Arkadaşlar böyle bir ablanız olsa ne yaparsınız?

Arkadaşlar Ablam Geçen Yıl Evlendi Kocasını Biz İstemedik Çünkü Önceleri İçki İçermiş Uyuşturucu Kullanırmış İnsanları Yaralarmış Kavga Edermiş Ağzı İle İtiraf Etti Uyuşturucu Alacak Param Olmadığı Zaman Mahallede Haraç Kesiyordum Derdi Ablam Evlendikten Sonra Beni Kocasına Tehdit Ettirdi Kocası Bana A***MK * Diye Mesajlar Atmaya Başladı Senin Ananı Allah'ını Diye Küfür Etti Sebebine Gelirsek Arkadaşlar Ablam Aileden Gizli Evlendi Kısacası Kaçtı Evlendi Anne Baba Rızası Olmadan Bendende Evdeki Kalan Eşyalarını İstedi Annemde Götürmeyeceksin Götürürsen Evden Atarım Seni Dedi Götürmedim Ablam Bana Çok Ağır Küfür Etti Bir Kızın Ağzına Yakışmayan Küfür Hemde Velhasıl kelam Arkadaşlar Ablam Evlendikten Sonra Çok Değişti Özellikle Bana Karşı Çok Kinlendi Nefret Etmeye Başladı Bizden Çok Küfür Ediyor Bana+18 Küfürler Hemde 2 Gün Önce Annemle Tartışmışlar Telefonda Beni Aradı Bende Kırgın Olduğum İçin Reddettim Mesaj Atıp Küfür Etmeye Başladı Annem Beni Evlatlıktan Sildi Falan Diye Beni Öldürmek İçin Tetikçi Tutmuş Ablam Mesajı Sste Var Geçen Yıl Evlendikten Sonra Anneme Demişti Ki Senin Oğlun Ölmeyi Hak Etti Ben Kocamı Zor Sakinleştiriyorum Dedi