AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
361Cevap
Evlenmem, evlenememki nasıl evleneyim? Bende onunla birlikte ölürüm galiba o acı beni öldürür kaldıramam
annesi vefat eder çocuğumuz yaşarsa eğer evlenirdim. ama ikisi de vefat ederlerse bilmiyorum yani gerçekten üst üste çok büyük acılar bunlar.
ben 32 den büyükken ölmüşse evlenmem.
aksi takdirde evlenirdim.
neden 32
31-30-29 değil neden 32?
31 desem yanlış olur dedim :D
sdfgh tamam sustum :D
...
Ben evlenirim sonuçta hayaat devam ediyo tabiki acım büyük ama biraz zaman geçtikten sonra eğer gerçekten aşık olursam evlenirdim
yo ben evlenme kalan 3 eşimle devam edrim hayatıma :PPPP
Allah mesut etsin :)
Erkek kim? anlayamadım :)
Tüh sana :(
neyse en azından dürüst
Allah kimseye yaşatmasın öyle birşey başıma gelse uzun bir süre bunu atlatamazdım samimi birini bulabilirsem evlenirdim.
Hayır evlenmem yani Allah göstermesin öyle bir insanın ne gibi zorluklar çektiği hakkında bir fikrimiz yok ama evlenmem diye düşünüyorum.
ne evlenmesi, evlendiğim kadının çocuğuma doğru düzgün bakacağı ne malum? Ben bakarım cocuğa baska kadını da sallarım
Evlenemem eşimin hatirasina saygisizlik etmis gibi hissederim. Cocuguma hem anne hem baba olurum.
Belli olmaz orası ama çocuğum yetişkin olana kadar tek hedefim onu düzgünce yetiştirmek olur.
Hadi bir evlensin kabusu olurum onun geceleri boğazıma çökerim :)
evlenilmesi gerekiyor çocuk ortadamı kalsın bir kardeşe ihtiyacı olur..
Uygun biri karsima cikarsa neden olmasin.. Hayat yalniz cekilmez :)
Bekara karı boşamak gibi bir durum herkes evlenirim diyo
Çok zor. neticede değer verdiğim biri elimden gitmiş olur belki ben bile yaşamak istemezdim
Evet evlenırım ama onun acısını nasıl unuturum bılemıyorum
buyuk konusmamak gerek ama sanirim evlenmezdim ve her gun aglardimm..
Çok acı bir durum o yaşın ve zamanında çekeceğim acıya bağlı.. Allah göstermesin
Hayat ne gösterir bilmem de evlenmem herhalde, bir çiçeği sevdim, sonrası olmaz.
Ben evlenirdim çünkü çocuğum bir nebze olsun anasız büyümesin..
Şu an ki düşünceme göre evlenemem herhalde. Allah korusun.
bilemem belki evlenirim belkide evlenmem ama eşim olmayacağı için sıkıntı yok :)
hemen olmasada bir sure sonra evlenirim Allah gostermesin boyle birseyi tabi
Kaç yaşımda olduğuma maddi duruma ve başka çocuğum olup olmadığına göre değişir evlilik.. ama sevgilim olurmuydu şiddetle evet
Herkes evlnmem der ama bir vocugu tek basina buyutmek zordur. Esiniz de tek yasamanizi istemez emin olun.
Tamamda normal ölümden bir farkı yok benim için. İster doğumda ölsün ister trafik kazası. Ondan başkasına 'karıcığım' diyemem.
İnşallah ole bir durum olmaz olursada nasip zaman neyi gosterir bilemeyiz herseyin hayırlısi çocuğum icin hersey yaparim.
Allah korusun düşüncesi bile kötü
Böyle bir ihtimali düşünüp cevap vermek istemiyorum.
Allah kimsenin başına vermesin
Evlenirim
Ölen ile ölünmuyor çünkü.
Ölen gidiyor da, kalanlar ekmek bekliyor.
Kızım olursa adını koyarım.
Ve onu gözbebeğim gibi severim
Bilmem, öyle bir şey olursa o zaman düşünürüm. Şimdi ne söylesem boş. Zaten kafam epey olumsuz seyle meşgul. Birde bunu düşünemem.
Çocuğumun geleceği için doğru kişi doğru zamanı bulunca evlenirdim, öyle bişey dedinki içim kıyıldı -.-
Böyle bir acıyı allah kimseye yaşatmasında çok zor bir durum ha öyle bisey olsa da eşimin adını da kızıma bırakırım evlilik konusuna gelince annesiz büyümesin diye evlenirim
Hayır, evlenmezdim. Bence sadakat en önemli şeylerden biridir. Ömrümün sonuna kadar da çocuğumla ilgilenmem gerekse yinede evlenmez ve sevdiğim kişiye sadık kalmayı tercih ederdim.
Aslaa onun ustune gul koklanirmi onun emanetini en iyi sekilde buyuturdum
Nolcak yani ben doğururken adam kalpten faln mı gitcek
çocuğa tek başıma bakamayacağımı düşünüyorum bu yüzden evlenirim galiba
evlenirdim, ölenle ölünmüyo sonuçta hayat devam ediyo..
evlenmezdim herşey sexmi kardeşim ne evlenicem ben hatıralara değer veren biriyim kız ya da erkek çocuğu farketmez kendim büyütür bakarım kimseyede vermezdim
Her ne kadar gönül evlenmek istemesede sırf çocuğum için evlenmek isterim erkek olarak yeterince düzgün bakabileceğimi sanmıyorum ama bu aşk evliliği olmaz elbette...
Evlenirim tabikide uzun bir süre sonra cok kötü bişey
Soruyu gördüğüme pişman oldum kanka ya ne moral bozucu bişi şimdi bu:(
Evlenirdim nasıl bir çocuk baba sevkatini olmadan yarım kalırsa anne sevkatini tatmadan olmaz
evlenirim, hiç değilse anne diyebileceği biri olsun. ama o kişi de çocuğuma annesi gibi davranmalı.
niye evlenmeyelim arkadas hayat sizim dizilerde izlediginiz kadar kolay degil
tabiki evlenirim kadın erkek herzaman birbirine ihtiyaç duyar.
Unutana kadar evlenmem aslında ama çocuğuma kim bakacak? Mecbur birini bulmak gerekiyo
Neden böyle dizilere konu olan sorular geliyor? ddünyanın sonu değil.
Büyük konuşmayayım ama tekrar evlenmezdim heralde. Fakat bazı iliskilerim olurdu.
Allah Düşmanımın Başına Vermesin Eşime Duydugum Saygıdan Dolayı Evlenmem Tabiki
sevdiğim kadının değerini başka bir kadın dolduramaz yani hayır zorda olsa çocuğumuza ben bakarım
Yorumu yapan kadin yorumu okuyan erkek cvpda sacma soruda bence bunu bir erkek olarak sor bence matiken
Doğum sırasında kaybetsem segreterden rica ederim anos geçsin esimin ismini bulurum ve evlenememe gerek kalmaz :)
Evlenmem diyemem ama ölümden beter birşey bu daha fazlası heralde..
bir süre sonra evlenirim evlenmem diyen yalan söyler :)
bir erkek bu durumu yaşamadan nasıl cevap verebilir bilmiyorum. allah gecinden versin
Emin değilim ya sen askerde eşini kaybetsen naparsın
Bazen soruda zirveye cikiyor qtliyorsunuz birakin yaw :)
evlenirim tabi geri zekalı bir çocuk bile doğurmayı becerememiş napcam ki.:P
Evlenirdim. Ömür yalniz gecmez ama hemen degil onun yaşını tutarım. Birkaç yil
Kendim için değilde çocuk anasız büyümesn diye bir tane alrım :)