Eşime ağır konuştum bana silah gösterdi?

Eşimle kavga ettik gereksiz sebepten. Ben başlattım bunalttim bayağı. İstediklerimi yapmadi diye ağır konuştum adam musveddesi falan dedim. Ağır geldi sanrm önce el kol hareketi yaptı bana. Bende daha ağır şekilde tepki verdim. Sonra odaya geçtim ağlamaya başladım o an valizi toplayip gitme var kafamda. Aglamama deli oluyor daha çok sinirleniyor. Sus dedi ağlamaya devam ettim elimde değil çok üzgündum. İşinden dolayı silah taşıyor sürekli. gitti zaten meydan da olan silahı bak sus diyerek bana gösteriyor o an şoka girdim çok da aklı selim uyumlu bı insan demek insanlar böyle cinnet geçiriyor. Neyse sonra barıştık. Ama ben bu senaryoyu atamıyorum sürekli konu bu yaptığına geliyor. Kendi de çok pişman nasıl bu kadar küçüldüm nefret ettiğim şeyleri yaptım diye özür diliyor. Ama ben kafamdan atamıyorum benim dilim sivri yeri gelir yine kavga edilir ağır söz söylenir bu potansiyeli taşıyor olduğunu bilerek devam etmem ne kadar mantıklı. ya da tüm erkeklerde gerçekten böyle bir potansiyel var mı bu yaşadığım ne derece normal bana yardımcı olur musunuz

Eşime ağır konuştum bana silah gösterdi?