Eski okul müdürüm yeni okuldaki sınıfıma gelmek istiyor, yanlış anlaşılma olmasın diye nazikçe nasıl reddedebilirim?

3 yıl önce atanmış bir öğretmenim görevlendirme olarak 2,5 yıl bir okulda çalıştım sonra kadrom başka bir okula çıktı oraya geçtim okul müdürümüz 37 yaşında çok genç bir adam benden başka da bütün öğretmenlerin %90'ı yaşlıydı ister istemez onunla sohbet ilerledi gibi bir şey oldu yani bilmediğim şeyleri gidip ona soruyordum Yeşim bana daha yakın olduğu için o da zor bir dönemden geçiyormuş ben de kimseye tanımıyorum yani muhabbet sohbet iyi iyi gitti ama aramızda duygusal bir şey kesinlikle olmadı olamaz da zaten böyle duyguları yok gibi bir şey o güldüğünü bağırdığını hiçbir şey yaptığını görmedim duyguları alınmış gibi bir adam neyse işte hatta ben beni reysen atama diye bir butona bassam o okula gitmeyecekmişim neyse işte öteki okula illa ziyarete gelmek istiyor dışarıda zaten görüşüyoruz okula ziyarete gelirse yanlış anlaşılmasından korkuyorum aramızda bir şeyler var sanırlar kendisine ne söylemeliyim

Eski okul müdürüm yeni okuldaki sınıfıma gelmek istiyor, yanlış anlaşılma olmasın diye nazikçe nasıl reddedebilirim?