AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Gelecek olanlar insanmi insan olsa düşünür bence yük olmamak için
Vicdan merhamet sahibi olduklarini düşünmediğim kişiler zaten kendileri. O yüzden çokta insani davranislar beklememek gerekiyor..
O zaman sende kendini düşün özel yemekler yapma sıradan olsun
Hamileyken yorulursunuz, beceremeyebilirsiniz o konuda haklısınız. Diğer türlü 15 kişiye yemek çıkarırsınız.
Ayıp ya vallahi yazık günah milletimiz hala şu anlayışlı olma kavramını benimsemedi akrabalık ilişkileri en çok böyle zarar gördü işte
çok yanlış bir şey çünkü hamilesin hem sana yük olurlar hem de senin ve karnındaki bebek için zararlı olur hatta ölümünüze yol açar
İyi demişsin yok demeti öğrenmesen üstüne çıkarlar onların seni çağırması gerekir yeri geldimi söyle yüzüne çekinme
Sonuna kadar haklısın valla yapması gereken daha sizi çağırmak olmalı
Aynen öyle
Kocan ne diyor bu duruma
O da kabul etmedi tabi. Nasıl yapacaksın sen felan dedi
İyi demiş düşünceli belli ki öyle olması gerek zaten sonuçta 7 aylıkken bebek doğabilir
Aynen öyle tabi
Hadi sağ salim kucağınıza alın bebeğinizi
Amin teşekkür ederim
Enişte bey yenge dayağı istiyor anlaşılan biliyosun işini abla yapıştır gitsin
Onlar sena hazirlamalari lazım eşin napıyor bu arada?
İyi demişsin utanmaz kadın onların seni çağırıp ağırlaması gerek terbiyesizler
Kayınvaliden çok sikko bir insan. Çıkarımım bu. Takma s. et.
7 aylik hamileyim durumum iyi degil hamilik zor kendi ihtiyackarimi karsilamakta bile esimden yardim istedigim anlar olurken mksagir agirlayacaj durumda degilim diyeceksin onlar da haddini bilecek eve misafir almayacaksin sonra da esinke konusup anlasacaksin boyle sacmalik olamaz empatileri hoc yok insanlarin ama sen susma dik basli ol sana wziyet eymelerine izin verme
Empatisiz bencil ruhlu insanlarla basa cikamiyoruz sayilark gittikce artiyir kul hakki onsemsenmiyor herkesle savasamazsin her soruju cozemezsin bazen sorundan kacman gerekir bu da soeun ciakranlardan uzaklasip kafaya takmamakla mumkundjr
Haklısın onların anlayışlı olması lazım neden cümbür cemaat geliyorlar ki eğlenmek istiyorlarsa dışarı gezmeye çıksınlar eşinde iyi arkanda durmuş en azından
Bu kaynanaların ay biz de doğurduk bunlarınki şımarıklık deme sebebi tamamen ego tatmini
Valla benim eşimde hamile seni çok iyi Anlıyorum bu aylarda zor oluyor kayın validenin böyle bişey söylemesi başlı başına saçmalık
Bizim toplum iyice bozdu he. Neden ve nasıl oldu bu bilmiyorum. Düşünce ve empati sıfır.
Günahtır.. Hamile olmasan hadi bi nebze. Hamilesin ve bunu yaptırıyorlar !
önden el iş tutan 2 kız göndersinler sana o zaman madem 20 kişi gelcekler eve
Gelin beraber hazırlayıp yiyelim diyecektin hepsini mutfağa sokacaktın
Asko alma misafir Allah korusun mikrop bişi bulaşır onlar anlamasa da aşırı tehlikeli
İyi yapmışsın bende olsam aynı cevabı verirdim... seni düşünmeyini sen düşünme...
Benim bildiğim iftara çağrılır kendi kendine davet edilmez..
G. zekalı osoruk kadın s. gitsin kendi yapsın yesin
Eskiden kendileri değer görmediği için bunu bir güç zannediyorlar olması gerek senin düşüncen iftar olursa senin davet etmen gerekir biz gelicez olmaz eşinizin sizinle aynı düşünmesini takdir ettim bence çok takmayın değiştiremezsiniz bu tip insanları kendinizi yormayın
Bence yanlış kayınvalidenin empati yapıp kendisini senin yerine koyması lazım
Biraz empati yapması lazım kayınvalide
#Hükümdar
Hiç doğru değil iki canınla hizmet mi ediceksin duyarsızlar işte
Madem kabul etmiycektin niye burayı meşgul ettin? Bunların yorumu için mi iptal ettin 😂😂😂😂😂
Iyi yapmisnim ben hamile deyilimki ben hazirliyamam 15 kisiye yemek
En güzelini yapmışsın canım. mız mız demek yerine seni davet etsinler. insan hamileyken içtiği bardağı zor kaldırıyor. Bi tanede anlayışsız benim başımda var. ben de kayınvalidemden farklı bi şehirde yaşıyorum her şeyi yaptım bi hafta en iyi şekilde ağırladım eltimi falan gezdirdim yemeğe götürdüm hediyeler aldım. ama hamilelikte bi rahatsızlandım herkes bi deliğe girdi. yani demem o ki değerli olan sensin yapma çocuğuna evine odaklan. kıymeti asla bilinmiyor benim bilinmedi en azından
Lahmacun söyle dkdkdk yanına da mercimek bitti gitti
Sana teklif etmeleri bile hata. Takma kafana boş ver. Haklısın sen. Kendini üzmee💖💞🎀💐
Tamamen haklısın ve umarım eşin de buna ses çıkarıyordur yoksa evliliğini sorgula derim.
Ve bence sen de o kaynananın yüzüne açıkça içten gelenleri söyle aynı burada anlattığın gibi. Böyleleri çünkü insanlıktan anlamaz.
Sorumsuz ve düşüncesiz bir ailen var anlattığına göre.
Gelenler baya düşüncesizlermiş. onlar kendileri düşünüp sizi iftara çağırmaları gerekiyor.
Amman s! Ktr et ne derlerse desinler. Takma kafana onlar hep konuşur
Eşin yapsın, eşin müsait değilse bir arkadaşından, akrabadan rica et yapsın
niye yapsın mesela? böyle düşüncesiz varlıklara bi de zahmet edip yemek mi yapsın?
Kendimi iyi hissedersem ve kendime güvenebilirsem sizi davet ederim de. Anlamazlarsa da takılma.
İyi değilim ağrım var de yat boş ver. Senden hizmet bekliyorlarsa kendilerinden utansınlar
kabul etmeyin. siz eğer bu konuda tavrınızı koymazsanız dahada üste çıkar
Olur da tek başıma yapamam sizden bikaç kişi yardıma gelirse anca deseydin
İlk başlarda gelse anormalde 7 ay olmuş normal bence
Toplanıp iftara gelicek ne demek ya şaka gibi çaya dese neyse nasıl insanlar kendini davet ettiriyor yazının başını okurken deli oldum ama verdiğin cevapla rahatladım çok çok iyi etmişsin kafana bile takma küserlerse küssünler işine gelir 😂💖
söyle en ucuz yerden 16 tavuk dürüm birerde ayran ver yesinleeerrr
Hamile olmasan el insaf.
Olmasanda
Hiç doğru bulmuyorum eğer yardımcı olmuyorsalar sorun yok ama tek başına yapıcaksan düşüncesizlikten başka bir şey değil
Tek başıma yapacağım gibi temiz evimi de dağıtıp toplamadan gidiyorlar. Özellikle çocuklarına hiç bakan yok. Temizliği bana kalıyor hep. Bu halde de ne temizlik yaparım ne yemek o yüzden kabul etmedim
Bence en iyisini etmişsin bazen hayır demeyi bilmek gerekiyor
Aile içinde senin dokunulmazlığın var çünkü hamilesin yemek hazırlamana gerek yok kendileri hazırlasınlar kaynananı aldırış etme kendi rahatına bak onlar hazırlasın yemeği
Düzeltme: ya insanda hiç mi ar utanma olmaz ya hamile kadını yemek yaptırmaya zorluyorlar ya
Gebe iseniz istemiyorsanız mecbur değilsiniz. Bir insana isteksiz bir şeyi zorla yaptırmak hem kul hakkina girmek hemde günaha girmektir.
Gelin diyecektin , iftar çadırında yer ayarlayacak idin ajajjanannannaa ;)
Sakin kendini ezdırme bır kendilerine köle arıyorlar. Sen ve bebeğin kımsenın umurunda dahı değilsiniz.. Bunu bır erkek olarak söylüyorum... İnsanlık ölmüş..
Dıp not hamıle olmasan bıle yapmamalısın
Aman dikkat edin lütfen sizin hızlı yemek yapmamanız temizlik yaomamanız lazım saglıgınıza bebeğinize dikkat edin huzurlu geçirin 2 ayıda gelmesinler one öyle 😡
bazen böyle sorular troll mu yolsa cidden 7 aylık hamileye iş buyuracak kadar deccal kaynanalar var mı diye düşünüyorum. umarım troll sorudur sırf site hit kazansın diye sorulan sorulardandır.
Sen ve eşin en doğrusunu yapmışsınız. 7 aylık hamile hal ile 15 kişiye yemek mi hazırlanır? Bu arada eşinin senin tarafını tutması çok değerli kıymetini bil.
Mısafır bereketıyle hayrıyla gelır neden bukadar sorun edıtorsunuzkı belkıde sızın ıçın çokdaha hayırlı olacak nıtekımde ıftar yemeğı deyılmı
Tek başıma karnım burnumda 15 kişilik yemek yapıp 15 kişiyi nasıl agirlayayim sence?
Bakın yemek mısafır ağırlama hayır ışı zor görunsede Allah sana kolaylık verecektır öyle kadınlar varkı sırtında ellı kg yük varken ındırıp hastaneye doğurmaya gıttıler ben şahıdım hem sana gelen mısafırler masada kurmaya kaldırmaya kesın yardımcı okurlar hatta emın olunkı karnınızdakı Bebek bıle bundan memnun kalacaktır bunu hısseder sızede hıçbırşey olmaz ama tanıkı tercıh sızın hanım efendı dıceğım fazla abartılıyor şımdıkı kuşak hamılelığı
Hem 7 aylık hamile kadının evine 15 kişi iftar yemeğine gidiyorlar üstüne bide davet edilmeden gidiyorlar yüzsüzler bi laf var davet edilmeyen yere simitçiyle bohçacı gider derler bizde terbiyesizler Esas onların seni ağırlamaları lazım
Bu kayinvalideler olmasa aslında eslerimizle o kadar iyi anlasirizki insallah eşin kayınvalidenin ağzına bakmiyordur onun düşünmesi lazım benim gelinim hamile diye
burada paylaşman hoş olmamış zaten kendisine söylemişsin paylaşmaya ne gerek vardı?
Kabul etme şu an doğru zaman değil zaten güzel bir dille söylemeyi tercih edebilirsin ama 7 aylık hamilesin ve o kadar kişiyi agırlayamazsın kendi bebeğini ve kendini düşün elalem konuşur durur
Ben olsam kabul edemem derdim biraz hayır demesini bilin
Haa demişsin okumadan yazdkm pardon
İyi yapmışsın onlarla mı uğraşacaksın ne düşüncesizlik ya
Kafani yorma çağır kadinlari gelsinler yapsınlar sana yardım edip bencil miz mizlar
Madem iftara gelecekler herkes bir çeşit yemek yapıp elinde getirsin sende Muş gibi agirla yok anca hizmet beklesinler
Pardonda ne alaka en azindan gorumcelerin eltilerin erkenden gelsin yardim etsin etmiyolarsa gelmesinler kocan ne diyo bu konuda?