AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
383Cevap
Bence etmez , bir kez yaralayan ikinciye öldürebilir.
Haklisin
Evet ikinci sansi hakeder herkes ama ucuncuyu asla etmez.
beyin ikinci sanşı vermek istemesede kalp o şansı ona her zaman verir :)
Evett malesef
belli sende ikinci şansı vermekten yanasın :)
Öyle :)
buraya ne yazılırsa yazılsın cevap sende :)
kimse ikinci şansı hak etmez diyorum ama hep veriyorum ikinci şansı ve aynı şeyleri yaşıyorum maalesef
Hataların büyüklüğüne göre değişir
bazı hatalarda 10- 20 kez affedebilirsin
bazısında saniyeler için biter
Eger yaptigindan pismansa ve bunu hissettiriyosa hak eder 😁
Cevap sorunun icinde... Insansa eger evet... ama iste Insanmi degilmi onu anlayabilmek lazim ;)
herkesin bir kredisi vardır. bazılarına asla yeni bir şans vermemeniz gerektiğini bilirsiniz.
Hayır her insan haketmez bence? bazı insanlar ikinci sanslarını yaptıklarıyla kaybederler
Ortada ihanet yoksa, bes degil on sans da olur.. bende kredi sonsuzdur , yeterki ihanet olmasin.
Yaptığı hataya bağlı onu affetmek ya da bir şans vermek benin haddime değil. Kendi şansını kendisi yaratsın.
Bence her insan ikinci bir sansı hak eder haketmelide
Herkes değil ama ilk kez hata yapmış ve gerçekten pişmansa hakeder tabiki
Hatayı yapanın karakterine ve hatanın hassasiyet derecesine göre değişir.
Elbetteki hak eder. Eğer ki hatasından ders almış ise. Neticede kimse kusursuz değil. Hatasını herkes anlayamaz. Anlayabiliyor ise ne mutlu..
nedenıne bağlı her kışı aynı değıl ve her ayrılık nedenıde bir değıl bazılarına gün gelir bir sans verdıne pışman olursun
İkinci şansı asla tanımadığım ve tanımayacağım insanlar var. Hak etmiyorlar.
her insan değil ama her hataya ikinci şans verilmez.
Önce düşünürüm gerçekten birdaha yapmayacağına eminsem veririm ama değilsem hiç Gereği yok
Çok seversem veririm ama sevmediğin , içine sinmeyen insana ikinci şans verilmemeli bence fakat Yüce Yaratan bile kullarını affediyor, tövbelerini kabul ediyorsa belki her insana da ikinci şans verilmeli samimi iseler.
Her insanin ikinci bir sansi olmali.. Ama bu sans gercekten akillanan insana verilmeli..
Her insan haketmez..
Aldatmak mesela hata değil tercihtir..
Dogru
Sevdiğim insana verdim ikinci şansı ve yine aynısını yaptı.
Hadi ya, kötü olmuş bu :/
İnsan olan ikinci bir şansı hak edecek bir şey yapmaz.
insanlara herzamn ikinci şansı vermek doğru diil alışkanlık yapıyo :)
Yüz bulup 2. 3. Hatayi da yapabiliyorlar
aynenn
Konudan konuya göre değişir evleneceğim kadın beni aldataldatırp bekaretini başkasına veriyorsa ona asla 2. Şansı vermem ama diğer konularda elimden geldiğince hoşgörülü davranirim
aldatmayıp ağılığa göre de yalan söylemediği sürece illa eder kimsenin kendisi peygamber eğil ki hatasız olsun demi
Öyle :)
Evet herkes ikinci bir şansı hak eder çünkü herkesin hatalari olur ve bu hatalari affetmekde yürek ister cesaret ister
Doğru
Bir kişiye verilecek şans yaptığı hatayla ters orantılıdır hatası ne kadar büyükse şansı da aynı oranda düşer.
katılıyorum
Birincide yaralayan ikincide öldürebilir asla vermem
bizdeyalnısolmazolmussayalnıslıklaolmustur ama karsıdakı hata yaptıysa silerim affetmem
hayir herkes haketmez
Evet öyle :)
Ona olan güvenimi sarsmadı ise devam ederim.
Yani haklisin
Karaktere ve olaya göre değişken bir durum
Kesinlikle
Eğer ki kalbimi kırdı ise hak etmez..
Katılıyorum
Teşekkür ederim
adam olsaydı birinci şansı heba etmezdi
doğru
Ben genelde verrim ama yaptigi hataya da bagli
Yani haklisin
aslında 2. şansı vermemek gerekir. ama bazen duygularımız, mantığımızın önüne geçiyor yine aynı hataları yapıyoruz
Yaptigi hata ya gore degisir bu burada ihanet ettiyse. Asla diyenler yarin baslarina gelince affetmek icin bahane ararlar
Beni çok kırıp üzdüyse haketmez. Çünkü unutamıyorum zaten bende. O insanla eskisi gibi olmam çok zor..
bence etmez.
ben bana yararı olacak insanlarla iyi ilişkiler kurarım
illaki istisnalar olur.
2. şansı kolay kolay kimseye vermem.
Herkes hak etmez. Ancak gerçekten pişman olup vicdan azabından kendini yiyenlere bir şans daha verilebilir belki.
Her insan 2. şansı hakeder bence çünkü denemekte fayda var belki hatasını farkedip kendine çeki düzen verircek
Her insan ikinci bir şansı hak etmez yaptığı hatanın ne olduğuna bağlıdır ikinci bir şans, ama affetmek erdemdir taviz ise acizlikten...
Kötü insanlara verilmez. Ama niyeti iyi olan insanlar üç şans bilene verilmeli çünkü onlar hak etmiştir.
Eş aşk ilişkilerinde bir daha ŞANS diye bir şey yoktur. . .
Diğer durumlarda duruma göre değişir ;-):-)
benim için özel borisi ise defalarca da şansi vardir
Her defasinda hata yapmaya yüz bulmaz mi o zaman?
yani şimdi bu bana da bağli ben hata yapmasina firsat vermem hata yapamaz. tabi senin dedigin gibi de yüz bulabilor ama benim için özel birisi ise bu onu silmeme engel olur
şansı hakeden birincisini iyi değerlendirirdi. ama bazen bazı insanlara ikini şansı da vermiyo değiliz :/
Her insan hak etmez çünkü hata yapıp hatasını anlayan insan vardır birde hatasını anlamış gibi yapan insan vardır.
Nereden anlayacagiz hatasini gerçekten anlamış oldugunu?
Bu senin o insanı tam olarak tanıyıp tanımadığına bağlı bir şey, karşındaki kişinin hatasını anlayamamış olduğunu anlayamazsan eğer güvenmekten başka çaren kalmaz eğer güvenirsen o insan 2. şansı hak eder ama içinden güvenmek gelmezse bil ki o insan 2. Bir şansı hak etmemiştir
2 Icin evet fakat 3 Icin , Hayir
kesinlikle
Evet her INSAN hakeder :)
Haklisin
:))
her insan 2. şansı hak eder eğer boyundan büyük işe kalkışmamışsa...
Her insan değil bazı insanlar aslında hak eder zamanın da yapılan ufak hatalar dan dolayı da bir ilişki son bulabilir kabahati affedemeyecek kadar büyükse hak etmez ama ottan boktan sebebler ise gerçekten sevdiğine inaniyorsan HAK EDER.
Aldatmışsa ikinci şansı vermm öbür türlüde ne yaptığına bağlı
2. şans benim canım yanmak istiyor az geldi biraz daha yak demek.
Sans verilsede catlakliklar hep vardir kucuk bir hata yeniden yikabilir bu yuzden eskisi gibi olmaz hiçbir zaman.
Hayır hak etmez ne kadar seversem seviyim bazı şeylerde tek kalemde silerim
çok fanisin ama ya:)
Eskide hayir olaydi bit pazarina nur yagardi :) sal gitsin ne sansi yaa
Verilmemeli ilk şansı kullanmayı bilseydi kullanırdı zaten. 😉
Aldatan sevgili ve kötü günde yanında olmayan akraba eş dost affedilmez