troll diyenleri hemen sileceğim. cidden yardımcı olacaklar yazsın lütfen.
buraya öylesine kaydolduğum için kendi yaşımı sallayarak kayıt yapmıştım, bir gün yazacağım aklımın ucundan geçmedi.
19 yaşındayım ve mezuna kaldım. eski okul müdürümle ara ara instagramdan sohbet ederdik ama iş fazlasıyla ciddiye bindi. 6 aydır düzenli cinsel ilişkimiz var ve bu adam benden 22 yaş büyük. maddi olarak durumu yerinde ve sürekli bana hediyeler alıyor paraya ihtiyacım olduğunda çekinmeden veriyor ve ben baba eksikliklerimden ötürü bu adamı fazlasıyla seviyorum. lisedeyken de his besliyordum ancak olmayacağını biliyordum. şimdi ise ciddi bir ilişkimiz olsun istiyorum gerçekten çok seviyorum ancak kendisi bir kez bile bana beni sevdiğini söylemedi. beni sevmiyorsun dediğim her an bu aralar meşgulüm tarzında şeyler söylüyor ve çevresinde çok fazla kadın var içten içe onu kıskanıyorum ancak rahat bir adam ne yapacağı belli olmuyor. gerçekten benim dışımda birini sevip onunla yatması beni çok korkutuyor bu adama nasıl tepki vermeliyim düşünmekten uyuyamıyorum artık.
buraya öylesine kaydolduğum için kendi yaşımı sallayarak kayıt yapmıştım, bir gün yazacağım aklımın ucundan geçmedi.
19 yaşındayım ve mezuna kaldım. eski okul müdürümle ara ara instagramdan sohbet ederdik ama iş fazlasıyla ciddiye bindi. 6 aydır düzenli cinsel ilişkimiz var ve bu adam benden 22 yaş büyük. maddi olarak durumu yerinde ve sürekli bana hediyeler alıyor paraya ihtiyacım olduğunda çekinmeden veriyor ve ben baba eksikliklerimden ötürü bu adamı fazlasıyla seviyorum. lisedeyken de his besliyordum ancak olmayacağını biliyordum. şimdi ise ciddi bir ilişkimiz olsun istiyorum gerçekten çok seviyorum ancak kendisi bir kez bile bana beni sevdiğini söylemedi. beni sevmiyorsun dediğim her an bu aralar meşgulüm tarzında şeyler söylüyor ve çevresinde çok fazla kadın var içten içe onu kıskanıyorum ancak rahat bir adam ne yapacağı belli olmuyor. gerçekten benim dışımda birini sevip onunla yatması beni çok korkutuyor bu adama nasıl tepki vermeliyim düşünmekten uyuyamıyorum artık.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Burada her gun bir kac tanr böyle sey görüyorum... görmediklerim kimbilir kac tane. adam evliysr sorun daha da büyük, değilse bile cok fazla kaptırma... ozel okul müdürü ise, iyi kazaniyordur.. hediyelero belki de vicdani rahatlasın diye alıyor... yani denecek bisey yok
evli değil ama daha önce evlenmiş ve 2 çocuğu var ve ben bunu tesadüfen okula onu ziyaret etmek için gittiğimde öğrendim
O zaman şunu bil, adam. gununu gun ediyor sayende.. bu seninle hayati paylasmaz, herseyini bilmedigin adam ile 6 aydir cinsellik yasiyorsun ve bazi şeyleri tesadüfen ogreniyorsun... demek ki bu kadar... yani durum bu
Adamin asil branşı ne?
matematik.
Anladim... tanidigim biri olabilir diye dusundum... aklıma gelen bazi kişiler var da, onlarin tarzı bu
Kendinden 22 yaş küçük biriyle yatan başkasıyla da yatabilir sevgi olduğunu da düşünmüyorum dikkat et kendine
Once kendini gerceklere alistir... Onun seni sevmesi vs hayal. Kabul ettigin surece sevisirsiniz ama duygusallik olmaz.
Burası Türkiye , senin saçma durumun diğer olayların yanında çerez kalır , fakat seninki de az mide bulandıran bir olay değil … yazık
Amaci seni kullanmak cepte tutmak sevmiyor kullaniliyorsun. Hediyelerde goz boyamadir.
Evlilik işini unut sen sadece sek*s bu iliski fazlası cok zor
Yasindan dolayi sana umut vermek istemiyor olabilir
Tepki verirsen uzak durur elinde tutmak istersen normal davran
Sen şimdi 2003lü müsün yerim kız seni şeker şey seni müdürü boş ver sen bana gel gel bana gel bana
Okumadım da... Silsen ne olur, silmesen ne olur? Umutsuz ya
Yol ver gitsin. O senin peşine düşer. Yaşadığın sana kâr kalsın
verdiğin tepki etki olarak geri döner sen onun için cinsel opjesin bunu kabullen
Cinsellik geçiyor soruda kaldırın acil
ne alaka
Kısaca müdürün sana bakış açısı fack. bady
Onun gibi öğretmenin mk
Artık evlilikten tamamen vazgeçtim
Evli değil mi
değil ama 2 çocuğu var ve ben okula bir gün ziyarete gittiğimde tesadüfen öğrendim
O zaman evli
hayır değil. evli olsa tek yaşamaz. defalarca evine gittim. öğrendikten sonra da eşinin aile dostu olduğunu ve bu sebepten tanışıp evlendiğini 3 sene evli kalıp ayrıldıklarını söylemişti
Hm anladım
Ama bu adam seni sadece zevk İçin takılıyor kusura bakma
Peki senin ilkin o mu
hayır ilkim değil zaten buna da çok takılmıştı uzun bir süre cinsel olarak bir ilişki yaşayamadık bu sebepten
TM işte o yüzden seni zevk-i için kullanıyor geliyor bana ne yap bence dene onu
Verme ona soğuk yap üzgün ol onun yanında bakalım ne kadar değer veriyor sana
biz napalım
Neden?
Guzelmis