Kuzenim benden hoslanmıs olabilir mi?

Şimdi arkadaşlar kuzenimle aramda 7 yaş var onlar memlekette yaşıyorlardı yani yakındık samimiyet olarak aynı ortamdayken konusur ederdik ama farklı sehir de olunca insan arayıp sormuyorduk.. Neyse ben üniversite kazandım ve o da benim kazandığım sehire öğretmen olarak atandı.. şu an sürekli görüsmesekte bana maddi yardımda bulunuyor.. Ve geçen bir akrabamızda buluştuk kahvaltıda çay içmediğimi öğrendi akşam gezmeye gittik gittiğimiz kafede direk sen çay içmezsin ne istersin filan dedi. :)) yani saçma bir şeklide çay sevmediğimi aklında tutmuş.. Eski günlerden konusurken birden bana ne kadar büyüdün güzellestin filan benimle fotoğraf çekinmek istedi fotoğraf çekerken teyzeme cok benziyorsun falan dedi. Gerçekten sapıklık değil yani çok çok iyi bir insan ama uzun yıllar bu kadar samimi değildik mesela birden bana böyle davranınca garip hissettim.. Bir derdin olursa birşeye ihtiyacın olursa filan bana söyle sadece diyor mesela.. Ne düşünüyorsunz benden hoslanmıs olabilir mi
Güncellemeler
+1 yıl
Az önce sosyal medyaya fotoğraf attım ve hemen beğendi.. Bana maddi yardımda bulunuyor demiştim her ayın 17 sinde atardı Şu an resmi beğendikten 15 dk sonra filan gönderdi
Kuzenim benden hoslanmıs olabilir mi?