Allah korusun..
Geçenlerde şey okumuştum boşanacağınızı bildiğiniz biriyle evlenin ne kadar da mantıklı
Geçenlerde şey okumuştum boşanacağınızı bildiğiniz biriyle evlenin ne kadar da mantıklı
uzun zamandır birisinin saplantısıyım ve onunla aynı şehirde olmaktan iğrendim artık dışarı çıkıyorum ay görmese bari diyorum bu akşam dışardayken bile umarım buralarda değildir diye sağa sola bakarken buldum kendimi !
Polise haber verdin mi
hayır
babama bile söylemedim daha
Kıyamam ya
Yaşadım ama iyi niyetten yaşadım ben incitmemeye çalıştıkça daha da üzerime geldi zaten o dakikadan sonra geri dönüşü yok bence. Aynı detayda yazdığın gibi ayrılmayacağın kişiyle ilişki de evlilik de olmaz.
Cevap
7Cevap
Askere gitmeden önce böyle bir durum yaşar gibi oldum. Askerden geldikten sonra ses seda çıkmadı allahtan
Sen askere gidince başkasına saplanmıştır
İyi ki
yapmadılar, ama saplantılı sevenim olsun isterdim
Seni saplantı yapan bir ben var burada.
(Tamam tamam, oyun bitmişti, kızma hemen.)
Beni saplantı yapan 3 kişi olmuştu, biri kadın, ikisi erkek.
Erkek mi yok artık
Kadınların bir kısmı kendilerini süründüren erkekleri saplantı yapıyorlar. Benim muhatap olduğum kadınlar onları süründürmeyi deneyen erkekleri direkt şutlayan, öz saygısı yüksek kadınlar olduğu için pek öyle bir durum yaşamadım. Israra maruz kaldığım oldu ama o aşktan kaynaklıydı ve bunu saplantıdan saymıyorum. Ama erkekler konusu farklı. Böyle açık fikirli, zeki biri kolay bulunmuyor falan filan bir şeyler diyip ardımın tutkusuna düşenler oldu. Az kalsın çiviliyorlardı beni Ela.
Allah korumuş mu diyelim bilemedim.
Yapanlar oldu. Hatta biri nişanıma bile gelmişti 😂
Oo nişan mı yaptın hayırlı olsun 😀
Yok kız eski nişan😃
1 defa başıma geldi. Birde 30-35 yaşında kadındı. :D
Hayır, Allah korusun...
Bence deee
Saplantı yaptı derken ne demek bu anlamadım soruyu
İstemediğin halde konuşmak istediler mi
Olmuştu. Umarım artık degildirrr
Aaa kurtulduk muuu
Kurtulduk gibi 😂