Aile & Toplum Hiç ağzınızı bantladılar mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor evet bir keresinde üni iken doğulu çok sevdiğim bir kız arkadaşım vardı şakasına çok konuştuğum için bantlamıştı ya sizin hiç oldu mu Güncellemeler+1 yıl sfds Güncellemeler+1 yıl fdfd Hiç ağzınızı bantladılar mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
dionysosjai Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu ne ya? İnsanların böyle şeyler yapmasına neden izin veriyorsunuz anlamıyorum oldukça saygısız bir durum, hoş değil. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl aramızda çünkü samimiyet var yoksa hayatta izin vrmem Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Filmlerde rehinelerin ya da tutsakların ağzını bantlıyorlardı ben de kendimde denemiştim. İşin saçma kısmı tükürük ile anında çözülebiliyor olması. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ulan bı an kalp atışlarım. hizlandi ne anlatıyor bu değişik dedim 0 11 Yorumla Soran +1 yıl niye hızlandı lan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ellerinide hadi ordan lan doğru söyle Yorumla Soran +1 yıl anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ellerinide ba. gladimi yazmıştım Yorumla Soran +1 yıl evet de sen neden bu kadar merak ettin anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak duygusunun amacıds bu değilmi yani ne bekliyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bı olay vardır merak edersin niye merak ettin gibi saçma bı soru olamaz ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ulan madem merakın ne olduğunu biliyon ne diye başka merak uyandıracak soru sorarsın dimi sms Yorumla Soran +1 yıl anladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aferin otur Yorumla
cokuzgunum0 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl benim sürekli bantlıyorlar ağzımı artık alıştım :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sadece bantlanış bari çorapta tıkabilirdi sus diye 😂 0 7 Yorumla Soran +1 yıl neden ki ya? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Susturmak için yani seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar da acımasız bi kız değilmiştir heralde 😂 Yorumla Soran +1 yıl yok değil sadece bantladı koli bandı ile Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O da acımasızcaymış 😂 Yorumla Soran +1 yıl niye ki şakasına bantladı zaten :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahaha ben abarttım ya işte çorap tıksa falan diye, kızı da acımasız birisi gibi gösterdim 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu ne ya? İnsanların böyle şeyler yapmasına neden izin veriyorsunuz anlamıyorum oldukça saygısız bir durum, hoş değil.
aramızda çünkü samimiyet var yoksa hayatta izin vrmem
Filmlerde rehinelerin ya da tutsakların ağzını bantlıyorlardı ben de kendimde denemiştim. İşin saçma kısmı tükürük ile anında çözülebiliyor olması.
Ulan bı an kalp atışlarım. hizlandi ne anlatıyor bu değişik dedim
niye hızlandı lan
boş ver
Ellerinide hadi ordan lan doğru söyle
anlamadım
Ellerinide ba. gladimi yazmıştım
evet de sen neden bu kadar merak ettin anlamadım
Merak duygusunun amacıds bu değilmi yani ne bekliyorsun
Bı olay vardır merak edersin niye merak ettin gibi saçma bı soru olamaz ya
Ulan madem merakın ne olduğunu biliyon ne diye başka merak uyandıracak soru sorarsın dimi sms
anladım
Aferin otur
benim sürekli bantlıyorlar ağzımı artık alıştım :D
Sadece bantlanış bari çorapta tıkabilirdi sus diye 😂
neden ki ya?
Susturmak için yani seni
O kadar da acımasız bi kız değilmiştir heralde 😂
yok değil sadece bantladı koli bandı ile
O da acımasızcaymış 😂
niye ki şakasına bantladı zaten :D
Ahaha ben abarttım ya işte çorap tıksa falan diye, kızı da acımasız birisi gibi gösterdim 😂
Soruyu canlandırmak hee 😬
Hoşuna gitmiş galiba 🙂