Hamileyken yalniz kalinca kardesimin beni eve gelmeye ertelemesine cok mu takiliyorum?

Arkadaşlar merhaba 4 aylık hamileyim. Bir çocuğum var. Kardeşim yanımda yani yanımda derken aynı şehirde 1 saatlik mesafede yaşıyoruz. Hem çocuktan dolayı hem de hamilelikten dolayı evden çıkamıyorum pek. Buralarda pek arkadaşım yok bir çevrem yok. Bu yüzden bu hafta içi kardeşime bize gel falan dedim. Kardeşim çalışıyor ama öyle ağır şartlarda değil, masa başı. Birkaç gün önce tamam dedi cumartesi günleri yarım gün çalışıyor normalden daha erken çıkıyor. Pazar günü için arkadaşlarıyla program yapmış öyle söyledi, o yüzden pazar gününe kal demedim kesinlikle. Bugün gelecekti sözde. Az önce mesaj attım bir bahaneyle beni geçiştirdi. 2 kişi bir evde yaşıyorlar. Ev arkadaşıyla temizlik yapacaklarmış. Daha sonra görüşelim dedi. Ben de ısrar etmedim ama içim buruldu biraz. Bu arada en son bayramda görüştük bir araya geldik. Hem arkadaşım olmadığı için hem de kardeşim yani görüşelim istedim. Ben mi abartıyorum sizce? Özellikle kızların ne düşündüğünü merak ediyorum

Hamileyken yalniz kalinca kardesimin beni eve gelmeye ertelemesine cok mu takiliyorum?