Eşim vurmayı huy edindi?

Merhaba arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim 3 yaşında oğlum var eşim benimle anlasmamak için her yolu deniyor ama bunu huy edindi her tartışmada vuruyor artık vücudum mor geziyorum devamlı ve üzülüyorum En son tartismamizda markete çıktığımda ekmek almadim diye yaşandı şaka gibi ekmek almadim diye kavga etmeye başladı oğlum çok yaramaz durmuyor doğruca eve geldim bende eve geldiği gibi hakaret etmeye başladı konuşup durdu devamlı bende yeter diye bağırdım dayanamayıp çünkü evin çocuğun sorumluluğu hep bende bu sefer de yüzüme defalarca vurdu oysa iki gündür çok ağrım olduğunu biliyor dişim ağrıyor su bilerek suratıma vurdu bu nasıl bı vicdansizliksa acıyan yerime budu kaç defa ittirdi kakti ben durduk yere laf dayak yedim bu durum çok çoğaldı zaten devamlı evdeyim dışarı diye bişey yok bizde normalde dışa dönük biriyim ama son bir yıldır herşeyi içimde yaşıyorum bu durum aile ilişkilerime arkadaşlarıma kadar etkiliyor rahat olamıyorum veya dalgın oluyorum farkında olmuyorum ya da denmemesi gereken lafları diyorum hiç farkına varmiyorum tek başıma olduğunda fark ediyorum bu yuvayı tek idare ediyorum eşimin ailemiz için tek yaptığı şey eve para getirmek bu arada esim asker bu anlamda da eziyor beni calisamiyorum da oğlum daha küçük en sonunda kafama sıkıcam gerçekten iyi değilim dostumda yok yanımda eşimde

Güncellemeler
1 yıl
Boşan diyen arkadaşlar çocuğun velayetini bana vermemek için her türlü şey yapar ben oglumsuz yapamam aileme de geri dönmek istemiyorum çünkü ayrılip tekrar döndüm eşime
Eşim vurmayı huy edindi?