AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
383Cevap
kesinlikle etmez hata yapan bende olsam kimse ikinci şansı hak etmez çünki hatalarını anlayıp ders çıkaranlar yok artık. bir kere yaptıysa bidaha yapar.
Doğru diyosun
Bir kitabı asla iki kere okuma sonu asla değişmez...
Doğru dedin
Gitmişse bir sefer yine gider... bu hep böyle olmuştur...
Evet malesef
Yapman belli ise gideceğin yolda belli..
bir kere yapan bida yapar konu ne olursa olsun bu devirde olmaz o şans :) bence. İstisnalar beni bağlamaz :)
Hayır asla. gene aynı hatayı yapar o hatalarda yalama yapar vida tutmaz bence kesinlikle haketmiyor !
eğer ki hayatımda gerçekten değerlendiyse, seviyorsam ve gittiğinde fazlasıyla üzüleceksem onun için değil kendim için bir şans veririm ona =))
Kişisine bağlı bir durum ama eğer o yokken içindeki o boşluk hissini hiç bir şekilde dolduramıyosan bırak 2. şansı 10 kere de gelse çeviremezsin..
Her insan 2. bir şansı haketmez Ama senin karsindakine karsi kalan icindeki son güven parçası seni 2. bir şans vermeye zorlayabilir.
İnsanlara 2. şansı vermezseniz 3.4.5. defa hata yapıp yapmayacağını bilemezsiniz. Her insan 1 kere hata yapabilir önemli olan tekrarlamamaktır.
Benim için etmez.
Beni kaybetmekten, kırmaktan korkan insan ilk hatayı yapmaz.
Yaptıysa da, 2. şansı hak etmez.
duygusal yönden sömürülmediğin ve iyi niyetin suistimal edilmediği sürece her insan ikinci bir şansı elbette hakeder.
çayın tadına bakmak gibidir insanları tanımak..
tatmadan anlayamazsın çiğ mi-demli mi?
ve ben çiğ çay sevmem ama ilk çay çiğ diye 2. bardağı içmemezlik yapmam
demlenir sonuçta ;)
İlk şansı nasil kaybettiğine bağlı. Saçma sapan sebeplerden arasi bozulanlarda var, sırtından bıçaklayanlarda. Çok göreceli çok.
Kişinin çevre yapısı ve hareketleri 2. bir şansı hakedip etmediğini belli eder zaten. ona göre davranmalı. Yani her insan hak etmez.
Etmelidir. Hatasız insan olmaz geri geldiyse zaten hatasını anlamış demektir. yaziiik affetmemek haksızlık olur. aldatmadigi sürece tabi.
Her insan hata yapabilir, önemli olan hatadan ders çıkarmaktır ama bazı insanlar var ki şans vermeye bile değmeyecek
Hiçbir insan ikinci şansı hak etmez bence. Hatta hiçbir insan bir başkasını affetmez bence... Sadece onunla ve yaptığı şeyle yaşamayı öğrenir.
aslında eder çünkü hatalar bizler için eğer o hata onu olduğundan daha verimli bir kişi yapacaksa buna değmeli.
her insan ikinci şans ister ama herkes haketmez bu yüzden ikincisinde tekrar hata yaptım demeyecegin kişilere vermeliyiz
Allahin karsisina nasil gunahlarla cikiyoruz ama eger aldatmaysa olmaz
Yani haklisin
Her insan ikinci bir şansı hak eder, ilk senaryoyu yaşayacağın belli değil ki net yargıda bulunasın.
Öyle
Kötünün iyi olma ihtimalinin her zaman olduğu gibi iyinin de kötü olma ihtimali eşit oranda bulunur.
Ikinci sans herkes hak eder aldatma vb agir durumlar yoksa ama bazi seyler yitirildiyse bir tarafta daha fazla uzmeye gerek yok kendini
Katılıyorum
Benim için kişiye göre ve onu ne kadar sevdiğime bağlıdır. Herkese aynı değeri vermem.
Katılıyorum
Etmez. Ben onu adam yerine koyup hayatima almisim bir zahmet pisman etmesin
Aynen :)
Aile de evet es sevgili arkadaslkta kesinlikle hayr :))
Yani evet :)
Her insan hak etmez. :) Bazıları hak eder. O bazıları da "adam" olan bazıları.
Ama nasil anlayacagiz adam olduklarini
Adam olanlar zaten ikinci bir şansa sebep olacak hareketler yapmaz.
hatasına bağlı eğer bu hatasını huy edindiyse vermem o şansı :)
Aynen
Kisiden kisiye degisir ama biraz dasenin insifiyatine kalmis bisey tabi seviyosan deger veriyosan ikinci sansi vermeye deger
Haklisin
Tabiki hakeder.. Fakat 2. sadece.. 3. de ki hata değil aptallıktır :)
Malesef öyle
Bir insanın ne olduğunu görmek istiyorsan ona bir kere şans vereceksin. Birincisinde kendini belli eder zaten ikinci bir şansa gerek yok
Doğru
Evet. Çok doğru ve yerinde söylenen bir söz
Başıma gelene kadar haketmiyo derdim ama başa gelince :(( affediyosun ama ilk sevgi gibi olmuyo eksiliyo başı şeyler güven saygı korku oluyo icinde... Buda ikinci bir şans ha vermişsin ha vermemişsin
silaa :D biz ne at gibi gidip it gibi donenler gorduk 😎 eger onlara o sansi vermis olsak onlardan farkimiz kalmazdi 😎 yani bence hak etmez cunki 2. sansi verdigin adam yuzsuz olur 3 -4-5-6 12 ye kadar yolu var ayda bir gider tekrar elir yani
bir insanin huyundan vazgectigini hic gormedim ben, mesela özdemir asaf'ın dedigi gibi; beni brbir kere aldatırsan sana yazıklar olsun beni ikinci kez aldatırsan bana yazıklar olsun...
Çok doğru
bişe anlatrdımda uzun sürer. yaptgı şeye baglı. namussuzluk dşında büyük konuşmyim çogu şey affedilr...
onu bilmem ama eğer pişmanlık olacaksa keske versemmi ya falan mutlaka verilmeli pismanlık çok kötü çünkü
Yaptigi hataya gore degisir eger aldatmissa beni. Sans bir yana hayatimdan silerim
En mantiklisi
Yani
Hak eder bence ben 3. 4. Şansı bile vermişliğim var
Her defasinda hatayı tekrarlamış olmuyor mu
Oluyor evet
Tabi ki , birinci de yaralayan ikincisin de öldürsün diye..
Dimi :)
Bence haketmez haketsede vermemeliyiz ikinci sansi kim olursa olsun cunki hatayi o bikere yaptiysa ikincisindede yapar bence Hak etmez eger ikinci sansi verirsek yine bizi uzecektir!
bir insan 7'sinde neyse 70'inde de odur. kimse değişmez. değişmiş gibi gözükür ama içi aynıdır. o yüzden sizi üzen insanların tekrar üzmesine izin vermeyin.
Kim olursa olsun yeterince tanıyorsam bir şansı her zaman hak eder karşımdaki? Yeter ki karakterinden tutun ruhani duygularına kadar herşeyi bileyim. :)
Evet her insan ikinci sansi hak ede bilir cunku ilk seferinde hatasini anlar ve ikinci sansta deyerlen dirir buda ikinci sansi hak eder dusunuyorum
Haklısın
ucuncunun olmaması lazım, ıkıncı verılebılır fakat ılk sansı kaybedenler genellıkle ıkıncı sansını da kaybedıyor
Malesef öyle
Kişiye Bagli? Eğer Yapmis Olduğu Hata vb Şeylerden Pismanlik Duyup Senin Değerini Yeni Yeni Anlamissa Neden Olmasin
Ama nasil anlayacağız hatasini anladığını. Bu da ayri bir muamma
Senden Neden İkinci Bir Sans İstiyor Olabilir Ozaman :)
Bu konu için her insan kelimesi kullanmak çok mantıksız olur lakin çok az kişi 2. bir şansı hak edebilir.
Ama nasil anlayacagiz o kişinin 2. Şansı hak ettigini
Geçmişe dönüp bu insan bana neler yaşattı diye bakmayı deneyebilirsin.
Hayır vermem birşeyler olmuşki şans istiyor kalsın o şans.
Hak ederde akıllı bir insan 2. bir şansı istemez, ben şahsen kimseden 2. şans dilenmem verseler de konu kapanmıştır benim için, ha onursuz insanlar 2. şansı kabul eder ve kendini kanıtlamak için maymuna döner orası ayrı..
Kimse 2. bir şansı hak etmez. Neden dersen ilerde yaşadığın şeyi tekrar yaşatır sana. Bu bana tekrar sans verdi nasıl olsa işim garanti. Tekrar olursa yine af eder nasıl olsa diye. Aynısını yaşatır
Evet malesef
İkinci şans hak edene verilir , herşeyi b*k edene değil.!
''İkinci şans her zaman iyi bir fikir olmayabilir;
ilkinde yaralayan ikincisinde öldürebilir...''
Kesinlikle hayır sen onu verincede boşa kullanılıyo zaten bırak olduğu yerde kkalsın o
ikinci bir şans vermek mutluluk getirmez verilmemeli
Eğer artılarıyla eksilerini karşışaştırma şansınız varsa ve pozitif yönleri fazla ise bence 2. Şansı hakeder. Ama önce ne yaptığına bağlı tabi :)
Reenkarnasyona inanmam affetmekte allaha mahsustur benlik bir durum yok uzakta oynasın.
Eğer hatasının farkındaysa hakeder. Hepimiz insanız sonuç olarak önemli olan yanlışımızı farketmek
Cok kotu bisi yasanmadiysa hak eder ikinci sansi bence
Hiç kimse 2. Şansı hak etmez hata yapan yine o hatayi yapacaktır
Her insan hak etmez...
Duruma göre değişir illaki aileme , akrabalarıma ve sevdiğim kişiye sans veririm. ama herkes hak etmez
hayir haketmezler tek bir kez yasiyosun olunce bir sans daha verin daha guzel yasiycam diyebiliyomusun?
2 mi? benim için çok az ya ben genelde 8 10 tane şans veriyorum. Her zamanda şans verdiğimle kaldım
İkinci şans her zaman iyi bir fikir olmayabilir ilkinde yaralayan ikincisinde öldürebilir