Nişanlım pkkyı savunuyor?

Selam arkadaşlar, ben nişanlıyım nişanlımı çok sevdiğim için hdp li olmasını göz ardı edip bu konuları çok konuşmayalım dedik. Ama, son zamanlarda gördüğüm şey artık onun açık açık bana pkkyı savunduğunu söylemesi. Dağdaki teröriste terörist dersiniz siz biz demeyiz demesi. Apo için saygınlık göstermesi vs. Bunları bana söylemeye başladı. Bu ay içerisinde nikahım var ayın sonunda ve ben ne yapıcam bilmiyorum. Çok da seviyorum karakter olarak on numara bir insan, güvenilir birisi yani. Çok fedakarlıklar da yapmıştır benim için. Ama benim zoruma gidiyor bazı şeyler. Mesela, ailesi nevruz bayramına katılıp apo p*çin bayrağını açmışlardı geçenlerde. Hepsini sildim. Ama çözüm mü bilmiyorum. Bu arada annesi babası yok nişanlımın ama 12 kardeşler ve en küçükleri. Kendisi istersen bizimkilerle hiç konuşma diyor, hatta bu bayram da kimsenin bayramımı kutlamadan benim yanıma geldi ve benim ailemle vakit geçirdi. Ama sorun şurda ki, kendisinin açık açık bana desteklediğini değil ama onlarda haklılar dediğime şahit oldum. Fikir verir misiniz bana acil

Nişanlım pkkyı savunuyor?