Eşim bana vurdu?

Kendimi çok kötü hissediyorum narsist bir insanla mücadele etmekten bıktım yoruldum artık. Arkadaş sevdalısı koca hergün dışarı dışarı diye tutturuyor ve hergün de izin vermeme rağmen bugün tatlı börek yapmıştım hevesle tüm gün onu bekledım aradı işteyken arkadaşımla buluşabılır mıyım dedı bende hayır kaç gündür çıktın bugün eve gel dedim çünkü evde yalnız kalmaktan sıkıldım artık. Neyse bekledım gelmedi eve aradım yüz kere açmadı sonra mesaj atmış kızarsın bıliyorum ama ben arkadaşla buluştum bir saate gelirim dedi. madem lafımı dinlemıyceksın neden soruyorsun dedım neyse eve geldı neden gittin ne bu bağımlılık dışarıya diye sormaya başlar başlamaz sinirlenip kolumdan tutup senı kapıya koyarım dedi bana hesap soramazsın annem mısın dedi ve bana vurdu. Ailemi aradım direkt oda boşanırsan boşa napiyim dedi gitti şimdi telefonda Hiçbişey olmamış gibi sosyal medyada takılmaya başladı yani eşi arkadaşa tercih eden bir insanı ilk defa görüyorum onlar gitmesın ben gideyim hayatından daha iyi psikolojim iyi değil çok pişmanım evlendiğime ne yapmalıyım benı anlayan bir kişi olsa o kadar ihtiyacım var ki. İnsan evliliği için arkadaşı siler bu onlara toz bile kondurmayıp bana el kaldırıyor şaka gibi.

Eşim bana vurdu?