Arkadaşlar Ablam Geçen Yıl Evlendi Kocasını Biz İstemedik Çünkü Önceleri İçki İçermiş Uyuşturucu Kullanırmış İnsanları Yaralarmış Kavga Edermiş Ağzı İle İtiraf Etti Uyuşturucu Alacak Param Olmadığı Zaman Mahallede Haraç Kesiyordum Derdi Ablam Evlendikten Sonra Beni Kocasına Tehdit Ettirdi Kocası Bana A***MK * Diye Mesajlar Atmaya Başladı Senin Ananı Allah'ını Diye Küfür Etti Sebebine Gelirsek Arkadaşlar Ablam Aileden Gizli Evlendi Kısacası Kaçtı Evlendi Anne Baba Rızası Olmadan Bendende Evdeki Kalan Eşyalarını İstedi Annemde Götürmeyeceksin Götürürsen Evden Atarım Seni Dedi Götürmedim Ablam Bana Çok Ağır Küfür Etti Bir Kızın Ağzına Yakışmayan Küfür Hemde Velhasıl kelam Arkadaşlar Ablam Evlendikten Sonra Çok Değişti Özellikle Bana Karşı Çok Kinlendi Nefret Etmeye Başladı Bizden Çok Küfür Ediyor Bana+18 Küfürler Hemde 2 Gün Önce Annemle Tartışmışlar Telefonda Beni Aradı Bende Kırgın Olduğum İçin Reddettim Mesaj Atıp Küfür Etmeye Başladı Annem Beni Evlatlıktan Sildi Falan Diye Beni Öldürmek İçin Tetikçi Tutmuş Ablam Mesajı Sste Var Geçen Yıl Evlendikten Sonra Anneme Demişti Ki Senin Oğlun Ölmeyi Hak Etti Ben Kocamı Zor Sakinleştiriyorum Dedi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bazen yerli yersiz imtihan lar verebilir Allah Rabbim ablanın gözünü açmasını sağlasın uzuldum haksız yere küfürler yiyerek kötü ya
Teşekkür ederim Allah razı olsun
Öğrendim ki hayatta en büyük kötülük hep en yakınından gelirmiş ablam beni 2 kere vurdu sırtımdan kocası için beni sildi sen benim kocamın tırnağı bile olamazsın dedi
Yanlış sözler. Kullanmış üzücü
Allah sabır versin
Teşekkür ederim abla çok sağol ama biz üzülmeye alışık insanlarız dert etme
Aynen öyle dua et kardeşim Rabbim selametle göz nuru actirsin 🥺
Hayat sağolsun öyle bir noktaya getirdi ki bizi eski mutlu olduğumuz neşelendiğimiz eğlendiğimiz günleri özlettiriyor keşke eski günlere gidebilsek şimdi hiçbirşeyin tadı mutluluğu eğlencesi kalmadı eskiden bundan çok mutluydum huzurluydum yalandanda olsa dostumuz vardı sevenimiz vardı şimdi hayat bizi yapayalnız bıraktı
Aynen öyle dostum
Türkiye'ye Covid Geldikten Sonra her şey Bozuldu Abla
Aynen öyle kardeşim 😓
Ben okuyo musun 26 yaşındasın ya da evli misin yanlış anlama ama abla öyle sordum
Evli değilim okumuyorum 27 yasindayim
Bende 23 yaşındayım Kahramanmaraş'ta yaşıyorum deprem bölgesinde şu an işsizim bayramdan sonra çıkacam Maraş'tan ailemden uzaklaşacam üniversite okuyacaktım ama maddi olarak imkansız birde ailem destek vermiyor
Anladım hayırlısı kuzum ga
Depremzede yim bende
Cidden mi abla hangi il özelden tanışmak isterim abla müsade edersen
Tabi ki hatay
Mesaj kutun açık mı abla
Değil
Açarsan eğer yazayım
Tamam
Yaz
İkisini de savcılığa ver. Görsünler anyayı konyayı
Verecem abla verecem insana ihanet en yakınından gelirmiş bak evlendikten sonra böyle oldu bu
Allahlarından bulsun ikisi de her gün ayatel kürsi , nas , felak oku kendine ve sevdiklerine
Okuyayım abla sana bir şey soracağım abla yanlış anlamazsan 22 yıllık kardeşin mi daha değerli yoksa 8 aylık kocan mı bana ne küfürler ettiler tehdit ettiler ikisi hatta ablam bana gururun varsa benim evime gelme dedi
Kardeşim
Efendim
Kardeşimi seçerdim diyorum soru sormuştunuz ya
Pardon abla kusura bakma 😁
Ver savcılığa
Abi yazışmaları ss aldım diye mahkemeden ceza alır mıyım özel hayatın gizliliğini ihlal ettiğim için vereceğim yoksa savcılığa
Hayır tabiki artık whatsap konuşmaları dahi delili sayılıyor
Öyle mi abi çok teşekkür ederim aydınlattığın için bunu yapan insanla 22 yıl beraber yaşadık vede aynı kan grubuna sahibiz
Bende de var aynı kardeşten. Herkesin ki can ciğer olmuyor maalesef
Benim canımı en çok ailem yaktı ailem açtı üzerime kapanmayacak yarayı