Hamileyim kaynanam cok fazla sahipleniyor bebegimi simdiden?

Selam arkadaslar ben 2 aylik hamileyim. Esimle gayet iyiyiz cok sukur hic bir skintimiz yok bana cok duskundur. Ailelerlede hic bir skintimiz yok. kaynanamla aram gayet iyidir asl saygisizlik yapmam yapmadimda. Ama kaynanam surekli bebek haberini duydugundan beri sanki surekli bebegi ona birakcakmisim gibi davraniyor. Laf arasinda ima ediyor. Birakir gidersin falan filan. ben dedim yok anne ben birakmam cocugumu dedim kibar bir sekilde sakayla karisik.. ama artik onune gecemiyorum. Surekli dogsunda beraber gezdirelim, dogsunda sunu yapalim.. gibi gibi kelimeler kuruyor sanki bebegim dogunca surekli onunla vakit gecircekmisim gibi. Dun bir bebek gorduk laf arasinda bana , dogsunda beraber ikimiz gezdiririz falan artik sinirimi bozmaya basladi. Izin versem dogumuma bile girmek istiyor. Benim kendi annem dururken kaynanami almam zaten iceri ama kendi annemide istemiyorum. Sadece esim girsin dedim kibar bir dille. Onune gecemiyorum surekli ariyor hergun mutlaka. Bebegim nasil diyo sanki kendi bebegi gibi bebegime iyi bak ne demektir? Sinirimi bozdu artik
Hamileyim kaynanam cok fazla sahipleniyor bebegimi simdiden?