Eski okul müdürüm yeni okuluma ziyarete gelmek istiyor gelme diye nasıl derim yanlış anlaşılmasından korkuyorum?

Ben 2 yıl önce atandım yalnız kadrom ilçe milli eğitim'de bu yüzden geçen sene başka bir okuldaydım o okulun müdürü çok cana yakın bir insan hem zaten 5-6 yaş falan büyük çok da geç o yüzden arkadaş gibi muhabbet sohbet ortamımız oluştu dışarıda falan görüşüyoruz o da uyumamış oluyor geceleri falan Facebook'ta falan konuşuyoruz neyse yalnız aramızda aşk ilişkisi falan yok aklınıza bir şey gelmesin adam yine boşalmış zaten evlilik görecek gözü yok neyse bu yıl ilçe beni başka bir okula gönderdi başka bir okuldayım müdür oraya gelip ziyaret etmek istiyor ya şimdi koskoca okul müdürü öğretmeni ziyarete gitmez millet yanlış anlar aramızda bir şey var zanneder diye düşünüyorum o yüzden gelme diye nasıl derim açıkça böyle söylemeyi de utanıyorum millet aramızda bir şey var sınır demeye de utanıyorum

Eski okul müdürüm yeni okuluma ziyarete gelmek istiyor gelme diye nasıl derim yanlış anlaşılmasından korkuyorum?