İnsanların sürekli beni yok saymalarında gerçekten bıktım ve arkadaşım yok konuşcak yürüyecek gezecek her şeyi geçtim selam verecek arkadaşım yok ne yapayım ben ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBir ortama girdiğinde önce ortamı gözlemleyip anlaşabileceğini hissettiğin birini kestirip bir soru sorabilirsin sınıfta amfide falansa yanına oturabilirsin bir şey sorabilirsin soru sorma işi her zaman arkadaşlık başlatmada çok iyidir. Önceden gözlem yapmak da önemli çok acayip senden çok alakasız birine de denk düşebilirsin. İnstagram da hoşlandığın şarkı dizi film paylaşabilirsin seninle aynı zevke sahip biri mutlaka cevap verir ya da bir yerde denk geldiğinizde illaki konusu açılır sohbet edebileceğiniz bir şeyler olur. Yardıma ihtiyacı olan birini gördüğünde yardımcı olabilirsin böyle zamanlar insanları samimi yapar. Ya da senin gibi olduğunü düşündüğün biriyle iletişimi geçersen ikiniz de bu durumdan kurtulmuş olursunuz. Umarım bu yalnızlık hissinden kurtulabilirsin. Ayrıca bazen farketmediğimiz arkadaşlık isteklerini de göz ardı ediyor olabiliriz ben de zamanında çok yalnızım dediğim zamanda bunu farketmeden yapmışım.
01 Yorumla
Soran1 yılBu güzel açıklaman için çok çok teşekkür ederim daha çok dikkat edicem haklısın dediklerinde umarım düzelir her şey 🤍
En İyi Cevaplar
Kurslara falan kayıt ol ama çok fazla samimiyet bekleme kimseden. Herkes kendini düşünüyor. Öyle filmlerdeki arkadaşlıklar hayaliyle ilişki kurmaya çalışırsan çok üzerler seni
020 Yorumla
Soran1 yılYa yaywlimdeki arkadaşliktan geçtim artık ama hani yok sayılmak cidden agır
Soran1 yılYa sınıfta arkadaşım yok ama dışlanma gibide yok fakat idadki kızın biri dislamaya caliyrdu belli etmeden ufak ufak başardı diğer üçü çok iyi berbaer iftar sahur yapıyorlar ben yalnız gidiyorum yemeğe
Soran1 yılYa bende onu yapmak istiyorum ama aynı odada küçük bir alan ve kahkahalara atarak eğlenen gülen üç kız ve ben cidden zor
Soran1 yılZaten 3-4 aydır bir sürü insanla arkadaşlık kurmaya uğraştım kurdumda ama işte daha asosyal oluyorum faydası olmuyor ki
Soran1 yılYalnız başıma hiç bir yere çıkamıyorum ki yurt okul sadece
Soran1 yılCidden çok çekiniyorum hani oraya bile insnalr arkadaşlarıyla gelir emin ol çünkü insnalr için oralar bile aktivite ama ben arkadaş bulmaya gitcem ama olmaz işte
Soran1 yılPeki nasıl bulcam nereye bakcam ki
Soran1 yılTamam bakayım çok teşekkur ederimm🤍
Soran1 yılİnşallah umarım sende güzel insanlarla olursun hayatın boyunca hep
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılSosyal aktiveler bu konuda sana iyi gelecektir , spora gitmek , yüzme kursu , halk eğitim kursları vss ne kadar aktif olursan arkadaş çevren okadar genişler
03 Yorumla
Soran1 yılAnladım çok teşekkür ederim ☺️
- 1 yıl
Rica ederim ne demek 🙋
Soran1 yıl🤍☺️
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yok saymalarından bıktıysan
https://www.youtube.com/embed/bET6uTKzojkO zaman tek çare birçok suçtan aranan ve halkı ağır yaralayanları susturucu silah ile kafadan 1 mermi vurarak Soykırım yapması gerekiyor Polis ile Askerlerimizin.
(Mesela 1,000,000 mermi = 1,000,000 suçlu headshot ölü insan)
04 Yorumla
Soran1 yılNe diyorsun anlamadım
- 1 yıl
https://m.youtube.com/shorts/NPLlWEsIHIY
Savaş Barıştır Cehalet Güçtür Özgürlük Köleliktir GEORGE ORWELL 1984
Soran1 yılNe diyon ya cidden anlamıyorum seni
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yalnızlık gerçekten insanı derinden etkileyen bir durum ama unutma, bu his geçici olabilir. 🌈 İlk adım kendine dönmek olmalı; keyif aldığın şeyleri keşfet, hobiler edin. Belki bir kursa katılabilir ya da sosyal etkinliklere dahil olabilirsin. 🌟 İnsanların seni yok saymalarını çok sorgulama, bazen başkaları farkında olmadan böyle davranabilir. Ama herkesin hayatında bir yer edinebilecek güzel biri olduğunu unutma. 🧡 Kendine bir şans ver ve ufak adımlarla çevreni genişletmeyi dene. Ramazan ayındayız, iftar etkinliklerinde ya da komşularla bir araya gelerek de yeni insanlarla tanışabilirsin. 🌙🙏 Unutma, bu süreçte kendini sev ve değer ver ki çevrendekiler de seni aynı şekilde görsün. 😊
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
25Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılarkadaş bulun
01 Yorumla
Soran1 yılBulmaya çalışıyorum ama olmuyor
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
1 yılArkadaş edin burdan reelde görüş gadası
027 Yorumla
Soran1 yılEdiniyorum ama hepsi uzak
- 1 yıl
Nerde yaşıyorsun ki
- 1 yıl
Abazalar gelemez gizlisin
Soran1 yılBurada soran bikaç abazaolduda o yüzden
Soran1 yılSen neden sordun ki
- 1 yıl
Çene çalar konuşuruz yakın miyiz diye
Soran1 yılÇok teşekkür ederim ya ben seni arada görüyorum sen iyi birisin ama Kayseri Yozgat tarafından sanırım
- 1 yıl
Aynen Kayseri'de yaşıyorum
Soran1 yılİşte uzak baya maalesef
- 1 yıl
Benim için yakın
Soran1 yıl8 saat mi 🥲
- 1 yıl
Gideceğin kişi için saatlerin önemi yok
Soran1 yılHaklısın belki de
- 1 yıl
🙃
Soran1 yıl☺️
- 1 yıl
🙃🙃:^)
Soran1 yılSondaki nasıl bir ifade
- 1 yıl
Gülümseme olması lazımdı 🤣
Soran1 yılHa peki ☺️
Soran1 yılBirde şey sorabilir miyim bugüne kadar biz senle çok soruda denk geldik ama hiç birinde arkads olmak istemedi peki neden burada istedin arkdasim yok diye mi
- 1 yıl
İyi insan olduğun için
Soran1 yılAnladım peki☺️
- 1 yıl
Tamamdır
Soran1 yılNe tamam?
Soran1 yıl20 bin küsür takipçim varmiş abi maşallah ☺️
- 1 yıl
Evet biraz fazla var
Soran1 yılGüzelmiş ☺️
7 senelik profesyonel yalnız olarak söyleyebileceğim en iyi şey , böylesi daha iyi. Yaşadığım şehirde benimde hiç arkadaşım yok. Çevreye bakınca insanların son zamanlarda ne kadar iğrençleştiğini gördükce çok takmamaya başladım bu durumu. Konuşmak içinse sağlam 1 2 arkadaşın olsa yeterli. Farklı şehirlerde olsalarda boşluğa düştüğünde onların desteğini alabilirsin. Yazdığına göre özellikle duygusal birisi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca kızsın yalnız olman bu sebeple biraz garip genelde kızlara hiç olmazsa 3 5 kişi yazar. Hemcinsi veya karşı cins. Sosyal hayatta nasılsın? Okuyorsan okulda, çalışıyorsan işte?
19 Yorumla
Soran1 yılİşte öyle sağlam dostumda yok az önce önümden eski dostum geçti sattı beni saçma sapan sebepten aramızı bozdu ve dige Riko ortak arkadaşta ona yapma vs dediler ama tam tepki vermediler bile ki haklı olduğum bariz ortada onalrdanuzakta zaten ama sağlam olsalar keşke değiller onun dışında da evet yazma oluyor daha doğrusu burdan vs beni grodugudnde begende oluyor ama sanal gercekete hiç kimsenin göz ucuyla dahi baktigini görmedim
Soran1 yılOkuyorum ama işte deidgim gibi hiç bakan dahi yok ve herkesin grup sekidle arkafsliklar var ben açıkta kaldım yani çünkü ilk gelodgimde ünite zaten sağlam dostuklarim vardı yenisine ihtiyaç duymamıştım ki uniden biirde çıkar için arkadaşlık kurmuş benle şimdi işi düşünce geliyor
- 1 yıl
İnsanların sana bu tutumunun bir sebebi olabilir mi hiç düşündün mü. Tabi bu olayda arkadaşının satması yanlış ve arasını bozduysa seninle muhtemelen aklında olan bir şeydi. Belki de önceden yaptığın bazı haraketlerine sinirlenmiş olabilir ve şimdi böyle bir tepki göstermiş olabilir. Veya gerçekten kötü karaktere sahip birisiyle arkadaş olmayı da denemiş olabilirsin. Yazdığın bazı yerleri anlamadım ama bir çok sebebi olabilir biraz daha detay varsa fikrimi belirtirim.
- 1 yıl
Üniversite için dediğiniz doğru, genelde ilk senede kurulan ilişkiler hızlıca bozuluyor. Bunun bir çok sebebi var. Bazen kafaları uyusmuyor bazen birbirlerine tahammülleri kalmıyor. Ancak genel olarak üniversitede arkadaşlıkların bitme sebebi başta kendini mükemmel olarak tanıtan insanların aslında çıkarcı kişiliklere veya olmadığı bir insanı yansıtması ve bunun ilerleyen senelerde zamanla açığa çıkması sebebiyle oluyor. En azından gözlemlediğim
Soran1 yılÜniversite konusunda evet haklısın
Diğer konudada arkdasim dediğim kız belkide bana yeterince değer vermiyorum çünkü ben defalarca adım attım ona barisalim diye o kabul etmedi ve sonrasında aramız git gide açıldı hani o yüzden
Soran1 yılBelkide olabilir öyle yapmayı düşünüyorum bende. Çok teşekkür ederim veridgin bilgiler için😊☺️☺️
Soran1 yıl☺️☺️☺️
Gizli Üye(18-24)1 yılben de aynı şekilde. artık tek başıma yemek yemekten, bi yere gitmekten sıkıldım. arkadaşlarım hep şehir dışında. normalde hiç ağır basmazdı ama son zamanlarda çok ağlıyorum bu konuyla ilgili.
24 Yorumla
Soran1 yılBende aynı şekilde
Cevap sahibi1 yıl🥺🥺
Cevap sahibi1 yılTabii ki ✨ beğeniyorum sorunu şimdi
Cevap sahibi1 yılTamamdır
burada küme yazarsam yalnızlığını paylaşır yalnız hosettmezsın en azından bır sure sonra zaten çıkar karşına bırısı
039 Yorumla
Soran1 yılNe anlamadım
Soran1 yılEttim zaten 3-4 aydır burdan arkdaslrim var ama battikca sanala batiyorum benim reelde insna bulmam lazım
Soran1 yılEvet ama işte bu beni daha fazla yalnızlaştırıyor çünkü sürekli telefonda oluyorum bu kez de
Soran1 yılDışarıya çıkamıyorum ki yani hani yapacak bir şeyim yok tek başıma dolaşaniyorum bir telefon yanımda olursa arada onu bakıp o şekilde cikabiliyorum cidden yalnızlığım iyi boyutta değil
Soran1 yılYalnız başıma cafeye gitmek mi ölüm gibi bişi cidden bak hani ne yapacam nasıl davranacam onu bile bilemem emin ol
Herkes grup grup geliyor oralara
Soran1 yılDaha önce denedim AVM ler vs çok yere sordum tecrübe istiyorlar ve hani part time olabilir çünkü öğrenciyim daha
Soran1 yılYok herkes gruplar halinde takiliyor ve ben açıkta kaldım biriyle konusyordum o da çıkar arkadaşlığıymıs beni sattı 1 sene içinde şimdi işi düşünce bana geliyor yani yalnız kalinca
Soran1 yılÇekingenlik var
Soran1 yılSanaldan arkadaşlarım var günlük hayatta tek arkadaşım olsa her şeyi berber yapsak inan daha fazlasını istemem çünkü onla berber her ortama girebiliriz
Soran1 yılBekliyorum ama dediğim gibi ortam belli tanifik insnalr hepsi ve hepsinin arkadaş grubu var ortamimndegisiyor osla yinede umudum olur bu şekilde olmuyor
Soran1 yıl21 yaşındayım
Soran1 yılEvet bende öyle düşünüyorum sürü gibi gezmek değil amacım zaten adam gibi olsun bir arkadaşım olsun yeter parka gidip oturalım yeter
Soran1 yılYa işe yaramaz sayilabilirim aslında ne dimi yönde ne akademik olarak ne de pek bir konuda başarılı olduğum söylenemez
Soran1 yılYa aslında ne yapmam gerektiğini biliyorum ama yapmaya motivasyonun da yok halimde
Soran1 yılHiç bu olaylara takilmapyio güçlü olmam gerekiyor dinime yinelmem gerekiyor ve derslerime sonuçta okumak için buradayım ve bikaç sene içinde sektörde olacağım için kendimi buna hazırlamaliyim ve boş arkadalsiklar yerine hobilerimle ya da hayır kurumları gibi ya da vakıflar gibi yararlı işlerde ilan insnalrla arkafaslik kusmak benim için çok daha faydalı olacaktır
Ayrıca sağlam kafa sağlam vücutta bulunur spro yapiyrodum eskiden tekrar başlamalıyım ve kendime güvenmeliyim
Zaten dua etmistim ben Allahım kendi kendime yetebileyim diye belkide bu yzuden yalnizlastim son günlerde
Soran1 yılİşte dedim ya ne halim var ne moralim beni buna motive edecek olay yok hayatımda
Soran1 yılYa tamamda sanal sonuçta kimsenin gerçek desteğini hissedemiyorun su telefonu kapadiginda yapaylnizim
Soran1 yılBilemiyorum ya karışık işte bizim işler
Soran1 yılBilemiyorum inan
Soran1 yılSağol abi kimsenin yapabileceği bişi yok galiba
Sanada hayırlı iftarlar
Gizli Üye(36-45)1 yılBen de böyle hissediyorum. Sırf daha fazla yalnız hissetmemek için evlenmiştim sonra ayrıldım yine aynı. Anladım ki hayatta tek başınalığa alışmalı insan. Veya vakit geçirecek birkaç kaliteli insan bulup dışarıda sınırlı , mesafeli vakit geçirmeli o kadar.
12 Yorumla
Soran1 yılHaklısın belkide bende kendi kendime yetebilmeyi çok istiyorum hatta bunun için dua etmistim belkide duam kabul olduğu için şu an yalnızımdır
Umarım her şey yolunda olur hayatında
Cevap sahibi1 yılAh canım benim her şey gönlünce olsun. Allah sana yalnızlığını unutturacak , her daim sana destek , çok iyi niyetli insanların hayatında olmasını nasip etsin.
Gizli Üye(25-29)1 yılAyyy bırak olmasın kendini dinle canim benim. Disardaki insan görünumlu canlilar dolaşiyor. Yalnizlik kalp ben öyle söyleyeyim. İnsanlar çok yılan.
11 Yorumla
Soran1 yılHaklısında bu kadar yalnızlık çok çok fazla
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılTadını keyfini çıkart derim ben yalnız olmanın mutluluğunu yaşa çünkü insanlar çok kötü kalplidir
13 Yorumla
Soran1 yılYa evet kötü insnalr var ama cidden oyel böyle yalnız değilim ya
- 1 yıl
Bilmiyorum ben şahsen yalnızlığa alıştığım için yalnız olmayı daha çok seviyorum beni çok daha mutlu ediyor tabi bu tercih meselesi
Soran1 yılYani bilemiyorum ki dışarıya çıkamıyorum dahi disrad bir yerde oturamiyorum şu an bile oturuyorum ama elimde telefon ve KS de soruma yapılan yorumları okuyup cevaplayarak diğer türlü oturamiyorum
- Aile & Toplum konusunda 544 cevap paylaştı.
1 yılKeşfetmen lazım yalnızlığı keşfet ve iyice sindir artık seni etkilemediği zaman geçecektir
01 Yorumla
Soran1 yılUmarım öyle olur
- Aile & Toplum konusunda 531 cevap paylaştı.
1 yılHerkesin hemen hemen öyle bende de aynı aile var görünürde ama yok kimse yok
03 Yorumla
Soran1 yılHaklısın yoktur
Soran1 yılVe kötü cidden
Soran1 yılKusura bakma uyku sersemi yazdım
Cidden anlayabiliyorum seni yalnızlık çok kötü cidden , umarım iyi insnalarla karşılaşırız
Aynı durumu yaşıyorum çünkü düzgün insan kalmadı bir çıkarları olunca sadece arayıp soruyorlar
05 Yorumla
Soran1 yılEvet umarım en güzel insanlarla karşılaşırız
Soran1 yılBelli olmaz bir yerlerde hala güzel insanlar var bence
Soran1 yılHaklısın ama Allah değil mi insanları buluşturan dert etme
Ben de böyleyim. Yapayalnız. Ancak bu tarz bir soru sorduğumda bir görüş dahi almıyorum. Çünkü güçsüz erkek toplumda hiçbir yere sahip değil.
011 Yorumla
Soran1 yılÇok saçma çünkü insanlar yalnız kalabilir bu doğal bişi
Soran1 yılİyi misin peki şu an
Soran1 yılAynı sorundan kaynaklı mı
Soran1 yılUmarım çözüme kavuşur
Soran1 yılTeşekkürler ☺️
Soran1 yıl😊😊
1 yılsu an bende oyleyim butun arkadaslarimi hayatimdwn cikardim ama duzelir merak etme sosyalles biraz
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl sosyalaşecem
1 yılzor durum yalnizsan anlasamadigin icin insanlarin kotu cikarci olduklari icin maalesef hayat bu
010 Yorumla
Soran1 yılEvet cidden öyle 🥺
- 1 yıl
aynen
Soran1 yılNolcak peki
- 1 yıl
yapacak fazla bir sey yok bulabilirsen duzgun insanlari bulmak az da olsa kalmistir hala ama nerde bulmak sana dusuyor
Soran1 yılAnladım abi peki sağol
- 1 yıl
aksi takdirde yalniz kalmamak icin bu insanlara tahammul etmek zorunda kalacaksin
- 1 yıl
rica ederim kendine dikkat et
Soran1 yılHaklısın abi , sende kendine dikkat et
- 1 yıl
tamam
Soran1 yıl☺️☺️
Siteden konuşalım işte
10 Yorumla
1 yılBende aynı şekil yalnızım
25 Yorumla
Soran1 yılİstersen konuşabiliriz
- 1 yıl
Olur konuşabiliriz
Soran1 yılGizlisin
- 1 yıl
Tm açtım
Soran1 yılTamam
Yani kafelere git Kitap oku birde cana yakın ol
03 Yorumla
Soran1 yılKafeye yalnız gidilmiyor işte
Soran1 yılİşte gidemiyorum yalnizken
Aile & Toplum konusunda 836 cevap paylaştı. Yaşadığın hayatı değiştir, sosyalleş
01 Yorumla
Soran1 yılOlur
1 yılYalnızlığınla mutlu ol
05 Yorumla
Soran1 yılAğlıyorum bu yalnizlaga nasıl olayım
- 1 yıl
Yuh sende abartmışsın he
Soran1 yılYa şu an aglamiyorum zaten ama beni dışlayan bir olay oldu hepsi içimde birikmiş oturdum ağladım napiyim
- 1 yıl
Geçmiş olsun , yok mu arkadaş dostların onlarla konuş iyi gelir özellikle bayadır konuşmadığın bir ahbabınla falan
Soran1 yılYok ya dostum dediğim üç insan vardı biri sattı beni kötü dvarandi digerleride ona hiçbir şey demedi
1 yılBir kadin bu kadar yalnız olamaz
09 Yorumla
Soran1 yılOlur abi
- 1 yıl
Yok abim normal değil sence normal mi
Soran1 yılDeğil de bu haldeyim
- 1 yıl
Dünyada 8 milyar insan var abim
Soran1 yılVar abide benim yanımda olan yok ha eve gidince yalnız değilim ama burada çok yalnızım kimsem yok
- 1 yıl
Hmm sen bf arıyorsun anlaşıldı
Soran1 yılBest friend demek mi bf
Hani benim aradığım burdayken bereber dışarıya cikabilecegim ya da oturp derdimi oaylasabilcegim bir dost hepsi bu- 1 yıl
Hep uzak mı beni ilgilendirmez de nerde
Soran1 yılNe
Kuruntu ediyorsun kendine
010 Yorumla
Soran1 yılHiç kimsem yok ya ne kuruntusu
Soran1 yılİşte sanal 🥺 yeminle gözlerim doldu sızıladı
Soran1 yılCidden içime işledi cumlen 🥺🥺
Soran1 yılSınıfın oratsinda bu hale getirmeseydin iyiydi
Soran1 yılYa haklisında artık çok yalnız hissediyorum
Soran1 yılPeki
Soran1 yılIstek attım
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bunun için sevinmen lazım aslında
09 Yorumla
Soran1 yılNeden herkes beni dialiyor diye mi sevineyim
Soran1 yılTamam haklısında sonuç olarak şu an yurtta odada diğer üçü eğlenirken ben tekim
Soran1 yılYa ama onlar üç kişi ve oda dışında hepsinin arkdasi var ben yok saysam ne onlara dokanmiyor bile
Soran1 yılYok daha ancak bana hava atar gibi halleri var yani özellikle bir tanesi öyle
Soran1 yılAbi zaten açık açık dişlamiyorlar ve hani ben onları görmezden gelsem ne adamalr üç kişi ve arkadaslrida var yani beni napsınlat
Gizli Üye(18-24)1 yılİstersen arkadaş olabiliriz benimde arkadaşım yok
01 Yorumla
Soran1 yılOlur
Gizli Üye(25-29)1 yılSen = ben iyi biliyorum o yuzden
010 Yorumla
Soran1 yılÇok kötü
Cevap sahibi1 yılYani gerçekte belki uzağız yüz yüze ama sanaldan arkadaş olabiliriz
Soran1 yılYa tabi olabiliriz ama sanal işte
Cevap sahibi1 yılSen nerelisin
Cevap sahibi1 yılNerde yaşıyorsun
Soran1 yılArkadaş olalım dedik napcaksın ki sehrimi
Cevap sahibi1 yılSanal dedin ya ona diyorum belki yakınız ne malumm
Soran1 yılHa sen nerdesin söyle ben orada olup olmadigimi söyliyeyim
Cevap sahibi1 yılGaziantep
Soran1 yılBak uzağız baya hemde
Gizli Üye(36-45)1 yılYsn küçük sanırım tanisirdik ama
03 Yorumla
Soran1 yılEvet 21 yaşındayım
Cevap sahibi1 yılBen 37
Soran1 yılAnladım abi sağol düşünüyorsun beni
1 yılKriterlerini düşür
10 YorumlaSıradan bir erkeğin hayatı
11 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
Psikoloğa gitmelisin
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkuerler
1 yılGel abimle birlikte ol
041 Yorumla
Soran1 yılNe alaka abin?
- 1 yıl
Yalnızsınm dedin ya
Soran1 yılİyi sanada eğlence çıktı dimi dalga geç eğlen tabi 😒
- 1 yıl
Dalga geçmiyorum ki
Soran1 yılE abini napcam niye abin ilk kez böyle bir yorumla karşılaşıyorum
- 1 yıl
Önceki sevgilerimle neler yaptirsan aynisininyaparsin
Soran1 yılTamamda abin ne alaka sen abim adına nasıl karar veirisin
- 1 yıl
O munvwdexsk kararları işte xikin begenmeSeniz ayrilirsini,
Soran1 yılMunvwdexsk ne ya
- 1 yıl
orada ister seninle konusmak
Soran1 yılHa peki
Soran1 yılSırf can sıkıntısından birde merakımdan kabul ediyorum ne bo*luk çıkacak acaba diye
- 1 yıl
Ne çıkacak sevişip sevişip durursunuz
Soran1 yılAl çıktı bile ne biçim psilik bir insansın insan demek lafın gelişi ya benim burada derdim ne senin ne ki derdim olmasa bile normal sartalrdada ne kadar Çok kötüsün
- 1 yıl
Benim derdim abimle sevgili olman aranızdaki ilişkiye karisamam
Soran1 yılAbin yoklukta heralde , az önce karisiyordun yussuz
- 1 yıl
Ben aranızdaki ilişkiye karismiyorum
Soran1 yılHe karümışmıyorsun
- 1 yıl
Niye karışım sizin aranızda ben bulustururun sizi
Soran1 yılBence sen erkeksin
Soran1 yılKız kardeşinmis gibi kendine birilerini arıyorsun burada
Soran1 yılÇünkü hiçbir kız bu kadar hakarete katlanmaz
- 1 yıl
Nezaketini korumaya çalışıyorum ama zorluyorsun
Soran1 yılÖyle mi hiç sanmıyorum nedense 😂
- 1 yıl
Bozdun mu
Soran1 yılNey
- 1 yıl
Nerede bozuldum
Soran1 yılHa peki evet
Soran1 yılİşte o yzuden erkek olduğunu düşünüyorum ya 😂
Soran1 yılŞey attığın soruların birinde birinin me* me*lerini girebilir miyim demişsin ya sen mi erkek değilsin pic kurusu
- 1 yıl
Gorebilirmiyimdi o
Soran1 yılNe.
- 1 yıl
boş ver nerelisin sen
Soran1 yılSen Tekirdağ dimi
- 1 yıl
Yooo
Soran1 yılSen sapık arkadaş birdaha bu kadar apt al olma olur mu üç beş groumunu şikayet ettim umarım hesabım kapatılır ya lezsin ya erkek ama muhtemlen erkek yoksa abim demez arkdas olalim derdin bana
Soran1 yılHesabın***
- 1 yıl
Niye arkadaş oluyuz yenge olmak varken
Soran1 yılSikayet ettim sapık yorumlarını konuş sen daha yakindakaoatilir hesabın
- 1 yıl
Instagramini bersene
Soran1 yılHesabın kapanacak daha derdin ne
neden acaba
07 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum ki
Soran1 yılCekingenim
Soran1 yılNasıl olayım ya zaten olan oldu yalnızım herkesin arkadaşı var ben hariç
Soran1 yılOkul var
- Aile & Toplum konusunda 892 cevap paylaştı.
1 yılBuradan bul
08 Yorumla
Soran1 yılBurdan olması bişi değiştirmiyor sürekli elimde telefonla oluyorum insanlar arkadaşlarıyla oturup sohbet edip iftar sahur yaparken ben kendi başımayım
- 1 yıl
Yardımcı olmak isterim
Soran1 yılSanal kalıyor herkes abi nasıl yardım etceksin
- 1 yıl
Sen bilirsin
Soran1 yılTamam et soruyorum sadece
Soran1 yılNasıl yano
Soran1 yılEttim
- 1 yıl
Ok
Gizli Üye(25-29)1 yılKac yasindasin ki nerdensin
10 YorumlaHangi şehirdesin
11 Yorumla
1 yılNerde yaşıyorsun sen
014 Yorumla
Soran1 yılSen nerde yasiyon beni napcan
- 1 yıl
Ben bursa tanisalim
Soran1 yılUzaksın
- 1 yıl
Sen nerdesin
Soran1 yılboş ver ya
- 1 yıl
Niye söyle ya zaten gizlisin
Soran1 yılOlsun ya napcan
- 1 yıl
tamam soyleme mk
Soran1 yılYa ne kadar kötüsün ya MK diyrosun
- 1 yıl
Aynen sg simdi
Soran1 yılŞikayet etcem seni bana küfür etti
- 1 yıl
Haha anneni de et oda suçlu
Soran1 yılNe biçim konuşuyorsun ya
- 1 yıl
Annene sor o öğretsin konuşmayı sana
Gizli Üye(36-45)1 yılSevgilin oldumu hiç
019 Yorumla
Soran1 yılOldu
Cevap sahibi1 yılO zaman böyle oluyormuydun
Soran1 yılHayır ama ikiside uzaktaydı mesele o değil mesele sevgilim olduğu zamanda arkadaşım vardı şu an ikiside olmayınca çok daha kötü oldu
Cevap sahibi1 yılBeni arkadaş sevgili her neyse kabul edermisin
Soran1 yılSaçmalama abi ya arkadaş sevgili ne demk ya senin niyetin ne
Cevap sahibi1 yılYanlızlığını gidermek
Soran1 yılYok abi ya farklı gibi biyeyin
Soran1 yılNiyetin*
Cevap sahibi1 yılNiyetim sen işte
Cevap sahibi1 yılYakınlık yaşadınmı hiç
Cevap sahibi1 yılİnan unutururum sana her şeyi sana söz veriyorum hayta olduğun şehirde gelirim
Soran1 yılBelki oldu snein niyet yakınlık fakan
Soran1 yılKendine gel lan
Cevap sahibi1 yılÇok sinirliyi o yüzden böyle yanlızız anlaşıldı
Soran1 yılKes sesini ya yakınlık vs diyon ne bekliyim senden ben
Cevap sahibi1 yılSen bilirsin ben önce arkadaş olalım dedim yaş kaç senin
Soran1 yıl21 yaşındayım kendine gel arkadaşlığını da istemez
Cevap sahibi1 yılArtık kabul etsende ben istemiyorum zaten
Soran1 yılİyi isteme
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Klişe olacak ama çok yalnızım. Ne yapayım da bu durumdan kurtulayım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler