Acıma yetime koyarlar gtne demişler yaşadınız mı hiç bu durumu detaya gelin lütfen?

Üni okuyorum iki tane arkadaşım var bir tanesi en yakın olan bunun adı E olsun diğer anlaştığım kızda B bu B nin bir arkadaşı var G bana onunla ilgili onu çok dışlıyolar acıyorum ona demişti o yüzden onuda yanına alıyor ben B yi de sevdiğim için mecbur G de geliyor bende bu G yi başta çekingen içine kapanık sandım ve çok yakın davrandım B çoğu dersten muaf tek kalınca hep yanıma çağırdım düştüğünde kaldırdım herkes alay ederken ona çekingenliiğini yensin diye konuşmaya çalıştım ama gel gelelim bu kız ben böyle davranınca beni küçük gördü kendini yüksek gördü gibi davrandı bu kız normalde dışardan bakınca çok sessiz anksiyetesi olan bir kız o yüzden ona çok iyi davrandım sınıfta bsiey olsa hemen utanır yüzü kızarır böyle bir kızdan kimse bir kötülük beklemez dimi ama öyle olmadı fazla uzatmayım ben bu kıza iyi davrandım ya bana karşı o utangaçlığı yok ama kızın iyi tarafı da yok o sessiz kız sürekli beni bozmaya çalışıyor bilinçli bir şekilde uzun zamandır E ve bide o kızla oturuyoruz mesela bir konu üzerine konuşuyoruz kız hiçbir ortamda sohbete katılmaz hiç bir fikrini söylemez tek yaptığı benim ne söylediğimi dinleyip ona alay edecek bir şey bulup söylemek bunun dışında kız hiç konuşmuyor olay küçük gibi gelebilir ama iyilik yaptığınız biri hiç konuşmayıp sadece sizi bozmaya çalışıp kendi içindeki pasif agresif yönünü dengelemeye çalışsa ne yapardınız

Acıma yetime koyarlar gtne demişler yaşadınız mı hiç bu durumu detaya gelin lütfen?