Sevgilim beni savunmuyor?

Sevgilimle çok uzun süredir birlikteyiz. Sevgilimin arkadaşları sürekli buluştuğumız zamanda kıskanıp bize neden gelmedin veya harcanıyorsun vs vs benı eleştirici mesajlar atıyor köstebek dedi koducu bile dediler gözlerimle okudum mesajları sevgilimde gördü ama onlara hiç kızmadı bişey demedi moralim çok bozuldu kendimi kötü hissettim. Kendimi savundum gittim onlara mesaj attım. Benı kendinizle eşit tutmayın diye yaptıkları şeyleri doğru olmadığını söyledim kızdım dayanamadım çünkü. Sevgilim de bana kızdı baya bi ve bunlar hala sevgilimi benden kıskanıyorlar. sevgilim benimle buluştuğunda kılıbık falan diyolar ama hiç bir şey demiyor arkadaşlarına savunmuyor benı. Bana da sakın cevap verme onlara diyor. neden böyle takmıyor dediklerini neden korumuyor benı anlamıyorum. Çokta güzel düzenli ilişkimiz var güvenimiz sevgimiz tamdır yanı neden ama bu konuda korumuyor benı? Normal de hepsi koruyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimin arkadaşları bunlar. Benim değil.
Güncellemeler
+1 yıl
Ve sevgilime neden böyle yapıyorsun dediğim zaman da diyor ki ben onlarla yüz yüze hallettim bişey demezler daha güven diyor ama defalarca şahit oldum. Mesajlarına gırdım ve geçen de hakkımda eşleştirici konuşmuş. Sevgilim bişey dememiş ama bana yüz yüze dedım diyor. Demiş olsaydı daha tekrar etmezlerdi bence o yüzden demediğini düşünüyorum normal de aşırı koruyan birisi beni ama arkadaşlarına karşı ezik düşüyorum
Sevgilim beni savunmuyor?