Nişanlım beni savunmuyor?

Merhaba herkese, acaba ben mi abartıyorum düşüncelerinden kurtulmak için size koşayım dedim. bugün nişanlımla onun arkadaşının nikahına gittik, nikah salonunda benimde tanıdığım sık sık bir araya geldiğimiz arkadaşları ve hatta dayısıda vardı. Dayısıda arkadaşı gibidir. Ve o ortamda kimse sanki tanımıyormuş gibi davrandı bi merhaba bile denmedi, bunu nişanlımla paylaştığımda benimle tartıştı ve abarttığımı söyledi, daha öncede nişanlımın annesine nişanlımı onlardan uzaklaştırdığım söylenmiş şunu söylemeliyim ki her zaman nişanlımı zorlarım hep birlikte bir şeyler yapmak için veya onlarla takılması için bunu öğrendikten sonra daha da fazla yaptım ve birkaç kezde soğuk davranıp laf sokma çabaları olmuştu alakasız bir şekilde, ben saygımı bozmayıp nişanlımın gerekeni yapmasını beklerken o zamanda tartışmıştık ve farketmediğini söyleyip geçiştirmişti yine, sizce de sorun bendemi ben mi abartıyorum bunları bildiği halde nişanlımın tepki göstermeyip hâlâ aynı derece samimi olması saçma değil mi? Hiçbir şey konuşamaz olduk sürekli gereksiz yere kavga çıkardığımı düşünmesi beni çok üzüyor oysaki yapması gereken arkadaşlarına bunu neden yaptıklarını sorması

Nişanlım beni savunmuyor?