 yaşında öldü biri 5 biri 3 yaşında çocuk bıraktı ve eniştem 10 gün sonra mı ne yeniden evlendi...
birazcık feministlik gibi algılancak ama erkekler bayanlar gibi değil bayan eşi ölünce veya ayrılınca uzun yıllar bekar kalıyor ama erkekler ya evleniyor ya da ilişkisi oluyor05 Yorumla- +1 yıl
bayan bekar kalabiliyor çünkü sigorta ölen eşinden maaş bağlıyor o bayana. fakat çalışmayan bir bayan ölürse maaş bağlanmıyor hali ile maalesef erkek hem çalışıp hem de çocuklara bakamayacağı için evlenmek zorunda kalıyor
- +1 yıl
Eniştn afedersin de şereften yolaymış ulan toplumda kırkı çıksın derler biraz bekleseydin ne olurdu sanki
Cevap sahibi+1 yılpipisi duramamış demek ki
- +1 yıl
Arkadasim ev hanimsiz olmaz, ben burada kesinlikle herhangi bir taragi savunmuyorum ama empati kurmani isteyecem sen o adamin yerinde olsan hangi isi yetistirecen yemekmi yapacan, cocuklara mi bakacan, firina mi gidecen, ekmek parasi mi kazanacan? Hı hangisi
Cevap sahibi+1 yılbak o konuda haklısın ne babaannem ne onun ailesi torun falan bakıp ne etmez
Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Asla evlenmem..
Çocuğuma babalık da annelik de yapabilecek biriyim..
Sırf geceleri düzenli seks yapacağım diye çocuğuma üvey anne getirmem..20 Yorumla
+1 yılevlenemem heralde ama çocuğun geleceği de söz konusu. tek başıma büyütebilir miyim? çocuğun anne sevdası ne olacak? nerede benim anam, ne oldu ben anama demiyecek mi? zor soru valla. pas diyorum ben.
00 Yorumla
+1 yıl# Öyle birini sevmeliyim ki gözlerinde aşkı, kalbinde hayatı ve içinde ikimizi ısıtan sevgisini bulmalıyım. Öyle birini sevmeliyim ki, son nefesimde söyleyebileyim ona ne kadar çok sevdiğimi ve yine öyle birini sevmeliyim ki onsuz yaşayan ölü olduğumu gösterebileyim diyor HayataAtarlananAdam. Yani başkasıyla evlenmem.
00 Yorumla
+1 yılçok zor bir durum be ! ama sanırım evlenirim (hemen değil tabi ) çünkü rahmetli de kızının ya da oğlunun bilinçli bir kadının elinde büyümesini isterdi..
00 Yorumla
+1 yılErkekler doğası gereği bir kadına 'ihtiyaç' duyarlar. İçlerindeki saf sevgi tek kadina ait olsa da evlenmeyecekleri konusunda yalan soylediklerini düşünüyorum ben.
00 Yorumla
+1 yılailem yanimda degilse cocuga ben bakmak zorunda isem evlenirim.. belki zamanla severim yeni evlenecegim kisiyi bilemem tabiki ne kadar sevebilirim. cocuk icin mecburum cünkü
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı. Her şey Allahtan. Ölümde hak doğumda. Boşluğu çok koyar ama hayat bu ne gerektiriyorsa onu yapacaksın. Allah korusun öyle bir şey olursa ve evlilik nasip olursa evlenirim..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayat devamediyor , 50ayrıkadınla sşkmeş yaşayacağıma Evlenir aile sahibi olurum..!
" Hayatta evlenmem " diyenler ya hayatın gerçeklerini hemüz anlamamış, ya da YALANCInın dibiler!!!00 Yorumla
+1 yılEğer eşime olan sevgim aşkım gerçekse hayatımın sonuna kadar evlenmem gerekirse çocuğuma hem ana hem baba olurum. Evimde eşimden başka bir kadını ne görmek ne hissetmek isterim.
00 Yorumla
+1 yılzaman geçtikten sonra eğer davranışları tavırları güzel ve aklımda kalbimde eski karımın olduğunu bildiği halde benimle evlenecek varsa neden olmasın. Bu arada aklımda kalbimde eski eşimin olmasi ona sadakati ya da sevmediğim anlamına gelmez
00 Yorumla
+1 yılBiraz gerçekci olalım Evlenmem diyenler kesinlikle yalan söylüyor çünkü hayat yalnız yaşanmaz. Doğan çocukta bir Anne ve Baba şefkati ile yetişmesi gerekir.
Tv lerde her kanalda evlenmem diyenler izdivaç programına katılıyor.00 Yorumladogumda eşini kaybetmek dıgerlerıne benzemez
evlensem bıle yenı evlendıgım kısıye mutlulukveremem
her an aklımda olurdu
soruyu okurken bıle bogazım dugumlendı...
ne psikopat bı soru bu ya kalbım acıdı resmen..00 Yorumla
+1 yıltabiki evlenebilir. Heleki erken yaşta kaybederse beni onun için daha zor olucak yalnızlık bir yere kadar sadece beni hiç unutmasın onun hep ilki kalayım içinde sadece bunu isterim her erkek 2. kez aşık olabilir ama iilkini asla unutamaz.
00 YorumlaGel git yaşarim.
En azindan bazi sebeplerden dolayı evlenebilirim tekrar. Ben gibi durumda olan , ornegin kazada depremde veya büyük bir afette herkesini kaybetmiş biri ile evlenebilirim. Onun acisi benim acim birbirimizin destekçisi oluruz00 Yorumla
+1 yılHayat evlenirsem Allah göstermesin öyle bişey olsa Hayatın ne getirceğini bilemeyiz evlenmek zorundada kalabiliriz belki çünki bir taraftan iş güç bir taraftan çocuk nasıl büyütcez. biz annelik yapamayız ki.
00 Yorumla
+1 yıltöbe de laaaa yıkılırım... dogan cocuga adarım kendimi... evlenirim ya da evlenmem diyemem buna cevap veremem bunu insan bilemez ama ben yalnız yaşayabilen bir erkeğim cok yalnızlık çektim cocuga adayabilirdim kendimi
00 YorumlaBunun cevabını vermek çok zor ama büyük olasılık evlenmem. Öbür kadın çocuğumu sevmezse korkusu olur içimde hep.
20 YorumlaBenzeri karımın başına gelse ben 2 yıl kadar sonra evlenmesini isterim. Bir kadın için erkekten daha zor yalnız kalmak. Ben şahsen düşünmem.
00 Yorumla
+1 yılaz önce incir reçeli 2 yi izledim , ordada dendiği gibi ;
-sana bir sır vereyimmi adam , ölüler aldatılmaz...00 YorumlaÖyle bir pislik gerçekten yapılabilinirmi yani bir insan bu kadar vurdumduymaz ve ruhsuz olabilirmi
00 YorumlaHayat devam edeceği ve erkeğinde ihtiyaçları olacağı için en mantıklısı evlenmektir... sağa sola hayat kadınlarınamı gitsin? çocukta perişan olur, erkek, çocuğuna bir anne şevkati ile yaklaşamaz...
00 YorumlaAllah korusun çok zor bir durum. Böyle bir konu hakkında önceden konuşmak çok zor. Yani ne söylesen büyük konuşmak olacak
00 Yorumla
+1 yılKimse bir ömür yas tutmaz, öyle denilir sadece.
İstedikleri gibi bir kısmet çıkarlarsa karsına koşarlar.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bekara karı boşamak kolaydır diye bir söz vardır. Tekrar evlenmem diyenler duygusal yaklaşıyor olaya..10-20 yıl evli kalıpta boşanan ve ya da eşini bir şekilde kaybedip tekrar evlenen ççoookkk erkek ve kadın var ki...
00 YorumlaÇok zor bir durum ancak ölüm, hayattaki en büyük gerçeklik. Bir insanın belli bir yaştan sonra hayatı tek başına geçirmesi çok zor olabiliyor. Eşini kaybeden kişinin başkasıyla belirli bir süre sonra evlenmesi kesinlikle ihanet değildir bana göre..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen babamın 2. Karısındanım 1. Karısı öldü babam 1 yıl sonra evlendi çocukları bakmadığı için bilmiyorum kimse büyük konuşmasın yarın sağ çıkacağımız bile belli değil
30 Yorumlazor değil.
eşim olmadığı halde sevdiğim kızdan dolayı yıllarca evlenmedim.
ondan başkası benim için hiçti.
bir de karım olsa...00 YorumlaHayatun neler getireceği belli olmaz ama o noktadan sonra kendimden çok çocuğumu da sevecek biri ile olurdu olsaydı
00 YorumlaHay allahım ya.
Evlenirler sanırım. Sonuçta tek olmak zor. Çocuk var bakıma muhtaç. Ay naptın sen ya00 Yorumla
+1 yılBen erkek olsam eğer evlenmek yerine bakıcı bulurdum
14 Yorumla- +1 yıl
sonrada bakıcıyla evlenirdin :D
- +1 yıl
bunu düşündüm yazmadan önce evlenmezdim daha öncede çocuk bakma deneyimi olan yaşlı bir bayan alırdım bana küçükken hep yaşlı bayanlar baktı genç kızlar eve erkek arkadaşlarını getirirler ve çocugu ihmal ederler
- +1 yıl
Kız olcak belki nerden biliyosun herkesin dusuncesi farklıdır ben evlenmem dedim bitti yani dusunceme hakaret edemezsin
- Devamını Gör (342)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat