Kuzenim gel kaçalım diyor ne yapmalıyım ki bana o gözle bakmasın?

kuzenim gel gidelim buralardan işte kaçalım diyor🤨😪, defalarca, saçmalama😯!!, hayır olmaz!!, gibi kelimeler kullansam da yinede vazgeçmiyor ya, nerdeyse 1 yıldır bunu devam ettiriyor, tabi bende olmaz diyorum da, kime diyorum ki🤨?, aslında öz kuzenim değil sadece kuzenim sayılıyor yani şöyle anlatıyım, annemin öz kuzeninin oğlu, yani öz kuzenim olmadığı içinde diyor ki, sadece uzak akrabayız işte öz kuzenin bile değilim, abartma, ne olucak sanki kuzeninsem sevmek suç değil falan filan işte bunuda sadece ablam biliyor, ve o da diyorki işte öz kuzenin değil, çok yüklenme bence falan filan diyor yani kabul et kaç falan demiyor ama kabul etme de demiyor🤔😢!!, ya şu son 1 yıldır etrafımdaki insanlar neden bu kadar saçmalıyor acaba? yani bunuda birilerine anlatınca nolucak ki kaçın falan diyorlar yaa, çıldırıcam😣, herkes kafayı sıyırmış. yani annesiyle annem öz kuzen oldukları için ve nerdeyse hergün teyzem bize geliyor çay içmeye işte muhabbet etmeye falan, bu arada o da biliyo başta söylemeyi unuttum da teyzemin olanları bildiyini🙂, anneme söylemedi henüz nasıl söylesin zaten böyle bir şeyi dimi?, neyse hep muhabbet etmeye geliyo diyede şu canım oğlu da geliyor yani bıktım artık hep gelip bana kaçalım diyor, ne yapmam gerekiyor ki vazgeçsin zaten annesi gelince değil abilerim var 3 tane onlarla geliyo arada evimize, komşu sayılırız diye de zaten hep mahallenin önünde duruyor, seni kaçırcam diyor yaa markete gidemiyorum korkudan ne yapcam ben bu çocuğu🤔.

Kuzenim gel kaçalım diyor ne yapmalıyım ki bana o gözle bakmasın?