Olabilir ne var neden olmasın diye düşündüm bir an.
16 Yorumla
Soran+1 yılKonustuğu bir kız olabilir
Soran+1 yılGerçekten seviyor mu bilmiyorum konustuğu kisiyi öyle önemsemiyor gibi duruyor bilemiyorum
Soran+1 yılBakalım göreceğiz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoşlanıyorsa karşılık verir misin ki
1192 Yorumla
SoranBilmiyorum ki bizde kuzen evliliklerine kötü gözle bakmazlar ama kuzenimle benim için olmaz gibi abi demişliğim var yani 28 yaşında o bende 20
Cevap sahibi+1 yılYaş farkı çok aşırı değil önemli olan senin onun ilgisi hoşlantı yönünde ise ki verebileceğin duygusal cevap. İltifattan ziyade hoşlandığını belli ederse nasıl adım atacaksın
Soran+1 yılBunu düşünmedim ama belki daha sık görüşmek isterim vs
Cevap sahibi+1 yılO hoşlanıyorsa daha sık yazacaktır okuldaki durununu merak edecektir sonuçta üniv ortamı sana çıkma teklif edenler olacaktır. Kuzenin hoşlanıyorsa illaki bunlar takılır aklına ve senden haber almak ister
Soran+1 yılSürekli soruyor şu an onun okuduğu bölümü okuyorum ve dersleri soruyor sınıf ortamı nasl filan gerekli gereksiz herseyi soruyor. Gecen kafeye gittik dedim ya ne tür filmleri seversin filan dedi. Sonra yeni nesil ne kadar büyük gösteriyor filan diye benimle dalga gecti birde :)
Cevap sahibi+1 yılOrası öyle yeni nesil farklı 😅 Bence seninde ona ilgin var. 😅 Direk söyleyemez belki sende yaklaş biraz cesaret ver özel hayatını didikle arada sor nasıl gidiyor gibisinden 😃
Soran+1 yılYani bilmiyorum bende ona karsı bisey hissetmek istiyorum ama cok engel görüyorum cesaret yok 😂 birazda sey var tabi teyzem söylemisti kendi calıstığı okulda bir oğretmenle konusuyormus filan ama hala devam ediyor mu bilmiyorum yani olurumuz yok gibi... Zaten belki de benim fazla abartmam.. Sen ne düşünüyorsun bu anlattıklarımdan sence bana sevabına bir abi olarak yardımcı olma gözüyle mi bakıyor yoksa hoslanmıs olabilir mi
Cevap sahibi+1 yılKesşn bişey diyemeyiz seninde içinin en kıpır kıpır olduğu zamanlar onun yakın ilgisini farklı algılamış olabilirsin ama gerçekte olabilir. Sen onunla birlikte olmak istiyorsan yani daha abi demek istemiyorsan biraz sende sana sorduğu gibi didikle özelini. Çalıştığı ortamı sor kız arkadaş konularına gir ordan bir yoklama çek 😃
Soran+1 yılHahahaha 😂😂 evet doğru diyorsun birdahaki görüşmemizde sorguya çekeyim bir
Cevap sahibi+1 yılAdama sen biraz cesaret yükle sonra bir bakmışsın abi kelimesi değişmiş 😬
Soran+1 yıl😂 😂 Hahahhah olabilir ya cidden merak ediyorum dışarıdan bir gözle sen onun yerinde olsan ne yapardın
Soran+1 yılKardeş gibi görüyorsn yardımcı oluyorsun gibi görünüyor dıştan ama içten başka 😂
Cevap sahibi+1 yılBizde teyze kızı veya oğlu ile evlilik ailede pek yok 😃 ama benim teyze kızlarıyla aram iyidir şimdiye kadar duygusal hiçbişey olmamıştı ama teyzemin bir kızı senin kuzenin dediği gibi bianda büyüdü ve nedende bianda hoşlanmaya başladım 😅 Normalde çok kız bana çıkma teklif eder ama ben ben benim istediğim olsun istediğimden kabul etmem. O teyzemin kızı dediğim gbi bianda boy attı çok güzel oldu inanır mısın çok hoşlanıyorum ama yaş farkı var bide ne yapacağım bilemedim 😅
Soran+1 yılAh benim durumum işte kuzenimde sen gibi mi düşünüyorr acaba 😂🤦🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılSence nasıl hareket etmeliyim 😅 Ben 27 o 17 yaşında. Ablaları 23-20 yaşında onlara karşı öyle bişey olmadı da. Bu kardeşleri spora gidiyordu bianda boy attı kilo aldı olgunlaştı çok hoşuma gidiyor sence ne yapayım? 🙂
Soran+1 yılUmmadık taş baş yararmış 😂😂 kuzenimde öyle bana sürekli diyor seni kücükken cok severdim ne kadar büyüdün değiştin teyzeme benziyosun filan diyor.. Bence biraz sık ilgi göstermeye bak 17 yaşlarında bir genç kız ilgiye aşıktır etki altına alabilirsin 😂
Soran+1 yılOnun senin hakkında ne düşündüğünü bilmek istersen daha zaman ayır mesela çağır biyere çay kahve içmeye benim olayım gibi ince ayrıntıları yakala dikkatini çekecektir
Cevap sahibi+1 yılİnan şimdilik yaş farkından dolayı çok yakın durmuyorum ama aklımdanda çıkmıyor. Diğer kuzenlerle buluşuyoruz da o kendi halinde biraz. Anca ben onlara gittiğim zaman yüzyüze olabiliyoruz telden mi yazsam başta ne yapsam öyle öyle mi ilerlesem 😅 17 yaşında bir kız 27 yaşında birini bildiği biri bile olsa tiplide olsa sevgili olarak ister mi arzular mı sen daha iyi bilirsin 😃
Soran+1 yılKuzenin eğer ailevi açıdan bir sıkıntı görmezse. Senin onun gönlünü çalmaya bakar en fazla 15 yaşa farkına kadar ilişki olabilir bence eğer 2 insanında kafaları denkse.. Ama tabi daha kücük ciddi bir iliski olarak o 20 yken sen 30 olcaksın bekler misin onu
Soran+1 yılYa bende aynı şeyi kendi kuzenim için düşünüyorum acaba onun aklından neler geçiyor 😂😂
Soran+1 yılSen gibi mi düşünüyordur
Soran+1 yılSana abi diyor mu benim gibi 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılEvet diyor 😅 Ama sizin durum daha net. Benimki beni biliyor güvenirde ama sadece ondan hoşlandığımı belli etmiyorum yaş farkı nedeniyle. Belli etsem belkide olur verir. Aklımdan çıkmıyor çünkü. İnan benimle birlikte olmak isteyen çok kız varken ben hem duygusal manada hemde diğer türlü hep onu arzuluyorum ama tabi yerimde sayıyorum 😅
Cevap sahibi+1 yılSiz daha sıkıfıkısınız sen biraz cesaret versen aklını alırsın 😃
Soran+1 yılAy ne güzel ya ama konustuğu var simdi onu bırakıp benle olmaz bence
Soran+1 yılBide hem abi diyip hemde öyle sinyaller vermek cocuk diyecek bu kız salak mı 😂😂
Cevap sahibi+1 yılKonuştuğu derken teyzenin abartısı da olabilir pireyi deve yapar o yaşta oğlu olanlar. Benim düşüncem o da sana ilgili. Abi konusunu çok dilkendşrme söylesen bile azaltarak söyle arada adını söyle. Dediğim gbi sevgili durumunu didikle alttan alttan. Sana açılmasını sağla kolay olmaz onun için ama bir açıldı mı abi kelimesi unutulur 😃
Cevap sahibi+1 yılSende sadece duygusal yakınlık mı var yoksa cinsel yöndende libido yükselince onu arzular gibide oluyor musun 🙂Gerçi hoşlananda olabilir
Soran+1 yılKonustuğu kisi hakkında okula müdür yardımcısı yapcaz onu filan diyip yengemle gülüyorlardı filan ama yemek yerken kahvaltıda filan sürekli yanıma oturuyor bir ara karsıma oturdu sonra yer değiştirdi kalktı ordan yanıma oturdu. Koskoca salonda birsürü bos koltuk var yanıma oturuyor 😂😂 ya ben bisey hissettiğimden değil duygusal olarak sinyal yolluyor gibi geliyor anlayamıyorum amacını derdi nedir
Soran+1 yılBelkide cidden benim abartmalarım cözemedim ama senin duruma bir el atmak lazım 😂
Cevap sahibi+1 yılSen dediğim gibi ilerle şimdilik özel hayatını alttan alttan sorgula mesajı alsın rahat olsun biraz 😃
Cevap sahibi+1 yılBenim durum çok enteresan ne yapsam sen söyle 😬
Soran+1 yılAz önce mesaj attı ne yapıyorsun sıkıldın mı diye 😂😂😂 bence sende benim kuzenin takdiklerini uygula yani bana işliyor emin ol senin kuzene de işler
Soran+1 yılİlk önce ilgilen lisededir büyük ihtimalle dersleri filan sor sen üni okuduysan tavsiyelerde bulun yol gösterme ayaklarıyla ortam kur bir ciddi kuzen ilişkisi bağla önce sonra bir isteğin olursa bana söyle çekinme filan de ona o rahatlığı ver sırtını yaslayacak birisi ol onun için
Cevap sahibi+1 yılBen öyle yapayım en iyisi yaş sorun olmaz diyosan daha yakın olayım. Ablalarıyla daha yakınımdır onlarda güzeldir ama bu benim için farklı. Tekvandoya gidiyordu ondan mıdır nedir 1 2 yılda boy pos olgunluk geldi vücuduna. Geçen ilk defa bizde kaldı teyzemler başka yerdeydi diye. Dedim istersen gel odama film izleyelim geldi ben yatağa uzandım o koltuğa... İnan duygularımı bilseydi yanına sokulup göğsüme alırdım çok koklayasım geldi de işte...
Soran+1 yılYa kıyamam sana ben 😃 valla benim içim gitti seni çok iyi anlıyorum Inşallah olur gönlüne göre versin rabbim sen dediğim gibi yap yavaştan sinyaller yolla dünyaya 1 kere geliyoruz birşey kaybetmezsin herşey hemen oldu bittiye getirme yavaş yavaş etkin altına al o farkında bile olmadan bir anda kendini senin kollaırnda bulacaktır :))
Cevap sahibi+1 yılAllah seninde gönlüne göre versin inşallah 🙂 Bana güvenir sevgili olsak bile zamanı gelmeden ilişki istemeyeceğimi bilir o konuda sorun yok ben en iyisi senin dediğin gbi yapayım. Dediğim gbi teyze kızı olmasını bide yaş nedeniyle uzak kaçıyordum. Yoksa o da karşılık verecektir bence ve senin görüşlerinden anladığım kadarıyla 🙂 Bazen şakalaşırken dudaklarıma gözünü kaçırıp uzun bakıyor beni benden alıyor :)) Peki sevgili olduk diyelim öpüşme için uzun zaman uzak durmalı mıyım yoksa fırsatı oldumu öp mü dersin
Soran+1 yılO artık kuzeninin karakteriyle alakalı tanımadığım için birşey diyemem kimi kızlar hızlı olmayı sever sevdiği adamın öpmesinden mutluluk duyar kimi kızlar da herseyin zamanı olduğunu düsünür
Cevap sahibi+1 yılAynen haklısın zamanı gelince olsun herşey. Sizin durumu da merak ediyorum nolcak acaba 😃
Soran+1 yılBilmiyorum benim sıkıntılı biraz Şu an yengem mesela kuzenimin kızdan bahsediyor kendi oğluna şurda oturuyormuş filan diye ve modum düştü 😂 bizim olurumuz yok be ben abi olarak görmeye devam edeyim
Cevap sahibi+1 yılKendini de kaybetme oluru varsa olur dur bakalım daha üniv okuyorsun daha neler var önünde neler 😬
Soran+1 yılInşallah hayırlısı olur
Cevap sahibi+1 yılBende enteresan bir tipim ha. Onca kız var düzgün ileriye yönelik ilişki isteyen. Hatta gecelik bile isteyen var benim düştüğüm durumlara bak 😬
Soran+1 yılCidden merak ettim neye benzediğini bu kadar istenilen erkek 😂 yanlış anlama
Cevap sahibi+1 yılYok ben kendimi beğenmem çok. Şükür yamuk tarafım yok ama kendini seven tiplerden değilim 😃 Ama etraftan ilgi gelir. Çıkayım mı gizliden gör istersen 😂
Soran+1 yılOlur merak ettim şimdi 😃
Cevap sahibi+1 yılSonra gizlencem ama bu tarz sohbetler herkesin içinde olmaz 😬Zaten ben cesaret etmem tahminen o da güzel bir yuva kurar olur biter sonuç bu 😬
Soran+1 yılFena değilsin öyle yani hakkımızda hayırlsı zamana bırakmak en iyisi
Cevap sahibi+1 yılAynen hayırlısı
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBugece geliyolar artık dediğin gbi yapıp daha yakın olacağım herşeyiyle ilgileneceğim 😅
Soran+1 yılYolun açık olsun kardeşim beni de yarın gezmeye davet etti eğer hava iyi olursa birlikte gezeceğiz hshshs
Soran+1 yılMutlaka yaz bana merak ediyorum neler olacak 😂
Cevap sahibi+1 yılTamam sende bana yaz ne olduğunu 😬 Unutma sıkıştır didikle özel hayatını 😬 Benim iyi geçti artık uzak durmuyorum daha yakınım onu görünce çok hoş oldum yine benden çok küçük bişey emretse yaparım okadar aklımı alıyor 😬
Cevap sahibi+1 yılSaç modelini değiştirmiş okadar güzel olmuşsun ki diye iltifatları sıraladım çok hoş oldu 😃
Cevap sahibi+1 yılBuluştunuz mu 😃
Soran+1 yılSinemadayız ksjdjdjjs
Cevap sahibi+1 yılOo nasıl gidiyor 😬 Yahu sinema benim aklımdaydı 😅😬
Soran+1 yılBen senin abinim bir derdin olursa bana söyle diyip günün bütün anlam ve önemini yerle bir etti :)))
Cevap sahibi+1 yılEtmez etmez ne diycek bana abi deme diyecek hali yok sen bana demiştin ya güvensin sana diye zaten güvenir de bunu ona dillerdirip ifade etmemde gerekir 😊 Benim kuzen bana abi diyor farkeder mi şimdilik öyle olacak tabi ben senin büyüğünüm flan dahada güvenmeni sağlıyor ona 😊
Cevap sahibi+1 yılNasıl geçti sinema 😊
Soran+1 yılBütün sinema boyunca manitasıyla mesajlaştı telefonu alıp kıracaktım 😂😂
Cevap sahibi+1 yılKıskandırmak istiyor olmasın bak amacına ulaşmış 😬
Cevap sahibi+1 yılÇünkü benim kuzen bana ilgisini gösterse benzer hareketler yapabilirdim özellikle sizin pozisyondayken tepkini ölçmek istiyorda olabilir 😬
Cevap sahibi+1 yılBende kuzeni film izlemeye davet ettim bugün 🙂
Soran+1 yılBol şanssss
Cevap sahibi+1 yılYarın bize gelecek bizimkiler evde olmayacak. Film izleyeceğiz başbaşa mısır patlatıp yakın olmaya çalışacağım vermek istediğin taktik var mı kız olarak 🙂
Soran+1 yılÖpmeye filan kalkma sakın ters teper 😂 sadece konuşarak yakın olmaya çalış
Cevap sahibi+1 yılOoo okadarda değil ya 😬 Plan şu odada masaüstü ekranı büyük orda izleyeceğiz pcde. Mısır patlatacağım filmi açacağım başta otururuz odada koltukta hafiften iltifatlar ederim saç şekli çok hoşuma gitmişti överim bir güzel. Sonra ben uzanırım yatağa o şekil izlerim. Sonra gider mısırları alıp gelirim. O da yatağa gelir beraber oturup mısır yeriz ona da yediririm. Sonra ben uzanırım yatağa derim sende uzan rahat rahat izle 😃
Cevap sahibi+1 yılBianda nasıl aşık oldum. Onu görünce bile heyecan yapıyorum bide başbaşa film izleyecez 😃
Soran+1 yılNe güzel seviyorsun beni de öyle sevse keşke :)
Cevap sahibi+1 yılBelli olmaz o işler bakmışsın sizde bizde sevgili olmuşuz 😊 Birazda senden cesaret aldım. Yoksa dediğim gibi yaş farkı daha küçük oluşu... 😒 Ablaları da güzeldir çok daha samimiyimdir ama onlarla abi kardeş gibi... Bu farklı tekvandoya gidiyordu. 2 yılda inanılmaz büyüdü. Acayip olgunlaştı. Gerçi gelişme çağı doğal ama beni benden aldı 😊
Soran+1 yılBana bugün kahve içerken ne kadar tatlı hanım hanımcık olmuşsun dedi 😂😂 delircem sevdiceği var yaa oğğğfff
Cevap sahibi+1 yılAralarındaki mesafeyi bilmiyosun 😬Tamam kuzenisin yardımcı olmak ister ama bukadar yakın durması normal değil illaki radarındasındır bak gör 😬 Ben kuzene açılırsam ve sevgili olursak kuzen olması baya avantajlı olmaz 🤔 Normalde sevgilisinin evine gidip film izleyemez güvenmezde. Ama bana şimdide güvenir. Sevgili olduğumuzda rahatca başbaşa kalabiliriz sen ozmn gör ona rahat rahat edeceğim iltifatlara. Saatlerce koklayabilirim rahat rahat haksız mıyım 😬
Soran+1 yılHaklısın
Cevap sahibi+1 yılBide öpüşme diyosun ben onunla aynı ortamda bile heyecan yapıyorum 😬
Soran+1 yıl😂 😂 şu an karşımda çay içerek elinde telefon bir gözü de tv de manitasıyla mesajlaşıyor 😂😂
Cevap sahibi+1 yılNeredesiniz ki 😬 Sen dediğimi yaptın mı biraz dişiliğini kullan cesaret ver adama bak ben senden cesaret aldım😬
Soran+1 yılManitasını sormadım da ben fazla yemek yiyen bir kız değilim bana soruyor ne istersin ne yiyelim filan Bende sürekli bilmem bilmem diyorum 😂 sende ne masrafsız kızsın diyor 😂😂 dedim öyle ya beni alan yaşadı dedim güldüm ve o hiçbir şey demedi 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHaha 😬Biraz daha özgüvenli erkeklik içgüdülerini zıplat adamın 😬Akraba olduğunuz için rahat olamaz sen kız olarak ayarı senin vermen şart 😬
Cevap sahibi+1 yılBişey sorcam sana ama doğru cevapla 😬
Gittiniz sinemaya etraftada çok kişi yok kalabalık. Meğerse senden hoşlanıyormuş sende önceden dediğim gibi yapıp belli etmişsin olabiliri 😬 Aşk filmi izliyosunuz bianda öyle bir oldu ki dayanamadı öptü seni ne tepki gösterirsin 😬
Soran+1 yılAmann olursa olur olmazsa da Allah hayırlısını versin körü körüne aşık filan değilim bana ilgi göstermesi hoşuma gitti beni etkiledi bu yani.. Ona manitasıyla mutluluklar
Cevap sahibi+1 yılKıskanmaaa pes etmek yok sonra yazarsın böyle böyle oldu diye bak 😬
Soran+1 yılHemen oltaya atladım sanmasın diye ağzına çakarım 2 tane 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAma öyle bir olmuş ki filmden öncede sana belli etmiş hoşlandığını herşey on nunara filmde aşk filmi sanki önceden planlı değilde bianda olmuş gibi öyle içten öpüyor. Kızar mısın 😬
Soran+1 yılÖyle bir şey yapmaz bu biraz delikanlı ayaklarına yatıyor sevdiğimiz kıza dokunmayız ayakları 😂😂
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir an olur ki olmaz olur 😬 Dediğim gibi olursa oldu diyelim acaba ne yaparsın 😬
Soran+1 yılİlk bir şaşırırım tabiki napıyon gibisinden sonra uzak dururum biraz sen ne ayaksın kardeş diye 😂 ama şaka bir yana cidden öyle yapardım
Cevap sahibi+1 yılPeki sen öyle bişeye yeltenmesen bile içten içe ister misin öpüşmek ilgisini de belli etti diyelim 😬
Soran+1 yılO değişir işte eğer yapabilecek biriyse ister ama cesareti yoksa istemez erken olarak düşünür istesede bence
Cevap sahibi+1 yılAma ister yani dimi. Sonuçta sen mesela hoşlanıyorsun içten içe öpüşmek istemez mi imsan öpmeyecek olsa bile
Soran+1 yılÇok severse seni ister ama onun düşündü fantezi olsun diye öper mi bilemem
Cevap sahibi+1 yılBakalım yarın nasıl olucak ikimiz içinde 😃
Soran+1 yılAynen yaz mutlaka
Cevap sahibi+1 yılSende yaz 😃
Soran+1 yılGitti iki gözümün çiçeği 😂😂 dayımdayız diriliş izliyorduk reklam girdi gitti şimdi of sarıldı bide 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAklın onda bide kızıyosun yarın yine buluşursunuz 😬
Soran+1 yılEvet teyzeme kahvaltıya gideceğiz beraber 😂 of ya manitası olayı bozuyor işi aptal kız... Acaba teyzem beni ister mi ya çok sever beni ama Oğlunu benim abim olarak görüyor o da
Cevap sahibi+1 yılDeğişir o işler bakma sen 😃Sen daha gençsin bide erkek kendisinden genç kızı istemez değil ister sahip çıkar kollar yeri gelir abisi sevgilisi herşeyi olarak sarar sarmalar 😃
Soran+1 yılOnun aklından geçenleri o kadar merak ediyorum ki hakkımdaki düşüncesi ne acaba
Soran+1 yılYanlız bizim seninle karşılaşmamız da kader bence baksana aynı durumdan muzdaribiz jsjs
Soran+1 yılBirbirimize fikir danışması yapıyoruz jsd
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. Sen olmasan ben açılmazdım teşekkür ederim sana😊Sen cesaret verdin yoksa ben aksine uzak duruyordum. Ama dediğin gibi bidaha mı gelicez dünyaya. Madem okadar hoşlanıyorum nekadar yaş farkı olup küçük olsada. Başkası koklayacağına ben koklayayım dimi 🙂
Soran+1 yılEvet ama ben 😔 onların düğününde halay başı olurum herhalde 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılya da ben kuzenle sen kuzenle koyun koyuna film izleriz 😬
Soran+1 yılValla seni bilmem de bizim öyle birşey olmaz 😏😏😏😏
Cevap sahibi+1 yılYaklaştırmam uleyn mi diyorsun 😬 Siz sevgili olsanız daha da açılmasın aranız 😬
Soran+1 yılOndan değil sizin ortamınız oluyor film izlemek filan bizim öyle ortamımız olmaz ikimizde gurbetteyiz kendi evimiz değil dayımızın teyzemizin evi 😂
Cevap sahibi+1 yılBizim oluyor ya 😬Ablalarıyla izliyordum da onlarla abi kardeş gibi 😬Ama kardeşleriyle izlesem 😍 Sabaha kadar aynı odada durabilirim. Yarın yanıma uzansa da o izlese bende onu izlesem 😃
Soran+1 yılKuzenini de merak ettim tipini 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYok onu göstermeyeyeyim 😬 Bianda nasıl öyle büyüdü olgunlaştı ya. Kızlar kaç yaşında vücudu olgunlaşmaya başlıyor ki. Kaç yaşında adet olmaya başlıyor?
Soran+1 yılDeğişir
Cevap sahibi+1 yılBianda boy attı kilosu yerine geldi yüzü güzeldi zaten de yanaklandı şekillendi. Geçen gittim saçlarını öne doğru atmış alnını kapatmış yani. Ne kadar güzel oldun saçların çok yakışmış dedim. Daha önce görmedin mi abi dedi o suratı yiyesim geldi ya
Soran+1 yılAbi bozmuş 😂😂😂😂😂😂
Soran+1 yılYa bak benimde ablalarım var 2 tane birisi 24 diğeri 22 yaşında.. 22 olan da okuyor ama onunla ilgilenmiyor sadece bana yardım ediyor bir derdin olursa bana söyle filan diyor ya delircem 😂😂
Cevap sahibi+1 yılO sorun değil😅Sen 17 yaşındaki kız, sen 28sin ama sana güvenir seni severse sevgili olabilir senle diyosan gerisi kolayb😃
Sende aklı seninkinin de 😬
Soran+1 yılNe biliyim ya kafam karışık benimde duygusal düşünmek istemiyorum belkide çok kuruyorum kafamda hiçbişey yok belki de
Cevap sahibi+1 yılHergün buluşmanız konuşmanız doğal mı 😃
Soran+1 yılAma mecbur kaldığımız için görüşüyoruz benim teyzem onunda teyzesi benim dayım onunda dayısı mecbur aynı ortamdayız yani
Cevap sahibi+1 yılAynı evde kalmıyosunuz ki onun işi evi ayrı neden sürekli diyalog halindesiniz 😃
Soran+1 yılBilmiyorum 😂😂
Soran+1 yılYa bana umut verme lütfen bağlanmak istemiyorum 😔
Cevap sahibi+1 yılYaaaa 😃Sürekli diyalog halinde olmanız normal değil sen umudunu yitirme 😃Bian önce yarın olsa ya 😬
Soran+1 yılBilmiyorum ya
Cevap sahibi+1 yılYüzde yüz bağlanma tabi ama olursada ona göre hareket et olma ihtimalini de yoksayma
Soran+1 yılBaşıma ağrı girdi izlediğimiz film çok ekşınlıydı gürültülü başım şişti 😂 durmadan bana sıkıldın mı diye sorular sordu ama o telefon elinden hiç düşmedi durmadan yazdı manitasına 2 kez de dışarı çıktı konuşmak için kimle konuştu bilmiyorum ama.. Birlikte yemek yedik sonrada.
Cevap sahibi+1 yılYarın ne yapacaksınız 😬
Soran+1 yılSömestr tatilinde gezecekmiş bursa konya filan içimden ne işin var diye kızasım geldi ama umursamıyor gibi yaptım hshshshaha bende az değilim sağım öldürür solum süründürür 😂
Soran+1 yılYarın sabah büyük teyzeme kahvaltıya gideceğiz sonrasını bilmiyorum o gider 😏
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle haha 😬Benim kuzen senin gibi düşünse bana karşı biraz kendini belli etse senin gibi olsa oooo 😬
Cevap sahibi+1 yılBakalım nasıl olcak sizin içinde yarın 😬
Soran+1 yılKızın aklında yoksun demekki sen kendin aklına gir onun o da öyle düşünür belkide ama benim kücüklükten bir hayranlığım vardı yani bende onu severdim memeleket Bayburt bizim gittiğimizde ya kücücüktüm ya elimden tutup gezdirirdi 😂😂 şimdi yaşadıklarımıza bak dalga mı geçiyor bu hayat
Soran+1 yılBöyle düşününce oluru yok ya abi adam elimden tutup gezdirirdi beni şaka mı bu şimdi de benimle ilgileniyor 😂
Cevap sahibi+1 yılBenim kuzenin şimdi ergenlik dönemi kemdi halinde elinde tel takılıyor. Küçükken farkediyordum baya ilgisi vardı bana. Ben o yaşta olmaz heralde diye içgüdülerinden yapıyor sanıyordum 😊
Soran+1 yılNe kadar benzer seyler yasamısız
Cevap sahibi+1 yılBişey sorucam kızların küçük yaşlarda cinsel içgüdüleri çalışır mı 8 9yaşlarında
Soran+1 yılTabiki de hayır elinde bebek oynama yaşı ne cinselliğinden bahsediyorsun. Aşk meşk olayları 15 18 arasında başlar cinsel hayat dediğin sey 19 20 den sonradır.
Soran+1 yılKücücük cocuk
Cevap sahibi+1 yılHayır o manada değil ya erkek mesela o yaşlarda bilir erkekle bayanın olaylarını. O bakımdan
Soran+1 yıl8 9 yasında mümkün değil bilmesi kızlar geri plandadır böyle konularda
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşlarında öğrenir ki ortalama. Cinsel istek manasında değil kadın erkek olaylarını farketme açısından
Cevap sahibi+1 yılYahu bizim zamanımızda telefon net yoktu biliyoduk 😬
Soran+1 yılO biliyordur emin ol 17 küçük değil öğrenmiştir illaki
Cevap sahibi+1 yılŞimdi tabiki biliyodur canım 9-10 yaşlarında yaşıtlarıyla bir oyun oynarken görmüştüm de çok acayip bişey değildi ama ordan geldi aklıma dedim belki biliyodur o yaşta erkek bayan ilişkisini
Cevap sahibi+1 yılŞimdi zaten elinden düşmüyor tel illaki biliyordur 😊
Soran+1 yılBilemiyorum belki erken öğrenmiştir ama coğu cocuk bilse bile ne olduğu hakkında fikri yoktur emin ol
Cevap sahibi+1 yılAynen orası öyle tabiki anca 16-17 gbi herşey oturur. Ben daha önce birinden böyle hoşlanmamıştım ya. Senin dediğin taktikleri uygulayacağım inanıyorum ki sevgilim olmayı kabul edecek. Yaş farkı olsa bile yeri gelir sözünü de dinlerim o hakkıda olacak tabi hep benim dediğim olmas 😃
Cevap sahibi+1 yılBu yaşlarda yani senin yaşına geldiği zamanı kastetmedim 🙂
Soran+1 yılE sevgili olacaksınız yani yaş farkını unut onunda sözü geçicek malesef ondan büyüksün diye hükmetme kıza 😂
Cevap sahibi+1 yılO o değişmiş büyümüş ses tonuyla konuşsun yeter 😍Zaten sevgilim desin alır beni benden bide bakışlarıyla 😍Sevgilim olduğu zaman başbaşa kalsak yarınki gibi... Saatlerce dokunmadan aşk yaşatırım ona emin ol 😃
Soran+1 yılYa of bende istiyorum ya 😂😂 ne kadar şanslı kız keşke farkında olsa ya üzülüyorum sana da.. Bizim öküzde keşke bişeyleri belli etmeye çalışsa 😏
Soran+1 yılŞarjım çok az yarın detayları veririz yine :) görüşmek üzere
Cevap sahibi+1 yılEig için teşekkürler 😊Bakarsın seninkide farkeder 😬 Bugün dedim ya kuzen olmamız aslında avantaj bana zaten güvenir. Hele bir sevgili olalım zaten aklımda var. Yarınki gibi program yapıcam evde kimse yokken. Özel sürprizler hazırlıycam başbaşa kalıcaz. O güzel suratına bakıcam ve saatlerce aşk yaşıycaz yüzyğze 😍
Cevap sahibi+1 yılGörüşürüz dikkat et 🙂
Soran+1 yılHerşey gönlünce olsun :))
Cevap sahibi+1 yılSeninde :)) yarın yani bugün paslaşırız tekrar :))
Soran+1 yıl👍🏻👍🏻👍🏻
Cevap sahibi+1 yılBugün aşk tohumlarını atma günü 😍
Soran+1 yılHırkasını burda unutmuş bana messj attı gelirken getir diye 😂 çok güzel kokuyooooooo
Cevap sahibi+1 yılOo bugünde berabersiniz maşallah ayrı gğnünüz yok biz okadar birlikte olamıyoruz 😬 Bende aşırıya kaçmadan ufak sürprizler yapmaya karar verdim ayıcıklı çikolataları sever hemen karışık petiyo aldım güzel şeyler aldım. Bugün başbaşayız. Gğzel kokuyor dedin bende bugün sevdiğimi koklamak isterdim 😒ama sonraki günler artık 😅
Soran+1 yılşu an karşımda yine telefon elinde öldürecem artık 😂😂
Cevap sahibi+1 yılElinde olucak tabi çalışıyor adam 😬
Cevap sahibi+1 yılBenim kuzende senin gibi hissediyor olup belli etse neler olur sen düşün 😍
Soran+1 yılDın dın dın susmuyor telefonu çıldırdım 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılSonuçta senin yanında 😬
Soran+1 yılHayvan gibi tıkınıyor zıkkım
Cevap sahibi+1 yılBiraz benimle ilgilensin iltifat etsin diyorsun yani 😬 Demek benim edeceğim iltifatları o sana etse ohooo şimdiye eleleydşniz 😬
Cevap sahibi+1 yılBana özelden yazan sen miydin 😊
Soran+1 yılAman yaa banane.. Ben yazmadım...
Cevap sahibi+1 yılDarlanma sakin ol 🙂
Soran+1 yılHer zaman sarılıp giderdi şimdi çekti gitti telefon geldi.. Manitasına gitti kesin okula karne basılacakmış.. Zaten manitası da aynı okulda öğretmen onun yanına gitti
Soran+1 yılSen olsan naparsın Allahaşkına kuzeninin manitası olsa telefon gelse her zaman sana sarılıp gidiyor belki de bugün sarılmadı naparsn
Cevap sahibi+1 yılSakin ol evliymişsiniz gbi triplere girme akışına bırak biraz kendini toparla okadar kaptırırsan olmaz 🙂
Soran+1 yılYa ben duygularımı dışarıya yansıtan bir insan değilim ama ömce böyle ilgi manyağı yapıpta sonra defolup gitmesi
Soran+1 yılYarın gideceğim o okulda karne dağıtırken bende yurda gideceğim hemde görüşmeden bakalım ne yapacak
Cevap sahibi+1 yılOy oy oy çok tatlı 😃 Sakin ol öyle yap olmadı ama kendini darlatma çok
Soran+1 yılGayet sakinim 3 gün önce nasıl o yokken yaşıyorsam simdide yasarım yıllarca arayıp sormamış aynı şehirdeyiz diye ne olduysa aman onun ilgisine muhtaç değilim heyecan arıyorum bende kendime
Cevap sahibi+1 yılEe yani. Sonuçta genç kızsın. Ben bile bakma öyle diyorum ama bizim işte yaş. Bizde öyle akraba evliliği yoktur. Olmazsada olmaz yani sağlık olsun yeterki
Soran+1 yılÖyle evet
Cevap sahibi+1 yılSakin 😊
Soran+1 yılSakinim sence giderken mesaj atmalı mıyım ben gidiyorum görüşemedik Allaha emanet ol diye
Cevap sahibi+1 yılAtma şimdi işine bak sen 🙂
Soran+1 yılPeki öyle olsun
Soran+1 yılNaptın
Cevap sahibi+1 yılHiç ya plan iptal 🙂Sen naptın 😃
Soran+1 yılHiçbirşey görüşmedik kahvaltıdan sonra gidiş o gidiş.. Senin neden iptal oldu
Cevap sahibi+1 yılBen iptal ettim ya. Akraba olayı bizde yok sıkıntı çıkmasın hiç gerek yok 😊
Soran+1 yılEn doğru karar 👍🏻
Cevap sahibi+1 yılSen ne yapcan 🙂
Cevap sahibi+1 yılNe yaptınız 😃
Cevap sahibi+1 yılHey 😃
- +1 yıl
aga sizden ne hikaye cikmis gecenin bu saati usenmedim okudum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılAkraba evliliği yapın o zaman
10 Yorumla
Detaylı bilgi