Kuzenim beni rahat birakmiyor korkuyorum?

babam bizi terketti annemle ortada kalirken kuzenimlerim sahip cikti onunda babasi olmustu yengemi cok severim ama bunun oglu beni hic bir zaman rahat birakmadi arkadasim bu buyuk kuzenime asikti bir gun bunlar bizdeydi konusuyoduk ben mutfaga gittim kuzenim geldi yanima ince bisey giymistik evdeydik sonucta ben yukardan bardak alirken kuzenim geldi bu ne bicim kiyafet suraya bak büyüdün artik goguslerin ortaya cikti beni delirtme git ustune benim tisortlerden birini giy onlar buyuk dedim icerde ya erkek olsaydi ben yokken evde boyle mi giyinosun sanane dedim beni duvara yapistirdi ne demek sanane kiskaniyorum kizim sen beni kiskanicagina arkadasim seni seviyor onu kiskan dedim o benim umrumda degil umrumda olan tek sensin dedi arkadasim bizi oyle gordu agladi
sonra baska bir gun bunlar konusurken o srt*k icin mi beni sevmedin dedi arkadasim ona kuzenim bir ona tokat attim inanamadim duyduklarima kuzenim dedi sen kimsin o benim kadinimmm kimseyle isi olmaz onunla evlendikten sonra benim cocugumu dogurcak ben sadece ona aitim oda benim olcak seni sevmiyor iste neden zorluyosun surekli karisiyosin sizi gordum dedi
Güncellemeler
+1 yıl
evdede mi oyle karisiyosun diyor her gece uyurken onu dusunuyorum ben erkegim kendimi tutmakta zorlaniyorum onun yaninda ama asla ona zarar vermemdiyodu sadece uyurken onuu izliyorum koltukta o uyurken bir kere onun yaninda uzandim sasirdim cunku hic farketmemistim
Güncellemeler
+1 yıl
bide dedi erkek oldugum icin gece ruyamda onu goruyorum ciplak kendimi kaybederim diye evden uzaklasiuorum dedi gecenin bir yarisi gercekten evden gidiyor onu her gece dusunmeden yapamiyorim dedi sok oldum
Kuzenim beni rahat birakmiyor korkuyorum?