Sevgilim bana destek olmuyor?

Arkadaşlar çok üzüldüğüm bir olayı anlatcam 3 yıllık sevgilim var ilk yıllar da aynı iş yerinde çalışırken tanıştık dışarıya felan çıktığımızda bir kız olarak çok para harcardim arkadaşlarım sen enayi misin dedi biraz daha kistim sonra işten çıktık 2 yıl sonra okulum bitince KYK kesildi ailem durumu kötü olduğu için hiç bir zaman onlardan para almadım hep kendi başıma bir şeyler yapmaya çalıştım kpss hazırlanıyorum sevgilim sen kpss ye çalış ben destek olucam dedi şöyle kabul ettim sadece telefon faturamı ödemesi için fakat geri ödeyecegimi de söyledim beni anca ailesinden para almayan kimsden para isteyemeyen biri anlar. Fakat 2 ay ödedikten sonra ödemek istemedi gibi geldi bana cebimdeki son 40 lira ile fatura mi ödedim bir şekilde bidaha ki aya Allah büyük zoruma giden ben ona zamanında o kadar destek olurken o bunu yaptı çok üzüldüm tabi ki de ödemek zorunda değil ama böyle dedikten sonra kaçması benim çok zoruma gitti ve aşırı soğudum istemeden soğuk davranıyorum ne yapicam bilmiyorum şimdiden böyle yapan bir insan ilerde neler yapar diye düşünmeye başladım yardımcı olun 😔
Sevgilim bana destek olmuyor?