Arkadaşlar 6 aylık evliyim eşimle sorunlarımız var benle evde durmak istemiyor bana hiç zmn ayirmiyor her zmn dışarıda oluyor kazandigi paradan ailesine de ihtiyaçlari olmasa da veriyor annesi herseyimize çok karışıyor vs vs benzeri konulardan tartismamiz çok eşim yine dışarıda olacağını söyledi bende evde çok sıkılıyorum benimle dışarıya cik dedim biraz tartıştık ve bana bir kez vurdu bende sinirlendim kadınım bu arada bende boynunu cirmakladim bana nasıl vurursun diye bundan sonra böyle dedi bana eskiden sinirlenince telefon kırıyordu ya da kendine yumruk atıyordu Simdi ben onla zmn geçirmek istedim diye ona karıştım diye bana vurdu geçende yine kavga ederken kolumu şiddetli sıktı ve bir süre mor kol ile gezdim benim ondan tek istediğim bana da zmn ayirsin benle de ilgilensin daha 20 yaşındayım çevrem fazla yok bana sürekli sıkılıyorsan annene git diyor orada durcaksam ben neden evlendim ben onunla birlikte gezelim evde de dursun istiyorum oda ben evde durmak senle bişey yapmak istemiyorum cinsel hayatımız fazla yok genel olarak aramızda duygusal bağ kalmadı iletişimimiz çok az napa bilirim boşan demeyin bazı sebeplerden boşanamam cirmakladigim için ben mi suçluyum
Bana suçlu muamelesi yaptı ama o vurdu ilk kendimi savunmak zorunda hissetim bundan sonra da böyle dedi
Bana suçlu muamelesi yaptı ama o vurdu ilk kendimi savunmak zorunda hissetim bundan sonra da böyle dedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer