3 yıl önce atanmış bir öğretmenim ilk yıl okul olmadığı için ve orada da açık olduğu için bir liseye görevlendirme gitmiştim oradaki okul müdürü de sağ olsun benimle ilgilendi hiçbir şey bilmiyordum yoklama fişlerini falına gösterdi neyse iyi kötü muhabbetimiz oldu Bir de zor dönemlerden geçiyordu iyi kötü arkadaş babında konuşuyoruz 2 dönem başka bir okula atamam yapıldı birey sen atamadan muaf olmak istiyorum iş demem gerekiyormuş Ben onu yapmayı unutmuşum bayağı bir şaşırmıştık çıktığında neyse yeni okuluma ziyarete gelmeyi falan istiyor sonuçta ne bileyim bekar adam bir de koskoca okul müdürü bir öğretmeni ziyarete gelmez ki durduk yere yeni okulumda yanlış anlaşılmasından korkuyorum sizce ona ne söylemeliyim
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayBunlar yatıyor kalkıyor derler kuzum aman diyim aaa cızzz cızz
01 Yorumla
Soran4 ayTövbe tövbe olur mu öyle şey o benim üstüm müdürüm
Gizli Üye(36-45)4 ayYani sanki farklı şeyler var Yoksa niye sizi görmeye gelsin ki bekar bir de dediğiniz gibi ise bilmiyorum bana çok mantıklı gelmedi.
0143 Yorumla
Soran4 ayYani evet ben de ilk atandığım için biraz zor dönemlerden geçirdim o da Yeni boşanmış geçen sene yani birbirimize bir destek olduk ama öyle duygusal manada değil
Cevap sahibi4 ayİşte büyük ihtimal O olayı duygusal manada yaşamıştır diye düşünüyorum. Aynı mı yerde görev yapıyorsunuz yoksa o başka yerden mi sırf sizi görmek için gelecek
Soran4 ay2,5 yıl onun okulunda öğretmenlik yaptım şimdi başka bir yere tarayayım dedim ama okul arası da çok yakın değil yani 45 dakika falan var
Cevap sahibi4 ayHani dediğim gibi siz iyi niyetle yaklaşıyor olabilirsiniz de karşıdaki insanın Büyük ihtimal size karşı duyguları var.
Soran4 ayO zaman mesafe koysam iyi olur
Cevap sahibi4 ayO yüzden hani ben size söyleyeyim dedim bence de mesafe koysanız daha iyi olur dediğim gibi hani siz iyi niyetli yaklaşıyorsunuz da karşıdaki insan bence size karşı duygular besliyor
Soran4 ayAma hiç öyle bir adama benzemiyor
Cevap sahibi4 ayYa hani siz şu anda kondurmuyor olabilirsiniz ama emin olun anlattıklarınıza bakılırsa Gerçekten bu yüzden geliyor. Hani size şu imajı vermek istiyor öncelikle bak ben seni düşünüyorum senin yanına geliyorum benim için değerlisin dediğim gibi emin olun niyet bu
Soran4 ayŞimdi ben 2,5 yıl onun okulunda görevlendirmeyeydim ya işte bir yeri işaretlemem gerekiyormuş yüreği sen atama istemiyorum diye ben onu yapmamışım O yüzden beni bir yere atlamışlar buna nasıl dikkat etmezsin diye kızdı bile bana
Cevap sahibi4 ayYa dediğim gibi ben hala aynı düşüncedeyim şu anda siz karşı tarafa konduramıyorsunuz hani şunu sanıyorsunuz yok beni düşündüğü için gerçekten bana değer verdiği için bakın şöyle yapın isterseniz çağırın yanınıza gelsin ama inanın size duygularını açacaktır bir şekilde.
Soran4 ayUmarım böyle bir şey olmaz evet arkadaşlığı sohbeti iyi ama Gönül işleri verilebilecek birisi değil sanırım biraz silik bir karakter ailesinin etkisinde çok kalan biri eski eşi de bu yüzden boşanmış ondan
Cevap sahibi4 ayYani anladığım kadarıyla zaten siz onu bir dost olarak görmüşsünüz hani dosttan öte zaten bir şey olamaz karakteri de size çok uygun değil anladığım kadarıyla doğru mu?
Soran4 ayEvet kesinlikle atandığım okulda öğretmenlerin %95'i benden çok çok büyük çocukların üniversiteye göndermiş insanlar bir tek müdürün yaşı bana yakın 37 yaşında olunca onunla muhabbet kurmak zorunda kaldık gibi bir şey oldu
Cevap sahibi4 ayAnladım yani dediğim gibi siz olaya iyi niyetli yaklaşmışsınız belki de bunu burada sormasanız hala sizi düşündüğü için geldiğini zannedeceksiniz ama dediğim gibi olay farklı. Peki size davranışlarımızdan hiç mi fark etmediniz?
Soran4 ayYok canım netice de ben yeni atanmış bir öğretmenim O ise kaç yıllık müdür
Cevap sahibi4 ayİşte insan duygularına hakim olamıyor Büyük ihtimal sizin de ona yaklaşımınız güzel oldu o da zaten mutsuz bir evlilikten çıkmıştı sizde de bu şekilde konuşunca yakın hissettiği ve duygular besledi.
Soran4 ayYa böyle düşünceni de hala kafam yatmıyor ne bileyim O bayağı bir duygusal yani nasıl desem hiç güldüğünü bile görmem oldukça pasif biri bense böyle deli deli gülerim falan uyumayız yani birbirimize
Cevap sahibi4 ayİşte belki de bu haliniz siz onun hoşuna gitmiştir o bayağı bir durgun belki de siz bu şekilde onun hayatına renk katacaksınızdır o şekilde düşünmüştür. Bakın şöyle düşünün sizin gibi insanlar hayatlarında böyle kişileri istemez ama onun gibiler sizin gibi insanlar ister aradaki fark bu ince ayrıntı 🙂
Soran4 ayAy yok Ben istemem öyle birini tamam çok iyi biri ama ne bileyim ne bir bağırdığını gördüm ne bir güldüğünü gördüm kızdığını da görmedim sanki duyguları yok gibi
Cevap sahibi4 ay🙂 kusura bakmayın ama tepkiniz de çok güldüm. Olmaz zaten sizin gibi biri anlattığınız gibiyse böyle bir insanla asla mutlu olamaz. Bazı insanlar iyi bir dost olabilirler iyi bir arkadaş olabilirler ama asla sevgili olamazlar
Soran4 ayAynen on numara beş yıldız kesinlikle öyle burada bir müdür yardımcımız var yani eski okulda adam bir Gürler de var ya 1 kattan 4 kattaki öğrenci duyardı o bile daha yakın geliyordu bana en azından bir duyguları vardı nadir gülerdi ama güldüğünde ağız dolusu gülerdi 🤣🤣
Cevap sahibi4 ay😂 Ne güzel işte insan böyle ki kişilerin yanında daha mutlu oluyor kendini daha pozitif hissediyor. Ben o konuda çok şanslıyım okul müdürüm de müdür yardımcım da gerçekten çok iyi de çok güler yüzlü. Hatta çoğu zaman odalarından çıkmam giderim ikisi ile de sohbet ederim
Soran4 ayAaa sen de mi öğretmensin
Cevap sahibi4 ayEvet 🙂 beden eğitimi öğretmeniyim
Soran4 ayBen de tarih öğretmeniyim 🤣🤣
Cevap sahibi4 ayTarih öğretmeni ve atandın tebrik ederim sayın hocam 🙂🙏
Soran4 ayTeşekür ederim 🤣🤣 Ben de seni tebrik ederim beden eğitim öğretmenleri de zor atanıyor benim kuzen 9 yıldır beceremedi
Cevap sahibi4 aySanırım sayısal çıkışlı olmanın avantajları 😂 matematik full çektim ama tarih ve coğrafya hak getire 😂😂
Soran4 aySen kaç yıllık öğretmensin ve hangi şehirdesin 🤣
Cevap sahibi4 ay17 yıllık öğretmenim ve Mersin'deyim ya sen 🙂
Soran4 ayOoooo Ben daha 3 yılımı çalışıyorum 2,5 yılını bitirdim daha antalya'dayım 🤣🤣
Cevap sahibi4 ayİlk atama mı Antalya'ya gittin 🙂 Ne güzel sen daha yenisin
Soran4 ayEvet bizim müdür 87'li sen müdürden büyükmüşsün
Soran4 ayBüyük müsün
Cevap sahibi4 ay🙂 evet aynen öyle. Müdürlük sınavına girdim kazandım da yapmak istemedim hiç bana göre değil gerek yok. Süper ilk atamanının Antalya'ya çıkması Doğu affından faydalandın değil mi
Cevap sahibi4 ay84 doğumluyum ben
Soran4 ayEvet faydalandım neden yapmadın peki müdürlük bak bizimki 2 yıllık öğretmenlik yapmış sonra direkt müdürlük daha doğrusu önce müdür yardımcılığı sonra müdürlük
Cevap sahibi4 ayŞöyle söyleyeyim sana benim bu mesleği seçmemin en büyük nedenlerinden çocuklar. Üniversite sınavında benim o puanımla tıpta yazabilirdim matematik öğretmenliği de. Ben lisedeyken okul birincisiydim. 🙂 Çocukları sevdiğim için bu mesleği yaptım ve müdür olduğum zaman çocuklarla bu şekilde haşır neşir olamayacaktım O yüzden gerek duymadım
Soran4 ayAnlamadım beden eğitim öğretmeni olunca ne oluyor ki matematik öğretmeni de olsa aynı şey değil mi
Cevap sahibi4 ayYok beden eğitimi öğretmenleri her zaman öğrencilerle biraz daha iç içedir. Bilirsiniz okullarda da mı böyledir mesela ben ortaokulda beden eğitimi öğretmenim ve çok iyiydim. Bir de şöyle söyleyeyim idealimdeki meslek de buydu. Hatta sırf başka bölümleri yazmadım beden eğitimi okudum diye ailem de bayağı bir tepki göstermişti o kadar puanına yazık ettin diye
Soran4 ayHhmm anlıyorum
Cevap sahibi4 ayDüşüncem buydu dediğim gibi idealimde de bu vardı. Ama Antalya sizin için büyük bir şans olmuş. Ben doğuda da çalıştım oradan Mersin'e geldim
Soran4 ayMersin memleket herhalde
Cevap sahibi4 ayYok benim memleketim Mersin değil normalde annem burada babam hataylı ama işte Biz Mersin'e geldik. Senin memleket Antalya mı
Soran4 ayYok Aydın
Cevap sahibi4 ayHayalimdeki şehir biliyor musun? Her zaman derim elinde sonunda oraya tayin isteyeceğim
Soran4 ayAaa niye ki ne var Aydın'da
Cevap sahibi4 ayŞöyle söyleyeyim Bir ara bir belgeselde sanırım görmüştüm çok hoşuma gitmişti o günden beridir taktım Aydın'a.
Soran4 ayeşin çocukların isteyecek mi bakalım
Cevap sahibi4 ayEvli değilim ki
Soran4 ay17 yıllık öğretmensin ve evli değilsin yuh
Soran4 ayNeyse canım tabii ki seni tercih et pardon ben bir anda böyle pat diye söyleyiveririm 🤣🤣
Cevap sahibi4 ayBazı şeyler maalesef kısmetten öteye gitmiyor. 🙂
Cevap sahibi4 ayYok yok sıkıntı yok 😂 doğallık her zaman iyidir. En son bir ilişki mi oldu 7 yıllık ailesi önce kabul etmedi sonradan kabul etti arada tartışmalar oldu Kısmet olmadı.
Soran4 ayEvet Evet kesinlikle öyle
Cevap sahibi4 ayKarışık durumlar oldu yani anlayacağın.
Cevap sahibi4 ayBu arada tepkine çok güldüm ya 😂
Soran4 ayNeden 🤣🤣
Cevap sahibi4 ay😂 hani böyle birden insan ağzına geleni söyler ya direkt öyle yüzüme yüzüme söyleyince çok güldüm. Doğallık iyidir ya dediğim gibi asla yapmacık olmadım Ben de yapmacık olan insanları da sevmem.
Soran4 ayYok ya bu benim bazen başıma iş açıyor 🤣🤣🤣 mesela ilk bizim müdürle böyle tanışmıştık malum bu müdür 87'li çok genç acayip genç hiç ben bu kadar genç müdür görmemiştim bizim müdürler müzeliktir bu adam liselik neyse ilk atama ya bu okula geldim işte ben görevlendirme müdür beyi bekle dediler bekliyorum dışarıda müdür yardımcısı da bayağı büyük neyse işte müdür geldi odasında dedi gittim ben bu masasında oturuyor ben müdürle görüşecektim dedim buyurun diyor adam ben hala yok ben müdürle görüşecektim adam tekrar buyurun diyor Yok yok ben müdürle görüşecektim diyor hanımefendi benim buyurun dedi en sonunda sonra ben anaaaa siz misiniz dedim 🤣🤣🤣
Cevap sahibi4 ay😂😂 yok artık ya ciddi misin. Peki adam ne tepki verdi sen böyle deyince ve sen nasıl hissettin gülmeden durabildin mi 😂😂
Soran4 ayBenim hocam buyurun dedi ne desin çekingendir o biraz ben de kusura bakmayın biraz şaşırdim dedim ömrümde ilk defa bu kadar genç midir görüyorum 2 yıl öğretmenlik ya yapmış ya yapmamış yok Sonra direkt idarecilik sizin müdür de böyle mi bu kadar genç mi
Cevap sahibi4 ayYani bir şekilde şaşırmanın nedenini açıklamışsın toparlanmışsın güzel olmuş. Bizim müdürümüz çok genç değil ama inanılmaz kafa eden gibi insandır müdür yardımcımız da öyle. Müdür yardımcımız 92'li müdürümüz 75 doğumlu. Öğretmenler de büyük de var küçük olan da var. İlçede görev yapıyorum. Sen merkez'de misin peki?
Soran4 ayEvet merkezdeyim ben bu kadar genç müdür hiç görmemiştim nasıl oluyor anlamadım
Cevap sahibi4 ayVar var burada da var hatta daha genç olanlar var.
Soran4 ayHhhmmm
Cevap sahibi4 ayBugün nöbetim var 6 saat dersim var Yok yok 😏
Soran4 ayHay maşallah benim de bugün dersim yok ama yarın 8.20'de Of ya nasıl kalkacağız bakalım
Cevap sahibi4 ayBen 7:30 da kalkıyorum ben ne yapayım. Kaç saat dersin var 🙂
Soran4 ayGeçen okulda 24 saatte Bu okulda 16 saat
Cevap sahibi4 ayNe güzel. Benim de 22 saat dersim var. 1.5 günüm boş.
Soran4 ayOh iyiymiş sen lisedesin değil mi yoksa ortaokul mu
Cevap sahibi4 ayYok ben ortaokuldayım. Perşembe günü öğleden sonra boş cuma günü full boş
Soran4 ayOo iyiymiş senin programında
Cevap sahibi4 ayEvet benim programı iyi 🙂 Bir de ben ilçenin köyündeyim benim okul biraz daha üst kısımlarda yaylada. Düşün kışın bazen kar yağıyor
Soran4 ayOoohh köy okulu sınıflarda öğrenci de azdır
Cevap sahibi4 ayYa şu şekilde söyleyeyim sana Bizim okul taşımalı olduğu için o birazcık sıkıntı oluyor. 225 tane öğrencimiz var. Bu arada senin okulun kalabalık mı peki
Soran4 ayEh işte biraz kalabalık taşımalı eğitimin nesi sıkıntılı
Cevap sahibi4 ayServisler çok , her köyden çocuk var, hepsi farklı farklı, köyler arasında sıkıntı. olabiliyor bazen
Soran4 ayBizde de servis var ama yani tabii aynı Antalya içinden geliyorlar
Cevap sahibi4 ayBiz de mesela şöyle düşün okul Bir köyde o köyden yalnızca onu öğrenci var 215'i çevre köylerden geliyor. Ama sorsan öğrencilerimiz iyiler mi çok iyiler ya köy çocukları her zaman iyidir
Soran4 ayAynen ya küçük çocukları çok terbiyesiz oluyor bazen
Cevap sahibi4 ayPeki senin okulunda durumlar ne öğrenci potansiyeli nasıl
Soran4 ayİyi olanlar da var kötü olanlar da var mesela en başarılı sınıf diyoruz 9 ATP var biz puan da geldik diye en terbiyesiz olmaya başladılar
Cevap sahibi4 ayPuanla geldikleri zaman istediklerini yapacaklarını sanıyorlar değil mi? İnan bak bir öğrenci tembel olabilir hiçbir şey demem Ama terbiyesiz öğrenciye hiçbir zaman tahammülüm yok
Soran4 ayAl benden de o kadar
Soran4 ayVallahi gider ayak müdürden de fırçamızı yedik ya 🤣🤣 hocam siz nasıl böyle bir dikkatsizlik yaparsınız dedi
Cevap sahibi4 ayAa neden fırça yedin ki Ne oldu 🙂
Soran4 ayDedim ya eski müdür işte reysen beni başka bir okula atınca benim kadar o da şok oldu işte ben atamadan muaf olmak istiyorum diye bir kutucuk işaretlemem lazımmış ben de onu işaretlemişim ona kızdı 🤣🤣
Cevap sahibi4 ayAman boş ver ya Sen ona mı soracaksın okulu yazınca Peki ikisini karşılaştırdığın zaman hangi okul daha iyi? Ben sana söyleyeyim mi müdür okulda kalmanı senden çok kendi için istemiş gibi duruyor bence 😂
Soran4 ayYani bu okul biraz daha meslek lisesi ya Yeni okulun öğrencileri biraz daha kötü gibi ama terbiye olarak bilmiyorum tabii daha yemeyeyim belki ayrıldığım okulda orta düzey bir şey mi çok mükemmel değildi Ya sen bana bir işaretleme yap falan demedin ki mesaj geldi ne bileyim ben de önemli bir şey değildir diye işaretlememiştim
Soran4 aySizin ihmal edeceğinizi bilseydim ben kendimi işaretlerdim dedi
Soran4 ayKendim işaretlerdim dedi
Cevap sahibi4 ayBurada aslında karşı tarafını istediğinden çok senin yeni okulunda ne derece mutlu olduğun önemli Sen mutluysan sorun yok bence bak ne güzel pazartesini de boş
Soran4 ayAynen bakalım Bir önceki okulda çok samimi arkadaşlıklar yoktu öğretmenler arasında bakalım burada nasıl olacak bir adam saat 8.30'da arıyor ya varya 🤣🤣 hocam nasıl sizin görevlendirmeniz bitmiş nasıl atanırsınız ulan saat 8.30 tatildeyiz uyuyoruz
Cevap sahibi4 ayBazı insanlar gerçekten çok düşüncesiz Ama dediğin gibi o saatte niye arıyorsun, kafa çalışmıyor ki sanıyor ki kendisi O saatte uyanınca herkes aynı saatte uyanmak zorunda 🙂
Cevap sahibi4 ayBizim okulda ortam iyidir ama işte okuldan sonra herkes kendi evine gidiyor tek bekar ben olduğum için ben de kendim takılıyorum 🙂
Soran4 ayVallahi ya bu okulda bekliyor ya herkesi uyanık sanıyor 🤣🤣 Allah'tan bir gün önce beni milli eğitim aradı bilgilendirdi okulumun değiştiğini İyi ki bundan duymadım bir şok daha yaşardım 🤣🤣
Cevap sahibi4 ay😂😂 neyse ki bir şok'tan daha kurtulmuşsun. Bu arada sizin oralarda yok muydu boş yer yoksa özellikle Sen Antalya'ya mı istedin. Mersin açık mıydı?
Soran4 ayYa arkadaşımla beraber yapmıştık tercihleri o antalya'lı ben ilk tercihi Aydın yazdım bu Antalya yazdırdı ne olur yazalım lütfen yazalım ben hayatta çıkmaz diyordum Doğu taraflarını falan yazdım Antalya çıktı geldi 🤣🤣
Soran4 ayŞimdi de diyor müdür gelip seni yeni okulunda bir ziyaret edeyim arkadaşları falan göreyim diyor ya millet yanlış anlayacak diye korkuyorum ben de
Cevap sahibi4 ayYa O konu çok değişik bir konu belki de müdürün amacı Bu millet yanlış anlasın da aramızda bir şey olduğunu sansın senden uzak dursunlar o konu birazcık saçma gibi geldi bana hani sen olaya iyi niyetle yaklaştığını düşünüyorsun da bence değil
Soran4 ayOhha yok artık böyle bir art niyet düşünemez o millet yanlış anlasın falan diye Ya saf bir şeydir o öyle kötülük falan düşünemez
Soran4 ayBelki de işaretlemeyi o yapmadığı için başka okula gönderildiğim için suçluluk falan duyuyordur gibi geldi ama
Cevap sahibi4 ayBu kötülük değil ki aklınca seni sahiplenecek oradakiler yani bakın bu kişinin hayatında biri var ona göre davranın diyecek
Soran4 ayO kadar detaylı düşünebilen biri olduğunu sanmıyorum ama emin değilim
Cevap sahibi4 ayBence sen çok saf düşünüyorsun ve iyi niyetlisin emin ol tek amacı bu. Bak bir şekilde karşındaki insanı hayatında biri olduğunu ima et bak nasıl gelmekten vazgeçer
Soran4 ayBilmem ki mantıklı aslında hayır bunu niye ihtiyaç duyuyor anlamıyorum inanmadı akşamları falan konuşuyoruz WhatsApp'tan nasıldı yine okula alışabildin mi falan yani buraya gelmesi de gerektirecek bir şey yok
Cevap sahibi4 ayİnsanlar kendilerini çok güzel saklıyorlar unutma kendi kişilikleri dışında çok güzel başka şekilde davranabiliyorlar
Soran4 ayGerçekten de öyle
Cevap sahibi4 ayİşte Sen onunla konuştukça o ümitleniyor sanıyor ki senin de ona karşı duygularım var bazı insanlar öyledir Sen iyi niyetle konuşursun yaklaşırsın onlardan hoşlandığını sanabilirler yani dediğim gibi bak sana da mantıksız geliyor. Amaç farklı Ben eminim bundan bak
Cevap sahibi4 ayO yüzden dikkat etmeni mi tavsiye ederim yerinde olsam hocam gelmenize gerek yok nazikçe reddederdim hani tabii yine de sen bilirsin
Soran4 ayBuraya kadar zahmet etmeyin hocam falan diyorum ama onu da kırmak istemiyorum çünkü bana çok yardımı oldu hiçbir şey bilmiyordum müdür yardımcısından ziyade direk ona gidiyordum çocukları durduramıyordum onu çağırıyordum sınıfa kalkıp geliyordu sağ olsun bir kere boş çevirmedi beni
Cevap sahibi4 ayYa işte bak normalde tamam zaten yardım edenler olur bugün mesela bizim okula da bir tane hoca geldi Ben de yardımcı oldum. Hani İnan kimseden benim bir beklentimi çıkarım yok her gelen insanı yardımcı olurum. Ama bazı insanlar beklenti içerisine giriyor hani mesela bana kesin şunu diyebilir misin Gerçekten iyiliksever bir insan olduğu için bana yardımcı oldu belki de seni görünce hoşlandı belki de ilgi duydu belki de o yüzden yardım bunu hiç düşündün mü
Soran4 ayYa sanmıyorum çünkü o koskoca müdür zaten evlilikten çıkmış bu Yeni boşanmış eğer birinden hoşlanmak istese ne bileyim çok daha deneyimli öğretmenler var ben sanırım onun yanında hiçbir şey bilmeyen paçasına yapışmış küçük bir kız durumyna düştüm yoklama fişlerini bile unutmuşum adam tek tek tarif etti bak listeden okuyacaksın numarasını yazacaksın sonra neydi bu hani karneden önce isimlerimizi bulup imza atıyoruz ya onları da beceremedim hepsini kaptım odasına götürdüm tek tek ismimi bulup altına imza attırdı Ay ne rezillik ti🤣🤣🤣
Soran4 ayHatırlamak istemiyorum o günleri
Cevap sahibi4 ayTamam da sence birisinden hoşlanacağın zaman ya da sevgiyi bunları mı dinler bu öğretmen daha yeni bununla olmaz diye mi düşünür. Bir de şöyle söyleyeyim sana müdürlük gözünde çok fazla büyütme bence. Kaç tane arkadaşım var müdürlükten istifa edip öğretmenliğe geri döndü. Yani emin ol milli eğitim'de müdür olmanın çok büyük bir avantajı yok x🙂
Cevap sahibi4 ayHani müdür benim ne yapsın diye düşünme ya da senin daha yeni öğretmen olman karşı tarafın çok umurunda değildir Eğer hoşlantı varsa her şeyi yapar 🙂
Cevap sahibi4 ayÖnemli olan sen onun için ne düşünüyorsun
Soran4 ayNiye ki ben müdürlükten hatta yardımcılıktan bile istifa edip öğretmenliğe geri dönen hiç duymadım 🤣🤣 Yok canım benim için sadece iyi bir dost
Soran4 ayMadem idarecilik iyi değil o kadar insan niye ekys'ye giriyor çalışıyor falan
Cevap sahibi4 ayYok yok sen var ya buralarda bir görsen insanlar artık müdürlükten bıkmış diyorum ya sana benim en samimi arkadaşlarım 3-4 tanesi müdürlüğü bırakip öğretmenliğe döndü 🙂 sana göre dost da ona göre acaba sen nesin 😂
Cevap sahibi4 ayŞimdi bak çoğunun girme sebebini sana söyleyeyim ben normal kırsalda çalışan insanlar özellikle bu sınava giriyor kazanıyorlar merkezde bir okula gidiyorlar oradan istifa edip gittikleri okulun normuna giriyorlar 🙂 ya da ilçe değiştirmek için aynısını yapanlar da var çoğunun amacı farklı yani
Soran4 ayNe güzel ya odalarında oturuyorlar işte hiçbir şeyin kıymetini bilmiyor onlar 🤣🤣🤣 öğrencilere dur yavrum etme yavrum demek de yok hadi müdür yardımcılığı biraz zor da müdürlük tam kıyak
Cevap sahibi4 ayBen sana bir şey söyleyeyim mi okulda en çok idari işleri bilen öğretmenim ben yardım eden de benim o kadar çok ki anlatamam sana inan bana bir sene çalış öğretmenini özlersin 😂
Soran4 ayBu zaten fazla öğretmenlik yapmamış 2010'da üniversiteyi bitirmiş 2013'te direkt müdürlük alışmıştır idareciliğe 🤣🤣
Cevap sahibi4 ayBazı insanlarda öğretmenlik yapacak vasıf yoktur bunu unutma 😉
Soran4 ayVallahi aklıma gelmedi değil bu kadar kısa sürede de nasıl müdürlüğe yükseldi anlayamadım ama neyse
Cevap sahibi4 ayAslında sorunun cevabını biliyorsun bence 😉 ama boş ver içinde kalsın
Soran4 ayYok Vallahi bilmiyorum nereden yükseliniyorsa tarif et ben de oradan yükseleyim 🤣🤣
Cevap sahibi4 ay😂 ya dur dur birazcık öğretmenlik yap her kim bir zamanı var niye bu kadar acele ediyorsun. Sınava hazırlanırsın sen de olursun bilgi gelmez yani çok zor bir şey değil ki ondan sonra müdür de olursun. Stajın kalktı değil mi senin
Soran4 ayTabii canım 3 yılımı çalışıyorum ekys'nin çıkmış sorularına bakmaya başladım bile 🤣 ya söyle meraktan çatlatma beni hiçbir insan bu kadar kısa sürede müdürlüğe yükselemez hem de Antalya'nın kıyı köşe değil tam merkez okulunda
Cevap sahibi4 ayYa şöyle söyleyeyim sana büyük ihtimal çevresi vardır geçici müdür olmuştur geçici müdürlük yaptığın zaman belirli bir süre sonra asilliğini alabiliyorsun O da bu şekilde almıştır büyük ihtimal. ya da stajı btince sınava gitmiştir.
Cevap sahibi4 ayAma biliyorsun sınava girdiğin zaman ister müdür yardımcılığına ister müdürlüğe başvuru yapabilirsin zaten Ama sen başvuru yapacaksan müdür yardımcılığına yap müdürlük için erken
Soran4 ayHadi gel birlikte geçelim idareye sen de başvur 🤣🤣 Bir de sen hangi sendikaya üyesin bu beni eğitim Bir sene üye yaptı
Cevap sahibi4 ayTamam o sendikada kalmaya devam et 😂 anlaştık o zaman idarecilik sınavına birlikte giriyoruz hazır ol 😂
Soran4 aySen de mi bu sendikadansın yoksa
Cevap sahibi4 ayHı hı 🙂
Soran4 ayVay vay vay AKP'li Seni🤣🤣
Cevap sahibi4 ay😂 bir şey söyleyeceğim takipleşelim mi bunlar hassas konular. Anlatırım ben sana
Soran4 ayİyi takipleşelim bakalım
Cevap sahibi4 ayBeğeniyorum şimdi ordan bakarsın
Soran4 ayTamam
4 aySana mı yürüyor acaba
02 Yorumla
Soran4 ayYok ya sadece yardımcı olmaya çalışıyor yani duygusal bir adam ama öyle Gönül işleriyle pek iş olmaz
- 4 ay
Eminsen sıkıntı yok
4 aySana yürüyecektir:)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Eski okul müdürüm yeni okuluma ziyarete gelmek istiyor, yanlış anlaşılır mı sizce 😬?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım öğretmenim selam 😊
Durumu öyle güzel ve açık anlatmışsın ki belli ki çok da iyi niyetlisin 🍀
Bak şimdi, sen daha mesleğin başındasın ve itibarın senin için çok önemli bunu çok iyi anlıyorum. Bekar bir erkek müdürün özel olarak senin okuluna gelmek istemesi elbette biraz tedirgin edebilir seni. Bu his çok normal 😌
Şunu kendine hatırlat önce: Sana zamanında emek vermiş biri. Sen de ona karşı saygı duyuyorsun. Ama şu anki ortamın, yeni okulun, senin konumun bambaşka. İnsanların ağzı torba değil ki büzesin maalesef 🙄
Bence hem nezaketi hem mesafeyi aynı anda koruyabileceğin bir yol var. Ona şöyle bir şey yazabilirsin mesela:
“Hocam ilginize gerçekten çok teşekkür ederim. Bana ilk zamanlar çok destek oldunuz hakkınızı ödeyemem. Ama yeni okulumda daha çok yeniyim. Herkes beni tanımıyor. Sırf beni ziyaret için gelmeniz yanlış anlaşılabilir diye biraz çekiniyorum. Bir gün resmi bir işiniz düşerse elbette buyurun çayımı için. Onun dışında bir yerde öğretmenler odasında ya da toplu ortamda görüşmek daha iyi olur.” gibi 🤷♀️
Hem saygını korumuş olursun hem de net bir sınır çizmiş olursun. Eğer niyeti sadece insani ve meslekiyse bunu anlayacaktır zaten. Yok eğer ısrarcı olursa da senin içindeki alarm zilleri haklı çıkmış olur ve daha da net mesafe koyarsın 🚨
Unutma canım
Kariyer yolculuğunda en önemli şeylerden biri sınır koyabilmek. Kibar ama net olmayı öğrenirsen hem kendini korursun hem de saygı görürsün. Sen daha çok yolun başındasın ama belli ki oldukça bilinçlisin böyle devam et 🌿✨